Започна източването на горивото от дерайлиралите цистерни в Русенско

Работи се по три версии, най-малко вероятна е превишаване на скоростта от 25 км/ч

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май пак е катастрофа, причинена от Булмаркет, както Хитрино.

По-скоро релсите са за смяна.

виновни за случилото са Метхат паша и барон Хирш, които имат най голяма заслуга за построяването на първата жп линия у нас.

еднитвеното което правят за железния път русе варна е да намаляват скоростта за движение в най-увредените участъци за да не стават катастрофи. това е от много години насам. заради това влака пътуващ между тези две точки пътува 4 часа, а автобуса 2 часа. така че не искам да правя сравнение и изводи защо няма пътници във влака. за произшествията станали по тази дестинация виновено е единствено лошото състояние на инфраструктурата, а не нещо друго. нека министерството на транспорта покаже какви инвестиции има в тази отсечка.

"Не е ясно кога ще бъде възстановен повреденият железопътен участък. За пътниците по направлението Русе-Каспичан е предвиден обходен, ТУРИСТИЧЕСКИ маршрут."

Горивото от дерайлиралата държава отдавна е източено! Сега само "клатим вагона все едно, че пътуваме".

Машинистът е виновен, то се знае, отново!

Кои и защо ликвидираха БДЖ , гордостта на България ? Няма друга държава в света да си е ликвидирала железницата и пощите ! СЪД , СЪД , СЪД

Немарливостта на Герб към железопътният транспорт и инфраструктура доведе до скорост от 25 км/ч и състоянието на инфраструктурата.

скорост от 25 км.ч.!!!?????? и аз не вярвам да са я превишили! че кой може в 2021 година да превиши тази колосална скорост бе????