17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си останат само със съобщението..ха.ха.ха никой не иска руския боклук..

Само не разбрах коя ваксина ще подобряват! Астра-Зенека или Спутник 5?

Шах и мат на политическите жрици на любовта от ЕС.

И двете "ваксини" ПЪЛЕН ПРОВАЛ! брекзитаджийско-путКински провал! БУХАХАХАХАХАХА

да не ме е ебал луд да ставам опитно зайче на руска лаборатория и да им плащам на всичко отгоре ... Що Путин не се пробва с руската ваксина а станал дилар на смърт..

астрата не я искат ДОРИ в ЮК! Изпонабодоха се там с ГЕРМАНСКАТА ваксина! А руския ветеринарен боклук даже и путКин не иска да се набоде с него! ХАХАХАХАХАХАХАХА

Няма и как да разбереш, защото иначе трябва да признаят, че руснаците спасяват Астра Зенека и нейният боклук!

Разбрах, че Майора и Щерев са били ваксинирани в ВМА тази сутрин срещу бяс.

От Астра Зенека спасяват боклука си с помощта на руснаците! А помните ли как разправяха, че руснаците нищо не можели да направят? :)))

ебали да майка ти и са се ваксинирали срещу трипер... нали знаеш какво е това.. имаш го по наследство.

И ти си в грешка. Ваксина срещу трипер няма. Ама това умствено изостанали олигофрени няма как да го знаят.

някой да не натиска насила да си биеш руска ваксина, че си разквичал като прасе, което колят.

Schilo

Унгарците?

пробвах те .. дето сте болни от трипер(ти и майка ти ) как знаете ..ха.ха.ха

Те така руснаците спасиха и Източна Европа та не могат да се оправят и до днес.

Единственото, което пробваш от много време насам е усмирителната риза и седативите, които ти бият в лудницата. А компания ти правят аверчетата Щерев и Майора. И е много вероятно и тримата да сте в една глава, защото шизофренията е лесно разпознаваема.

Единственото, което пробваш от много време насам е усмирителната риза и седативите, които ти бият в лудницата. А компания ти правят аверчетата Щерев и Майора. И е много вероятно и тримата да сте в една глава, защото шизофренията е лесно разпознаваема.

Както и да го гледаме руската ваксина се оказа най - добрата, най - евтина и най - лесна за съхранение!

Руската ваксина, НАЙ-нежеланата ваксина. Даже в Русия не я искат 1.5 милиона ваксирани, същият процент като в България.

Не е най-евтина. Беше, но търсенето и се повиши, когато Астра зенека показа много нисък ефект в Южна Африка и съответно цената скочи . Сега струва около 7 лева. Нищо недостъпно. Само дето боко голямото шубе няма да я иска, защото Меркел и СЗО ще му дърпат ушите.

Да не се окаже, че от Астра Зенека не знаят. Като миналата седмица се оказа, че в Европа никой не иска и не е започвал даже одобрение на Супник 5.

Глупости. Сътрудничеството между Оксфорд, Галомея и Пастьор е без прецеденти. Даже и за ебола. Пастьор се отказа да разработва аденовирусна ваксина, но пробваха и трите варианта. Оксфорд получи още февруари март сегментите мишени а РНК, които бяха набелязани в Галомея и имаше подобрения и уточнения. Галомея и Пастьор като личности са работели заедно още през 1895 година. И има тясно сътрудничество между институтите. Оксорд е значително по-късно възникнала лаборатория.

На Астра зенека някой път ефективността е 60 процента. За да вдигнат процента ще сътрудничат-ще смесат с Руската

А , да! Руската е с 99.9%! Само че без да са направени изледвания! Който не вярва- на трудов лагер в Сибир! Интересно е защо руснаците се напъват да "подобряават" британската ваксина!

Ами в Израел, там след ваксинацията стана страшно.

Соросоидите май ще ги боцнат с руска ваксина :) Това ще е доста забавно. Но никой от тях няма да си признае! Веднъж соросоид, цял живот сопол.

Какво "Унгарците?" Маджарете искат евентуално да я произвеждат и да я търгуват, ако не си разбрал. В русия нямат възможности за що-годе по-голямо производство. И, да, изптанията на спутника още не са пълни или приключени. Чак към април месец. Уж. А ти би ли се съгласил да те боцнат с полуветеринарното изделие "спутник"? Или и ти, като Путен. Всички се мислите за големи тарикати, ама не се усещате колко сте гола вода и кал по ушите.

АстраЗенека не може, без руска помощ, да произведе ваксина против К19.

съобщи тасссс?? а бе алкаши смотани, астразенека е одобрена и с нея се ваксинираг хора в целия свят бе!! какви съвместни изследвания?? нали алкашите измислиха и едноразова ваксина след спутник, и сега още па по най ваксина?? какви общи изследвания, бе ватници смотани??

набутаха ли ти неграта ваксина Антифа ?

ко речи, алкаш смотан??

Искаме само Спутник V, внасяйте я немедленно!

не може!!! и мерцедес не може без помощта на запорожец да произведе нето един автомобил! а порше без лада си е за никъде!!