Започват новите оценки на чакащите за белодробна трансплантация

Идеята дойде от Изпълнителната агенция по трансплантации и Министерството на здравеопазването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви ''нови оценки'' бе господа пак сте замислили за да минава времето, да си гушкате заплати и докато ги ''оцените'' се надявате бройката да спадне бая:((((

Каква оценка какви пет лева? До кога някой ще решава дали да живееш или не? До кога пирамидата НЗОК ще се прави на ощипана мома? Плащаш си месец за месец и измекяр като Дянков ще вземе парите за собствени нужди. Все нямат пари. Като отидеш на лекар плащаш разни измислени потребителски такси и такси при специалист, има ли някой да каже защо са тези такси? Има ли някой да каже защо се плащат данъци след като на всякъде всичко е платено? Защо в Германия с българска здравна такса не ми искаха пари, а тук щяха да ми искат такси?

Видяхме две от децата по телевизията и видяхме, че нямат никакво време, мръсни бюрократски плъхове.....

Няма какво да оценявате,просто дайте пари и шанс на това дете за да живее.Стига сте протакали и умували,просто си свършете работата.Нови оценки ще правят мили боже!!!!!!!!?????

Това е поредния прах в очите на хората

платете на хората да ги оперират в чужбина бе! та това са само 15 болни бе! болни!! а не оли.гофрени на които дадохте 150 000 000 допълнително! болни, на които там им дават 95% шанс за успешна трансплантация! а тук от сега турски лекари ще обучават наши, та евентуално ако се намери донор да направят операция с 12% шанс!