Започва ремонтът на кървавия участък от пътя край Своге

Отсечката първо ще се фрезова, а след това ще се преасфалтира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички разбраха че проблема не е само в асфалта, а в целия проект за реконструкция. Няма отводняване, обратни наклони, мантинели и куп други пропуски. Това което смятат да правят е само прах в очите на протестиращите и обществото.

Кървав участък, път-убиец, автобус-убиец, автобус-ковчег.... беден речник....

Преди време така спешно започна и ремонта на отсечка преди моста на Кольо Фичето край Бяла. Дали е завършен?!? Стига с този популизъм !!!

Завършен е участъка отдавна ,но пътя си остава опасен . Има голям баир към Русе и едни големи предупредителни знаци.

Трасето на "Трейс"щяло да се ремонтира....можело е първично да се направи както трябва.Ама....знаем си защо не се е случило.Загиват едни хора,трагедии,следва поправка!И оставка. КОЙ ще върне човешките животи?

И кой ще върне парите? В европейските страни за изпълнение на обществена поръчка се дава банкова гаранция. Ако изпълнителят откаже да поправи недостатъците, ремонтът в гаранционния срок се възлага на друг и се използват парите от банковата гаранция. Прочетох изказвания на десетки политици, журналисти и т.н. Всички говореха за това как властите били МОЛИЛИ Трейс да си оправят дефектите, но те не обръщали внимание. Имало ли е банкова гаранция и защо не е била използвана? Или може би частният интерес е надделял над обществения и не е имало желание да се навреди на "наши хора", които вече са се отчели където трябва?

Банковата гаранция e върната преди година !

Излишни пари са това. Да не забравите да преведете няколко милиона на Трейс Груп, да не фалират момчетата!

Съвсем навреме.

Ако не разширите пътя и особено онзи завой, просто покриваме ла*ното със сняг.

Козметични промени,самият проект е за ,,цигански каруци,,за

Ако се разшири и направи както трябва ще се реши проблема. Не това е целта.

Ако не се оправи държавата, а само се разшири тоя завой, просто...

Да, така направиха ремонтите на пропаданията при Владо Тричков, че чакаме следващия дъжд да отнесе пътя в дерето. Нищо не е направено правилно. Точно на изхода на селото има пропадане, което миналата година пак го ремонтираха. Вместо обаче да сложат тръба, за да може водата да оттича - там е дере напреки ма пътя - те сложиха само насип от баласт и асфалтираха. Резултат - няма и година по-късно пътя пак пропадна. Сега направо запълниха с асфалт. Само чакаме дъждовете пак да го подкопаят. Дано няма кола отгоре като пътя целия падне в дерето.

Както се разбира острият завой си остава -да му мислят ТИРаджиите и АВТОБУСните шофьори. Разбираемо е и че нищо не се променя!? Уж скоростта е вече 30 км/ч но и знаците и табелата продължават да сочат "40" То ако ставаше с оставки от времето на първото Велико Народно Събрание до днес почти всички правителства са си отивали след оставки -Е, И!?

Ако може да се вярва на шефа на АПИ и с отсечката всичко е наред и вината е изцяло на шофьора на какво тогава се дължи този скоростен ремонт?

Ей, така трябва да се "фрезова" и "преасфалтира" и българската политическа система, която в този си вид ни обрича на геноцид.

А, другите опасни участъчи кога, когато и те избият хора ли!?!?