Коментари - Започва строителството на Бронзовата къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей каква хубава новина сега нашите роми с радост ще е дочакат за да е върнат на вторични!!!И най важното никой няма да разбере кога точно е изчезнала никой нищо няма да е видял!!!

Глупости без граници!

Абе стига мрънкали! Аман!

С тая височина от 14 м това грозно скеле ще доминира над целия център! Каква Хрельова кула, какво вдъхновение?! Грозно, та грозно! Толкова метал, при това бронз, който стои зловещо, на такава нелепа купчина! И след като толкова модерният град Виена - столица на изкуствата, не се е съгласил да сложат грозилището там да им закрива хубавите старинни сгради, ние за какво се съгласяваме?! Та и точно в центъра - сред единственото малко кварталче със старинни сгради на пъпа на столицата?! Колко дълго ще ни загрозява това чудо? Има ли срок, или така ще си стои, докато не го разчастят тъмно-зелените? Отвратителните решения на СО за облика на тоя нещастен град край нямат!

Нека да е грозно, само да можем да се намъкнем у това скеле, па да си легнем, апнем и пийнем.

Грозотия тотална. Като почнат да се катерят разни деца и младежи и да падат.... Кой заради селфи, кой, щото е подпийнал, кой, щото майка му за малко се е обърнала на другата страна и го е изпуснала от поглед... И братчедите ще имат да си берат джилезу... Такива грозотии от желязо, понастоящем напълно ръждясало, има в парк Заимов. И грозни, и опасни. Чудя се, НАИСТИНА ли няма кой да сътвори нещо красиво?

е как може на това "свято" за бсп място, да се строи някаква си бронзова къща?! другарката "истина" нинова, веднага да спрете протест!

Бай Мангал ще бере бронз!

Съмнявам се, че друга европейска държава би допуснала да се унищожи архитектурният ансамбъл на историческия й център... Жалко, градинката беше красива, макар и не добре поддържана.

Модерното изкуство е създадено от ЦРУ за да помогне за спечелването на Студената война.

Так ако не знаете топ секретно е но !!! Това е една гигантска АНТЕНА за кой какво не се знае НО може и да е за облъчване не се знае!!!!

Браво, най-накрая мавзолея е построен отново.

Поредния кич...... Ще е като паметнико дето бе пред НДК...... Хайде ромите работа ви чека.....

Тази "къща" ще я постигне същата съдба, каквато беше съдбата на мавзолея на Георги Димитров!

Офф...Офф!

Това новийо мавзулей ли е? Ама той Бойко още не е умрел.

Ма баба Ванга била казала "...да се не чека до последнио момент, че ше пропуснеме харното събитие"

Да се докараме на австрийския посланик, че това е единственият начин да се отърват от автора, какво ли не е опитал, все му отказват, и в Търново го срязали,но София не се управлява от софиянци, за тях е по-важно да ги похвали австрийският посланик, нищо че той самият каза, че във Виена не биха издигнали такова нещо, а тук софиянци никой не ги пита.

Както винаги в коментарите само хейт , по-добре ли е да седи една тъпа плоча дето даже не може да се ползва ? Да бяха оставили Мавзолея ама е на , бутнаха го. В другите държави има къде къде по "арт" инсталации , така че това е нормално. По-добре отколкото да седи празно.

Смисъл не виждам.. Логика не виждам ...Изкуство не виждам... Красота не виждам... Държавност не виждам..........Явно съм сляп или ме водят слепи хора

Кристо още ли не е чул? Няма какво да чака, а да идва по-скоро да я чаршафоса.

Така като гледам май след намесата на христо ще е по-добре...

Ako не ги избие на масонска символика с тия шиббани инсталации - па на!

Защо не вземат малко да оправят тротоари и да преасфалтират улици? Наливат пари в какви ли не проекти, а хората не могат да се движат свободно из града. Градската среда в София е изключително недружелюбна към пешеходеца.

Като за начало могат малко да пренаредат жълтите пачета, че са леш вместо да правят някакви неясни склуптури от мигранти, които отдавна са загърбили страната и са я оставили в ръцете на ..... Да. За мен емигранта е човек без национално самосъзнание. За него родината е там, където има повече пари.

"За целта бяха отпуснати 100 000 лева от общинския бюджет..." Никой не ме е питал дали съм съгласен да ми харчат парите за такова "изкуство". Като иска да се изявява, да си плаща! Нали соца, дето държавата даваше пари за това, умря, или не е?

АМи господина явно не са му дали разрешение да вдига това недоразумение пред дворецът Шьонбрун и е дошъл у нашенско, където всичко може.

Във вида на това има нещо зловещо и отблъскващо в пъти повече от паметника, който го събориха пред ндк. Ще контрастира брутално спрямо двореца срещу него. Кой е умника разрешил подобно нещо да се прави на жълтите павета.

Кристо като го чаршафоса ще изглежда добре.

Какъв напредък ще проверява като вчера минах от там и абсолютно нищо нямаше?!Защо не си насочи усилията към нещо полезно за тези,които и плащат масрафа като инвалидите които не могат да минат по ул Малко Търново на метри от прехвалената и бронзова къща?

Малий, не мога да се нарадвам!!! Искаме да помагаме с набирането на еле.. еле... менти. Еле мастиките са от нас.

Най-модерният спа-център за бездомни четириноги :-) Уау.....

на свинче - звънче...