Започва разширението на бул. „Ломско шосе“

Общата дължина на изграждания участък е 660 м, с две платна по 10,5 метра, с по три ленти в посока и с локал от източната страна, с изцяло нова инфраструктура, с LED остветление и нови тротоари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЩЕ ОПРАВИТЕ ПЪТЯ ПО БУЛ. ЛОМСКО ШОСЕ ОТ ОБЕЛЯ ДО ОКОЛОВРЪСТНОТО..НЕ Е ПИПАН ПЪТЯ ТАМ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ !

Същото щях да попитам. В БГ много обичаме половинчатите изпълнения.

Не се оплаквайте. Имате околовръстно магистрала, булеварди... Толкова пътища като квадратура не са правени в цяла България ... Елате да ви поразходя по "околовръстното" на Пловдив да видите какво е ПЪТ... :) И не ми скривайте коментарите.

Спри да крадеш! 660 метра това какво разстояние е? Две години правите Първа българска армия. И сте стигнали... До никъде! То бива крадене, а ма вашето си е пладнешки грабеш!

А моста над ж.п. линията няма да се пипа ? Това означава, тапата да се премести със 660 метра към околовръстното шосе. Или наполовин свършена работа ! По скоро само отчитане на дейност и усвояване на едни пари.

Вие се карате кога ще се уширяват и подновяват пътища, а ние някои завалии още си стоим без асфалт и канализация. Не че не сте напълно прави, просто казвам, че може и по-зле, хахаха.

AАбе, нали имаше протести там За колко стотинки изкупиха на местните земята?

На селяните и циганите по Ломско шосе ще им правят улица...

За тези, които се чудят защо ще се разширява - това ще бъде основният път за магистрала "Европа", когато я построят. Кой и кога ще я построи, вече е друг въпрос, но идеята е главният път за Калотина да минава оттам. На мен ми се струва странен този проект, но изглежда идеята е магистралите да се свързват директно една с друга по тангентата, а не през околовръстното. Казвам го, защото аз съм видял проекта.

Това е следващият етап от проекта, защото оттам трябва да минава главният път за магистрала "Европа". Има проект за този път, въпросът е кой кога ще го изпълни.