Започна кръстосаният разпит на Урсула фон дер Лайен в ЕП

Кандидатът за председател на ЕК първо мина през евродепутатите от групата на социалистите и демократите, изпитът продължава при Зелените и "Обнови Европа"

Обратно в новината

Коментари - Започна кръстосаният разпит на Урсула фон дер Лайен в ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фон дер Лайен е фамилия на над 500 години, давала аристократи, политици и духовници на европа. Ваще фамилии какви са а? На овчари, козари и говедари? Какви са фамилииите на вашите началници - Шувалов, Наришкин - бивши крепостни селяни на графовете с тези фамилии. Какво да се очаква от лакеи с робска психика, дето най милото им е да са били роби на турците. Замислете се за това и тогава печатете.

ми да ти кажем кво се очаква, а? ак47 за такъв надувко кат тебе.

Да живее фон дер Лайнен. Нека срането започне СЕГА!

PEYTSCH

Когато Канцлера на Германия се тресе, как ехото се носи....(по Яворов).

СССР-2....

Ех,Калинка,Калинка,пардон Урсула моя...

Точно та ак - РУСКИНЯ Е, протеже на Путя!

пуснете и електрошок!

Аз не искам джендъристка или феминистка Европа! Аз искам Европа, в която хората се преценяват не по пола им, а по уменията, без значение дали са жени или мъже. Аз искам демократична Европа, в която управляващите са избрани от народа на избори, а не от 30-40 големци на тайни сбирки

Супер точен коментар. Браво!

"Искаме феминистка Европа", добави Гарсия. Яснооооо. Тя Европа отдавна е феминистка, а сега ще настатне фемо-фашизъм. Все още останалите истински мъже ще трябва да се спасяваме я в Тайланд, я на Филипините. И да оставим тези феминистки да тръгнат на война срещу Русия. Тази Урсула още преди години зовеше за "твърда ръка" срещу Русия. И даже искаше въоръжаване на Германия в отговор на руските заплахи.

... да мине!