Започват първите съкращения на миньори от "Бобов дол"

На трудовата борса отиват 400 работници от рудника на Христо Ковачки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ми тия 82 миньора, като имат стаж и възраст за пенсия, какъв е проблема да се пенсионират, та се налага с мая да бият път чак до софия??

Споко, в чужбина работа колкото щеш, хем по-хубава хем по-платена. Миньорите са бачкатори, тях с работа не можеш ги уплаши.

Ковачки, до каквото се е докоснал , го е унищожил.

тю, язък- още един талантлиф бизнесмен хубаф човек си изгуби бизнеса.

Ковачки, няма какво да се коментира повече. Влачат се пари докато може, после всичко се закрива и това е, няма инвестиции, няма развиване на бизнес.

Къде си Корнелио !? За овцете си се загрижила , вдигаш патардия до небесата , а миньорите дето остават на улицата - кучета ги яли ! Ама нали чорбаджията им ти е спонсор - дума няма да обелиш !

Тия политици ги боли кура, за 400 човека. Те не знаят какво е да останеш без работа и да храниш семейство. Крадат на поразия и само схеми, усещане за корупция. Кефи ме как сами си пишат закони и после казват върховенство на закона ... о да! Защо няма закон за адекватност, ако народа е решил че конкретните политици са неадекватни, да им бъдат намалени заплатите до средната и да нямат охрана и екстри ... да бъдат като обикновенни хора? Този филм всеки ден го гледаме ... всички са равни, но някой са по-равни!

изпълнява планът за закриване на енергийни мощности за да може да се намали излишакът от електроенергия и да се сведе до минимум или до дефицит и да ни се натресат нови ,,печеливши” и ,,перспективни”енергийни проекти от нашия по голям ,,брат” ... или от политиците милеещи за интересите му... на ,,брата” де!

На фона на новите данъци, по-високият ток, убиването на невинни четириноги-овце, закриването на поминък ... нещата отиват на зле. За да е по-оптимистично е интересно как в България има по-висока смъртност от Сирия ... И друга новина от същият ден е политик с торта с по 500евро банкноти ... Остава само да обезлюдят села и да ги населят с чуждоезични мюсулмани, за финал така на ситуацията. И после бунт за името да има да се преименува.

Погледнато от добрата страна на нещата - това са едни 400 спасени живота, тъй като Бобов дол не е като да е детска градина.