Започва нов ремонт на магистрала "Тракия"

От АПИ призовават шофьорите да карат внимателно и да спазват сигнализацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво лято бе? Още 15-и юни няма. Три дена ще кърпят дупки, ти за три месеца се готвиш. Твоя си работа.

безхаберно прахосани по пътищата! Нека АПИ, да вземе и да категоризира пътищата и по кои пътища с какъв тонаж на ос трябва де се преминава. Пък тогава да видим камионите ли са им виновни или възложителите и изпълнителите. Не може на участък на 2 години да има коловози! И да се види какви европейски пътища се правят в България! Ако пътя не е изграден за определен тонаж на ос, то да се забранява преминаването по него! Да видим тези пътища само за двуколесни ли се правят! И защо другите не могат да преминават по него!

Това е участъкът, ремонтиран от така компетентните социалисти и безупречният другар Станишев. Но за този участък Милйончева не искаше проби. Има му доверие.

Той стария не завършен ,за какъв нов ...или става дума за пари .

— Куче-касичка. Къща-касичка. Заек-касичка. Куче-касичка. — Старомодно. — Имаме модерно — зарче-касичка, шлем-касичка. — Икономията е майка на мизерията. — Тъй вярно, другарю капитан. — Това куче защо е зелено? — То е крокодилче. — Защо не пише? — Заяжда. От влагата. — Лошо другарю… — Седларов. — Лошо, Седларов, лошо. ..... - Магистрала - касичка. Елипсовидно - касичка, тъща - касичка.... - Браво, Седларов, добре се ориентирате в новото време!

Няма такъв цирк като тая магистрала. Всеки ден слушам поне по един път как нашият велик вожд в момента ББ открива някой участък и казва как БВП се вдига до небето благодарение на Него и тея пътища. Все слушам как направил нещо, което неговия стар началник не бил довършил 30 години. Е алелуя накрая нали я завършиха. 5 години минаха и се почнаха ремонтите, а на старите участъци стояха по 20 и бяха бомба..... Какво да кажем след като доказателствата са на лице и не може да кажеш на черното бяло.... Колко прост трябва да си да вярваш на тая пародия на дейност ...... Какъв народ сме БЪЛГАРИЯ , какъв ?! Явно доста зле..... Нека търпим тогава, после да не се ядосвате на другите хора, а на всички вас ( нас ) !

Не ги ползвайте, нека Бойко го е яд. 12 часа път до морето.

Абе рапон, ти сигурно си поредния на хранилката , лижещ ...... дупара, аре моля ти се. Никой не говори да не се ползват , говорим затова , че нищо не се прави качествено, че се краде като за последно всеки ден, не ми се прави на умен, един ден твоите деца ще плащат всичко това.... Аман от заблудени куфари като теб.

Може ли да затворите още един тунел на Хемус, че да усвоим и там още някой милион.

Една модерна дупка за пари !

Не, това е магистрала касичка!

Добре, че чакахте лятото! Тъпаци!

Какво лято бе? Още 15-и юни няма. Три дена ще кърпят дупки, ти за три месеца се готвиш. Твоя си работа.