Коментари - Заподозреният за убийството на дете на гара във Франкфурт е бил издирван от швейцарската полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от хамити

Оставете поне паметта на детенцето на мира, либерастки престъпници. Виновниците, палачите, убийците му ще се сбират да се гаврят със смъртта на едно невинно дете, ангелче, докато се опитват да оправдаят изрода, който без време го прати в отвъдното, а той ще живее, на сметката на опечалената майчица и следващите му невинни жертви. Гнусна и долна либерастка пасмина, тя и затова така умира не за нормалното и нормалните хора, а за изроди, перверзници, извратеняци, джендъри, убийци, педофили и всякаква измет.

МЕЧТАЯ ДА СЕ ИНТЕГРИРАМ ИЛИ ДА ПРОНИНКА В ШВЕЙЦАРСКА ПЕЩЕРА ТРЕЗОР НО ПЬРВАТА СТЬПКА Е ДА ПОЛУЧА АЛБАНСКО ГРАЖДАНСТВО

Как така заподозрян, като стотици хора са го видели с очите си да блъска детето и майка му, а влака да прегазва детето ? Същите тези стотици са го и задържали на място, докато се домъкне политкоректната полиция, че иначе щяха да го търсят, така както и швейцарската полиция го е търсела за престъпления в Швейцария, а той се разхожда из Гейропа и избива невинни хора и деца. Да не говорим, че по гарите има стотици камери, и там ясно се вижда злодеянието на тоя боклук. Ако беше бял европеец, щяха да ни продънят ушите, да ни въртят клипове от камерите, да ни вменяват вина, да ни заклеймяват като най-големите расисти, че е престъпление от омраза...А в тоя пореден брутален случай, наричат черният изверг...просто заподозрян. Явно се канят и да го оправдаят, щом почнаха и него да го изкарват луд по стар либерастки обичай. Луд, луд, ама отишъл в Швейцария. Луд, луд, ама тръгнал да обикаля из Европа...Луд, луд, ама не се хвърля той под влака, а блъска невинни хора по гарите...Аман от либерастките, гнусни и продажни отрепки, дано ги застигне възмездието ! Още едно европейско детенце отиде курбан на човеконенавистната, антиевропейска, либерастка доктрина ! Да горят в ада в страшни мъки !

Стига вече с тази интеграция...маймуните в зоопарка да не би да могат да се интегрират а? Почвайте с дезинтеграцията на тия гадове, че явно горното не действа.

Така е, но либерастите продължават с опитите да превърнат маймуната в човек...Разбира се, безуспешно. И това всеки средно интелигентен човек, с трезв разум го знае.

Швейцарските власти го определяли като "добре интегриран"!!!

Бе дайте ги на народа да ги интегрира тия, а не да храним полиция да ги пази от нас..........................

против терористи - семейството му веднага се експулсира невъзвратно и безусловно - жена, деца, майка и баща, домът в който са живели се срива до основи... и те така....

Въпрос на време Меркел да стане по голям враг на народа си от Хитлер но ще си изпати цяла Европа

Ми тя е. Няма база за сравнение между двамата с оглед на приноса им за просперитета на Германия. От Хитлер всеки може да види и днес какво е останало: инфраструктура, водни помпи по улиците, паркове, гори, изкуствено създадени езера и канали, Дойче баан, немските железници и цялото трасе, аутобаните...От Меркелица също може да се види какво е направила днес за Германия. Разсели им престъпници, престъпността рязко се повиши, нямаш сигурност нито в парк, нито на улицата, нито в метрото или гарата, масови изнасилвания и кланета на немци от арабски и африкански перли, ислям. Изобщо африканско-арабска джамахирия Германистан вече не можеш я позна. Почерня, все едно си в Африка или в някоя от арабските кочини. Навсякъде сноват маймуни и батмани, крещят, плюят, арогантни, нахални, агресивни, страх, несигурност...Как изобщо ви идва на ума да сравнявате демона Меркелица с когото и да било.

немците не са определяли Хитлер като враг на народа!

Точно така. Той е обединил немската нация, а тая вещица го разедини. Като чета някои коментари, имам чувството, че тия хорица нищо не са чели и не познават историята. Такива нелепи сравнения, че няма накъде повече. Комунизъм и неолиберализъм, Меркел и Хитлер...Нищо общо. Четете повече, мислете повече.

се оказва, че са били разследвани преди престъпленията от полицията.

А така.... Съберете се, прегърнете се, поплачете, пък после пак вкарвайвате всякаква измет от Африка !!!!!! Тези "хора" не подлежат на опитомяване. До съвсем скоро са яли човешко на племена.... Остава им в гена.

Мдааа, вече бях почнал да се чудя, кога ли ще ни (дез)информират, че станалото отново е плод на психични проблеми, на семейни неприятности, на стрес, на компютърни игри, на употреба на алкохол и други такива оневиняващи обстоятелства. А иначе си е редовното - все добре интегрирани от Африка и от Азия. Все интелектуалци, все доктори на африканските и близкоизточните науки. Пък блъскат хората под влакове, изнасилват, убиват, грабят, тероризират... Баси, щом добре интегрираните правят такива работи, представям си неинтегрираните кви ги вършат. Сигурно подготвят ядрени бомби, химически и биологични оръжия.

Еритреа коеф на интелиг около ~62 ... под 70 се води психически болен/изостанал.... в много държави е забранено да се осъждат тези дето са под 70 коеф на интелиг.

под 70 - Касае се за умствена изостаналост (дебилизъм)

Ама как може полицията да го “раГлежда като убийство”? Та това е новият немски национален танц Хакуна Матата.

Пров си - прсто поредното културно обогатяване. Показно изпълнение на темата убий дете в Европа, спаси мигрант от Либия!

Ах, горкия, изкараха го психично-болен... веднага в ГУЛАГ на доживотно лечение, заедно със всички либерасти подкрепящи тази нелегална сган из Европа.

Ще усетнят че тъмните не стават за интегриране ама късно и по трудния начин.

Повече мечета и свещички трябва, само така ще победим насилието!

Сбирали са тая нощ либерастите на бдение със свещи и мечета, с песни и танци, да се гаврят с паметта на милото детенце !

Либерастчетата може да ги оправи само една мечка - източноевропейската.

И аз виждам последната надежда оттам.

Време е всеки немски по-голям град и регионален център да бъде оборудван с мини-комплекси където са разположени няколко двойки мини газова камера + крематориум. Нещо като нашите селски казани за ракия с по няколко казана във всяко по-населено село. Така без много умуване подобни психопати ще бъдат "неутрализирани" незабавно след еднодневен формален съд и присъда. После ,по типичо немски практичен подход пепелта ще наторява близките градини със зеле,което пък ще се предлага в евтините хранителни супермаркети.

това е единственият ефикасен начин за лечение на тия все психясали от интеграцията боклуци.

Сега другари разбрахте ли каква е разликата между дИмокрацията и комънИзъма. В първия случай убиецът се изкарва психично-болен и ще бъде хрантутен до края на живота си от близките на убития. Във втория случай този убиец щеше да бъде напъхан първо у районото и изваден от там посинен и подпухнал, след това у зандана 2х2 метра за месец и ако до тогава не се е "самоубил" щеше да бъде разстрелян публично с калашнико на площада. Продължавайте да скачате другари! Да живее дИмокрацията!!!

Като се сетя, че и Гешев и Бойко тогава щяха да са комунисти, не съм съвсем еднозначно уверен в правотата ти!

виждал си комунизъм само на картинка, публично на площата разстрелват по филмите, но у нас беше с макаров на закрито, докато осъдения уж "подписва" фиктивни документи

От 2006 г. досега еритреецът е претърпял страшна еволюция...Така и не им стана ясно, че либералните ценности са приложими когато има осъзнаване, а в случая са налице твърде много липси...

Аз мисля, че им е пределно ясно, но се правят на луди и изпълняват сатанински план за унищожаването на бялата раса и Европа.

За съжаление най-вероятно си прав/права...

Нашата джендър-дружинка се резграничава от този афроевропеец. Ние не сме чак такива откачалници.

са чуди нормалния чуек на тия чукундури що им са тия пришълци и що не ги линчуват на място???

Сега като психично болен ще го хранят и гледат като писано яйце, тази гад мръсна.

Либерализма е колкото и да звучи невероятно НОВ ТИП ТОТАЛИТАРИЗЪМ! Който е от най-отвратителен тип, защото преминава в геноцид срещу най-градивната и производителна част от населението. Води се открита война и натиск срещу бялото население на Европа и не само на Европа. Всяка съпротива срещу терора на шамшарите се подтиска и преследва. Същото се наблюдава отдавна и в България. Изхода е в нелегално организиране и борба, защото легална няма да допуснат кукловодите.

Неолиберал-фашизъм е това !

При тоталитаризма има висок контрол над масите и почти никаква престъпност, а това сега е пълна анархия, но само по отношение на пришълците, които дори са стимулирани всячески да агресират срещу европейците, а злонамереността им се прикрива и замита от либерастката върхушка. Последната упражнява геноцид над европейските народи и европейската раса. Европейците са изтикани в ъгъла и чудовищна цензура им запушва устите, докато мълчаливо ги колят и изнасилват всякакви изроди с "психически проблеми". Всичко това повече мяза на прикрит фашизъм, яхнал вълната на неолибералните "ценности", които никой не знае какви са, но непрекъснато ни ги повтарят като латерна.

отдавна е ясно, че неолиберализмът е видоизменен комунизъм. Едните еднакво бедни и малка част богати експлоататори. Без средна класа. Натам върви, а някои заблудени от името либерали, смятът, че строят е либерален, колкото комунизмът - общо за всички. Други пък бъркат неолиберализма с оригиналния капитализъм и плюят капитализма. Всъщност радеещите за неолиберализъм ще усетят тоягата на тоталитаризма.

Напротив, при комунизмът има равенство и справедливо разпределение на благата, затова е и утопия, която обаче беше реализирана в Сканданавия. При соца, който е предверието на комунизма, имаше много здрава средна класа, това поне го помним. Днес е някакъв невротичен микс от всички лоши и негативни черти на различните обществени строеве. Наблюдава се дори все по-ясен феодализъм и робовладелчески строй, луд капитализъм, тоталитаризъм, диктатура, яка цензура, промиване на мозъци, морален упадък, оскотяване, духовно деградиране, неграмотност...и т.н....И все повече мяза на фашизъм. Никакъв комунизъм няма тука, за жалост. Комунизъм имаше в Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, но вече и там е една мулти-култи либерастка кочина. Неолиберализмът е някакво глупаво оправдание, зад което стоят сатанински цели, унищожаване на определена раса, заличаване на расовите различия, моно общество, силно редуциране на населението и най-сетне начело да застанат богоизбраните, вечно недооценените, самообявилите се за световни великомъченици в измисленото им преследване, за което сега всички ще плащаме. Така ни наказват. И искат да сбъднат предсказанието в Библията, като начело са те, а гоите кучета ни яли. И като стана дума за измисления неолиберализъм, някой дали знае кой е идеологът на тази антиевропейска доктрина ??????

бе-ха-ка-то трябва да издейства и лично другарят кънев да го доведе в София! Да бблъсне и тук някоя майка с дете на гарата, че изоставаме с приобщаването на "мигрантити".

Колко познато само. Либерастки циркове, нощни бдения, бла бла бла...И накрая изродът пак се оказа с психически проблеми. Сякаш европейците нямаме психически проблеми вече, благодарение на мулти-култи еврагейската кочина, дето ни напълниха с такива агресивни и жестоки престъпници, сякаш европейците не живеем в постоянен страх и не бачкаме здраво, за да има и за тоя изрод и изродите, които е наторил, които ще изнасилват, убиват и блъскат невинни хора и дечица на релсите, пред смъртоностния влак ? Но никой не попита защо оня немец застреля еритрееца ? Той няма ли право на психически проблеми в безсилието си да се чувства презрян в собствената си родина ? Никой не попита за предисторията...А на секундата, същите тия гнусни либерастки медии го нарекоха "нацист" и "расист", а престъплението му беше окачествено като престъпление на омразата. А престъпленията на тия изроди, които същите тия немци хрантутят и отглеждат, а те ги изнасилват и избиват, те от любов и благодарност ли са ? Да си ходят в кочините, откъдето изпълзяха и да се бесят по дърветата там, щом са психически нестабилни и интеграцията и обгрижването на либерастка Гейропа не им понася, а не да избиват невинни хора и деца, които са в родината си. Европа е за европейците, а не за всякаква измет, която се довлече тука и Европа се напълни с боклуци. Ще има яко чистене, това не може да продължава така. Европейците не сме агнета за заколение.

Стрелба в магазин в щата Мисисипи, има 2 загинали 320 | 30 юли 2019 | 18:02 Очевидец твърди, че нападателят е работил почти 25 години в магазина на тази верига. Той е бил уволнен неотдавна. Властите не разкриват колко тежко е ранен стрелецът

Както се и очакваше, до болка познатият ни либерастки сценарий, изродът бил добре интегриран, според Зеехофер, но имал психични проблеми, според говорителката на Прокуратурата във Франкфурт. Толкова добре интегриран, че от 13 години живеел в кантон Цюрих, имал 3 лапетии, извадил нож на съседката си, швейцарка и почнал да я души, а после я заключил в жилището ѝ. Полицията в Швайц го търсела, но така го търсела, че той спокойно се разхождал из Гейропа, и бутал хора на релсите на смъртта...Защо той не скочи пред влака, нали имал уж психическо разстройство ? Защо психическите им отклонения са все насочени чрез агресия и жестокост към белите европейци, които хрантутят и отглеждат палачите си и тяхното противно семе ? И още нещо. Навсякъде западналите медии при съобщаването на този брутален случай, не пропускат да ни напомнят за немеца, който простреля еритрееца...Само дето немецът се самоуби, т.е. мъртъв е, а еритрееца е жив, спасиха му живота, голяма борба беше за тая африканска перла...А за зверството посред бял ден на централната гара във Франкфурт, където тоя изрод избута 8 годишното дете и влакът го премаза, където избута и майка му, която по чудо се спаси, а после се опитал и друг да натика пред влака, либерастките медии и отрепки говорят телеграфно, без никаква емоция, човещина и състрадание...политкоректно, както само неолибера-фашизма може. Дано горят в ада опръсканите с кръвта на Европа и децата ѝ, всички либерастки отрепки ! Изчадия гнусни !!!

Изкараха го луд. Ще му предпишат хапчета и ще го пуснат по живо, по здраво като добре интегриран бежанец. Боже в що за съюз набутаха България

Къде е пиклата, дето вчера орева коментарите за горкият бежанец, убил някакво си дете, голяма работа, той бил толкова изстрадал човек.

Баба меца Меркел да съдят, тя е реалният убиец на това дете, Бонго Монго нямаше да мине 10 държави за да убива, а щеше да си дъвче банани на шамбата.

Абе/Ама ти четеш ли или само коментираш? Африканецът живял в Швейцария, не в Германия, от 2006 година, и имал статут на беженец, и бил добре интегриран от години. Докато не превъртял. За разлика от българските цигани които убиват и изнасилват без никога да са били интегрирани нито в Германия нито в България. И за българските цигани ли Меркел ти е виновна, ватенка смотана си ти.

Шаранче, тази лакърдия се развява по цялата чумава свинопреса и ми е точно през средата на чатала, какво пишело дирничето! Вината на Меркел е безспорна!

Цялото семейство на този да бъде стоварено в Еритрея, в противен случаи ще тръгнат по пътя на бащата. За съжаление като знам промитите мозъци на западняците се съмнявам. Когато и тях ги ударят в семействата може би ще помислят, като тръгват да убиват децата на тези които ги хранвятще

На луда чалма-лудо въже!

колко стандартно. луд бил човекът.....а аллях якбяр нема нищо общо?

смешници...грам не могат да се справят с тоя мигрантски проблем..и тамошните служби са същити безхаберници като нашите...интегриран бил...целия ес си е заврял главата в задника и се прави че не вижда как африканците и азиатците унищожават страните им..посягат на жените и децата им..скоро ще искат да завземат домовете и да спят в леглата им..и изглежда нищо няма да ги спре..

Тия швейцарци са супер тъпаци. Добре интегриран бил, майко мила. Цяла западна европа е напълно полудяла, незнам от лесен живот ли е от какво е, но имам чувството, че тотално са изгубили основен човешки инстинкт-на самосъханението! Иначе еритрееца си е оставил семето доволно. Три примата, които ще бътат отгледани с любов от швейцарци или германци!

Сега да блъснат неговите деца пред очите му едно по едно да видим. Непростимо

Той и Хитлер беше луд с многобройни опити за самоубийство,но цялата тая нация го боготвореше и одобряваше действията му.

Хитлер никога не е бил луд,и не е правил опити за самоубийства

Ма отде ви идват на акъла подобни глупости и само тиражирате лъжи и заблуди. Четете повече, мислете повече, а не повтаряйте като папагали и не си измисляйте несъществуващи неща. Нито е бил луд, нито е правил суицидни опити. Как може луд човек да обедини една нация и да я поведе ? Той, ако е луд, другите и те ли са били луди ?

- Еритреецът, който е баща на три деца, пристигнал в Швейцария незаконно през 2006 г. и кандидатствал за убежище. Две години по-късно получил убежище и оттогава швейцарските власти го определяли като "добре интегриран" - Пробвайте вие, да отидете в Швейцария и 'добър ден, дайте ми паспорт'. Ще ви изхвърлят като мръсно куче, обаче щом е болен дебилен милиризлив лепкав маймуняк, то веднага го вземат като свой. Европейките са закъсали за черни ланги, в Швеция, Норвегия, Германия, Швейцария, Франция не остана неизнасилена жена, но политиката на интеграция продължава ;))))

Тоя боклук бил на крачка от швейцарско гражданство. Имал статут за пребиваване от категория С. Живеел в кантон Цюрих от...цели 13 години. Идеално интегриран. Бог да прости милото детенце !!!

Да бе ...луд ще го изкарат...айде де... Луд, луд ,ама не толкова луд ,че той да се хвърли под влака...бута други и ...бяга ....значи осъзнава ,че е свършил нещо ужасно и ...нередно...

С психични отклонения..нищо ново

"че заподозреният... е получавал психиатрични грижи по-рано тази година" ЛУД бил а? "Луд" бил и имигрирал в Швейцария, намерил пътя до Швейцария, намерил начин да остане там, ама иначе бил луд! Ама не е толкова луд за да имигрира в Зимбабве! В Швейцария имигрирал и бил луд! ПРОСТОТИИ! На луд се прави, за да го натикат в затвора и да го хрантутят цял живот, да го къпят, да спи на топло и чисто... без пари!

Виновен или заподозрян? И Германия е заразена с Гешевизъм?

Както е казал Шекспир All's Well That Ends Well. И тук развръзката е благополучна - намерили са го. Е, едно немче по-малко, но издирвателните мероприятия си искат своето. А сега сериозно - вече подкараха тезата, че бил луд, т.е. и луд немец можеше да е - на всекиго се случва, както се казва.

Тия идиоти веднъж ме глобиха,защото ползнах тикетс с намаление-валиден до две спирки,а аз съм слезнал на третата.Видяха съчицата в окото ми,но не виждат гредата в собствените си очи.

"... швейцарските власти го определяли като "добре интегриран"..." Да им имам евроценностите...

Да му дадат още едно меченце и да го обгрижват, защото е свежщн " бежанец " !