Започва "Посейдон 2018" в българско териториално море

Военните маневри стартират в Бургас. Част от корабите ще бъдат отворени за посещение на 10 ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започвал някакъв си Посейдон. След Тридент Джункер има над 400 оплаквания от хората живеещи в тези райони- войниците са пикали и ходили по голяма нужда до детска градина, а селяните гледат земята си разорана от танкови вериги, а тази земя е била подготвена за посеви за паша на добитъка който гледат. Преди тези учения хората демонстрираха, но никой не го интересува какво искат хората.

И показва простотията на русоробските тролове

Тъпите румънци отново се зъбят на Русия. Добре ще е да си спомнят как напълниха гащите на източния фронт.

Още по добре ще е русоробите да си спомните,чи СССР вече е минало невъзвратимо и Румъния както и България е пълноправен чрлен на най мощният военен съюз на планетата!

Днешните учения са бледо копие на тези които правехме по-времето на Варшавския договор.Щит 82 беше невиждано по мащаби учение на група армии на югоизточния фланг. В района на Мичурин се извършваше морски десант със стотици единици бойна техника и жива сила. Земята се тресеше от грохота на танковете .От наша страна участваха полковете на славната 3та армия,бойната армия на България. Службата в която беше най-тежка. Който е служил В Звездец трябва да си спомня полк.Зафир Зафиров при него се изграждаха бойци отлично подготвени в бойната,тактическата,строевата и специалната подготовка !

Прочитайки твоят пост се върнах в спомените си, че имахме държава и войска и мъже. Благодаря ти.

Да,да помним!А NATO-те маневри се казваха ,,Дисплей дитериминейшън” Нея година Израелските войски и авиация удариха ООП в Ливан и Сирийската армия в Ливан като принудиха ООП да напусне Бейрут и унищожиха ПВО-то и авиацията на Сирия използвайки дронове(!)Високоточни ,,умни” ракети и самолети АУАКС!Кото за три дни унищожиха над 80-т сирийски МиГ и Су без да загубят и един самолет! Та искам да кажа ние тогава ,,Щит”,а те ,,Дисплей дитериминейшън” райш ли? Чак след 10 години като почна войната в Ирак разбрах колко сме били зле

Да не събудите най-накрая баба меца и тя да почне не учение а реални операция "Армагедон" :)

След събуждане и преди заспиване вземайте хапчетата колега , не ги забравяйте.

на баба ти меца и разпраха.....!

Очаквам руските малоумни дебилни тролове отново да налазят и освинят форума със свойте коментари , нека заработването на копейки започне ...