Започва пръскането със самолет срещу комари над Козлодуй и цялото поречие на Дунав

БАБХ ще направи опит да предотврати разпространението на болести по хората и животните в рискови региони

Обратно в новината

Коментари - Започва пръскането със самолет срещу комари над Козлодуй и цялото поречие на Дунав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие не разбрахте ли че ако не е комуниста Бойко Борисов в Булгаристан нищо не става.Ако не е бащината Бат Бойко нищо не става той вади кога от левият джоб кога от десният парици и ги раздава.Тъй че правете му сметката на изборите.

Лоша работа, щом министър лично ще е на площадката. Совалка ли ще изстрелват? Голямо събитие за рутинна процедура - 21 век сме! Това, обаче мен, което винаги ми е било интересно- тия препарати морят наред или само комари?

след девети ликвидираха маларията и блатата, след това разни изобретатели отново заблатиха край Искър, а днешните неграмотници крадливи и тъпи ни подсигуряват с болести, тегла и мъки.

........."Широко прокламираното начало на пръскането за комари по цялото поречие на Дунав, което трябваше да започне тази вечер от Козлодуй се отмени. От пресцентъра на Българската агенция по безопасност на храните обявиха следното: „Отменя се събитието за медии в село Гложене, област Враца и първото пръскане над град Козлодуй, което бе организирано за днес, 4 юли, във връзка със старта на инсектицидните обработки против комари по поречието на река Дунав. Поводът за отлагането на пръскането днес е забавяне на доставката на инсектицидния препарат“. От там обявиха още, че очакват кампанията да започне по график в понеделник, 8 юли, след доставката на препарата."

Те пръскаха! Въпросът е с какво? Колко препарат се сипва в разтвора? Кой контролира тази дейност?

Най накрая!!!!баце отвори портмонето!!!ш

СЕТИХА СА !!!! ТЕ ВЕЧЕ НИ ИЗЯДОХА

Слънцето изгря над Колодуй бе.

КАто ги знам какви капацитети са тия ... няма да се учудя ако объркат препарата с ДДТ :))))

Аз съм за защита на правата на комарите по Дунав. И правото им на самоопределение. Може да се чувстват пчелички.

Едни пращат сонди извън слънчевата система, други на Марс, трети на Луната, четвърти спускат ядрени батискафи на 6км под водата... ние ЗАПОЧВАМЕ ПРЪСКАНЕТО ЗА КОМАРИ! СЪС САМОЛЕТ! И ЛЪЖЦИ БЕ! ПО ЦЯЛОТО ПОРЕЧИЕ НА ДУНАВА ЩЕЛИ ДА ПРЪСКАТ. ПО ЦЯЛОТО АМА ДРУГ ПЪТ!

Да не ви свалят самолета козлодуйските комари

До Северозапада ще стигнат ли? Тимока, Връв, Ново село? Дунава започва от там, а не от Козлодуй!

Дунава започва от Шварцвалд, а не от вас! И ако не беше Козлодуй щехте да едете един голем ... Така,че се благодари,че ще ви пръскат! Северозапада е доста по голям , от ваше село!

Ако самолетчето не се изпрати лично от министърката да му помаха, няма да я бъде работата.

Започва пръскането със самолет срещу комари над Козлодуй и цялото поречие на Дунав Първо започнете от Парламента,минете през МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, но най -обилно да се "напръскат" прокуратурата и Висшия съдебен съвет.

Да, ама за пиявици още няма препарат, е, освен напалм де...

Нека минат и през Монтана да напръскат гьола , че ни изедоо комаре.

От пусто в празно за да се набират дивиденти предизборно... Такива живинки се унищожават в периода на размножаване а не като са плъпнали след това а и от въздуха бая живинки ''ще да ''уморят да знаете...Също като милионите за противоградни ракети - изстреляни ама пораженият още по големи..

Пилотите да внимават,че комарите там имат адетец да свалят ниско прелитащи самолети!

Абе то не се ли пръскаше когато снасят яйцата, а не когато вече са се размножили ?

С 1 самолет каква площ ще покрият, това не е сериозно :(

Браво, сетихте се!

Дано, дано, дано ни сполети това щастие да се отървем от комарите, защото наистина са напаст! Кметовете на районите правят събори и панаири и не им пука, че сега е сезона за много ,много работа! Не може да се стой и да се работи навън.