Карат работници да лъжат, че вземат заплати

Социалният министър Тотю Младенов съобщи за нова практика - работодатели принуждават работниците да се разписват на празни ведомости, че са получили заплатите си, които всъщност не са платени.

Обратно в новината

Коментари - Карат работници да лъжат, че вземат заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все защитатавт работниците.В тази държава най-голямото зло е работодателя, за това че осигурява работни места и плаща данъци. Имам много познати с частен бизнес,които са на мнение да зарежат всичко.Тогава господа управляващи вие ще се оправяте с безработните.А най-интересното е как ще им плащате помощи,като голяма част от фирмете ще се ликвидират? Не е далеч момента в който много българи ще избягат от тук включително и аз,тогава ще разчитате на ромите данъкоплатци.

Реших си проблема и се махнах от БГ.И аз като вас лаех,ядосвах се и се стисках.Сега ми е спокойно и ми е мъчно за българите,но как да помогна? Толкова ли са лакоми всички които избираме не разбирам?Всеки ил иповечетоот нас са си казвали"аз ако съм на тяхно мясно ще направя това,това и това и НЯМА ДА КРАДА!"Ок бе,един ли такъв не избрахме или просто може би и те са били такива,но като имат възможност да са честно,те стават помияри долни!!!

Такава е системата просто. Дори да си влязъл с намерение да си честен и да вършиш добро, няма да ти бъде позволено. Ще почнат да ти звънят отвякъде, ще почнат с доводите, това е по-малкото зло, да му свършим услуга сега, това ще е добре за партията, ще ти звъннат двама-трима посланника, ще те заплашат малко, след това ще влязат преставителите на МВФ - и те ще заплашват малко и докато се огледаш, ще разбереш, че си заприличал на същите, които си смятал за некадърници. Единствения начин е да се опълчиш срещу всички, посланици, доброжелатели и т.н. и да си готов на факта, че платените медии веднага ще скочат срещу теб, след което голяма част от наивните българи също ще започнат да блеят в унисон. След като осъзнаеш в какви кълчища си се омотал, имаш три изхода - а) чисто и просто да тръгнеш по течението и да започнеш да прибираш подкупите б) да си подадеш оставката и да напуснеш политиката в) да продължиш да упорстваш с това, което мислиш че е правилно и да се надяваш, че народа ще те подкрепи

Димитър

Най-мъдрият коментар който съм чел някога тук(а аз всеки ден отделям време тук)! Радвам се,че сподели мнението си и наистина си много прав!Образува една по-ясна картинка в съзнанието ми,даже мога да кажа.че доста научих от мнението ти.Интересно ми е на колко години си,че си успял да си изградиш това мнение,а и да дръпнеш доста напред ментално! Поздрави и мерси за коментара още веднъж

Ръстът на потребителските кредити през последните години показва ,че в БГ се е плащало относително добре,иначе банките нямаше да отпускат пари.Същото е валидно и за лизингите на коли и стоки за бита.Сега не се плаща добре,защото българската икономика беше срината от некадърниците от ГЕРБ.Нещо повече,съкращенията са масова практика.Българският бизнес е подложен на нечуван държавен натиск,за да може некадърника Дянков да събере някой лев.Резултатът е ,че около 70% от фирмите са в реален фалит.Е ,масовите електорални единици са от работническата класа.Да мислят за кого гласуват.

Споко ,френдове!Всичко е като в стария виц от соца:ние ги лъжем,че работим,те ни лъжат,че ни плащат. Само да питам дали държавните и общинските служители работят според заплатите си

Tака е било много о т д а в н а! Bинаги се манипулира и се краде от бедните! Tака!!! Cега, като го з н а е те д о б р е, какво от това? Cтрадат а и ви проклинат хиляди нещастни и бедни хора! Cложете в ред и накажете и т и я мошеници!!! Cтига вече....

Тези, които смятат, че българските работници, които се подписват върху фалшиви ведомости и си траят, са рая, овце и т.н., са някакви дилетанти - бели якички с връзки, но за сметка на това с много - много беден трудов опит. Изобщо давате ли си сметка на какъв натиск са подложени работниците от шефовете си? И каква агресия и издевателства се упражняват върху тях? И дори известна част да скочат срещу шефовете си, знаете ли какво ще им се случи, представяте ли си? Бой до посиняване с палки от охранители и полиция, след това дела до дупка срещу тях, разбиване на семействата, на живота им... Уволнението е най-малкото. Не си го представяте, защото нямате и най-малко понятие от живота в България! НЯМА ДРУГА СТРАНА В СВЕТА, КЪДЕТО ХОРА С ПО-ВИСОКО ОБЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ СА ТОЛКОВА АГРЕСИВНИ КЪМ ДРУГИТЕ С ПО-НИСЪК СТАТУС И СА ГОТОВИ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ГИ УНИЩОЖАТ, ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ И ЩЕ ГО ПИША АКО ТРЯБВА ХИЛЯДИ ПЪТИ!!! За най-малкото изразено дори с жест неодобрение следва уволнение. След това къде да си намерят работа хората? Ще кажете, ами да са учили! Да бе, да, както се казва в една реклама. Родените през 70-те и 80-те години синковци и лигави дъщерички на средната и дренбата номенклатура от преди 89 г., "успешно" се изучиха на Запад през последните 2 десетилетия и сега е време за топличките местенца като "висококвалифицирани" специалисти във високотехнологични фирми (Интерпред, Бизнеспарк София и т.н.). С посредствен английски и посредствени знания. И на 5 такива тикви по един суперкадърен, знаещ, можещ и работлив, който да върши работа като за шестима, да му плащат под 1000 лв. месечно и при първа възможност да му скроят капата... И после що някои си късат контрактите и не се занимават повече с български изпълнители...

Аз съм точно от тези дето вършат работа на такива тикви, много вярно си описал. Плащат ми средно по около 650-700 лв. (защото варира) и пестя до лудост, за да измъкна семейството си от тая разложена скапания, в която тънем, заради нещастието да се родим тук.

Повечето от вас само чакат работодателя или началника да се скрият и да започне да се занимава с всичко друго, но не с това, за което получава заплата. Колко пъти ми се е случвало да чакам на касата в магазин, а продавачките да са на цигарка. Много лесно е да се реве. Сложете си ръката на сърцето и честно, пред себе си кажете, дали вие сте толкова коректни към работодателите си? И защо като сте недоволни, не напуснете? Да не би да си въобразявате, че вие сте едниствения идеален работник и няма нито едно друго работно място, където да ви оценят?

Съвсем честно - коректен и лоялен съм и затова ме смятат за будала. Като почнах да кръшкам ми вдигнаха заплатата и ме гледат с уважение. Не е шега. Ей такъв работодател имам.

Скъпи ми 873........... пред очите ми им плаща фирмата която ги е наела двойно от това което се дава на служителите/Пример........... фирмата плаща 5000 лева -2400 са заплати + осигоровки.......... 2600 са за фирмата в София/ Няма сменник за отпуски и болничен.Когато си болен трябва да платиш на колега да ти вземе смяната 20 лева.От друга страна фирмата ти бави осигоровките там за пенсии и др./дава само здравните/ и неможе да представи болничния ти пред Здравната каса и естественно не ти се плаща тоя болничен,значи какво излиза то........... хем има да взимаш ама не се знае какво и кога,хем веднага ти трябва да платиш самоче с какво?????????Това е въпроса. Имали да взимат от държавата ...ами защо са се хванали с тия поделения да ги охранявят уж................ ми в нашия град точно с тяхна помощ всичко беше нарязано и разпродадено от поделението.Сега ги гледам заради зимата започнаха да изрязват и тополите и акацията от поделението ни/за собственни нужди разбира се..........

'От прокуратурата обясниха, че не са компетентни да се произнасят за нарушения на трудовото законодателство, ...' - а-хааа, излиза че 'от прокуратурата' в бг не си знаят задълженията и правомощията за контрол по спазване на бг законодателство като цяло а не само когато има престъпление... абе тоя прокурор да не си е купил и тои дипломата по право? опс, това трябва да се пише чак когато боико борисов го смени, извинете :)))

Абе Тотю, какво хленчиш бе , вземи мерки като държавник !Това не е работа на прокуратурата и съдебната система( аз не ги защитавам ) по принцип. Това е работа на синдикатите и държавните власти. В правовите държави за един случай веднага се задвижва властта, министерството отива на проверка във фирмата и ако има повече такива нарушения, фирмата се заличава за 24 часа от регистъра. 20 години се некадърни за народа си, но крадливи за себе си правителства, окрадоха цяла държава до шушка, съсипаха народа и.

ДА ПРОВЕРЯТ И СТРОИТЕЛНА ФИРМА КРИТ. НЕ САМО ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ. КАТО ЗНАЕТЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА ЩО НЕ ГИ ПРАЩАТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ. КАКВО ДА ПРАВЯТ РАБОТНИЦИТЕ- НАЛИ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ. АКО ИМА ОСЪДЕНИ И ТЕЖКИ ЗАКОНИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ТЕЗИ НАРУШЕНИЯ. ПАК САМО ПРИКАЗКИ.ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ АМА СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ПАРИ -МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО.

Я пък ти! Що да ги проверяват!!! Най-незаконните им обекти в София са правени с одобрението на един кмет на места КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТРОИ! ха-ха - смях - особено в Младост

За Младост не знам, ама в Южния парк е като квартал 'Крит'. А уж беше защитена зона. Да, ама НЕ.

adres

Законодателите и съдебната власт докараха БГ до пълен абсурд. Някакви обикновени смукачи се обявяват за работодатели и инвеститори, след което се награбват и изчезват.

Който не може да пpави бизнес, да си оди ! Затвоp за pобовладелците !

Бизнес в Бг? Кво ли разбираш ти от бизнес бе палячо?

Вихър Киров

А ти може би си "бизнесмен" ? За вас ние сме шутове, палячовци, маймуни....Да имаше как да работим 24 часа и за пари да не питаме... Писнало ми е от пишман бизнесмени, дето гепнали от някъде малко повече паричики и се мислят за най-великите на света. А може би е време вече да се разчисти истинския бизнес от боклуци ? Щом не можеш да въртиш бизнес и несгодите си ги стоварваш на работниците, ти за мен си "бизнесмен". Оди си !

Като ги знаете тия работи ,айде действайте.Иначе само констатирате, а това може да направи всеки, който е ощипан от тая порочна система. Имате власт, имате СРС-та, камери, вербувайте шпиони във фирмите. Търсите октоподи-ей къде са, целия сив сектор е пералня на тоя и оня, половината са в парламента и около него. Знайш ли колко мангизи ще излязат на светло, действайте, щото както са се разбунили арабите, ще хукнат насам и ще видите края на кризата на марта у сряда. Хайде ,почва шампионска лига, да видя колко зле живеят в Милано.

Еничар...!Тоя ,Дянков ,ПЪПЕША ,ТИКВАТА И ЗУРЛАТА са новите еничари на 20-ти век!!!ТЪПЧАТ , МАЧКАТ , УБИВАТ И ГАЗЯТ ВСИЧКИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ , ЗА ДА РАЗЧИСТЯТ ТЕРЕНА НА НЯКОЙ НАД ТЯХ! МАЧКАТ ВСЕКИ , ДРЪЗНАЛ ДА ПРАВИ НЯКАКЪВ БИЗНЕС ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15-20 ГОДИНИ !!!ЗАЩООО?КЪДЕ Е ЧОВЕЧНОСТТА , ЛЮБОВТА , РОДОЛЮБИЕТО,НАЦИОНАЛНАТА НИ ГОРДОСТ И УСПЕХ? ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОВА? ТОЛКОВА ЛИ Е ВАЖНО КОЙ Е БИЛ АГЕНТ И КОЙ НЕ? КОЙ Е КРАДИЛ ПРЕДИ И КОЙ НЕ?НЯКОЙ ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ КАКВО Е БЪДЕЩЕТО НИ ? ВСИЧКИ ЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ РОБИ И НА КОГО? НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА ДАНЪЧНА АМНИСТИЯ?КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ? В ЧУЖДИТЕ БАНКИ НАЛИ?ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПОВЛИЯЕ НА БАНКОВИЯ ПАЗАР?КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА БАНКА? ЗАЩО БЕ ХОРА? ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА? ЗАЩО Е ТАЗИ ЗЛОБА?ЗАЩО???НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ЛИ ХОРА КАТО ОСТАНАЛИТЕ В ЕВРОПА? КЪДЕ СА ЧОВЕШКИТЕ НИ ЦЕННОСТИ ? КАКВО СТАНА В ТАЯ ДЪРЖАВА , ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ НЯКОЙ? КОГАТО ГЛЕДАТЕ НОВИНИ ПО КОЯТО И ДА Е ТЕЛЕВИЗИЯ , КАКВО ПО-РАЗЛИЧНО ВИЖДАТЕ ОТ ЗАКАНИ, АКЦИИ,ПРЕСТЪПНОСТ,КОРУПЦИЯ И КАТАСТРОФИ? КОМУ Е НУЖНО ТОВА? ЗАЩО ОСТАНАХМЕ ТУК ???УЖАС....

булгаристан- страната на чудесата!

А бе Г-н тотЮ, а бе Г-н помочко! Кой и как кара НАСИЛА някой да се подписва някъде!?!?!? Има два варианта: 1. Найстина притискат УСТНО работниците, защото и самите те са я закъсали здраво, както всички други. И работниците си траят защото попюнковци като теб, не им предлагат никаква алтернатива а само се зъбят като... 2. Това е поредния лов на вещици, за да се демонстрира дейност и лошите както винаги са тези които правят НЯКАКЪВ бизнес в дивата територия ВЪПРЕКИ НЕЯ!!! - (въпреки всички пречки отвсякъде). А бе тотЮ, кучето ми да разхождаш не бих те наел!!!!

Подписвам се с две ръце под твоя коментар.

няма да ви лъжа - работя е една община и земам 400 леа, направо ми е време да умра

ко кат се сезира тая прокуратура бе. Там са пълни некадърници. Примери - А. Петров, Делото Белнейски. Ко като се самосезира - нищо. Щом Доган е невинен значи всички крадци и убийци са невинни. Да откраднеш 1.5 млн. и да си невинен може , що да не може да дилжиш и милион за заплати и да си пак невинен. Вервай си министърчо, че избори идат и ритник на часа 19.00 в деня на изборите.

ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ,НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ ТЪПИТЕ НА СВЕТА.НА 3ти март ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ,ЦЯЛА БГ НА ВЪСТАНИЕ И БУНТОВЕ В СРТАНАТА.

Аз работих за Бат секюрити година и осем месеца и в продължение на 7-8 месеца не си получавах заплатите. Днес ще ги дадели... утре ще ги пратели... няма и ведомости!За всичкото време на нито една не се разписах ,защото не си намерих името. Кой министър е виновен ............ тя самата система е збъркана ,не е от министъра ,от закона е. Освободиха ме защото започнах много въпроси да задавам и да ги притискам,за заплатите както моята ,така и на колегите си и какво.... настроиха ги умишлено против мен и ония овци навели глави и съгласни с тях ,а аз им усигорих заплатите,с моето недоволство. Започнах в Билл.... оперираха ме по спешност и......... от така великата верига ме освободиха ,защото практиката била че не им трябват хора ,които са претърпели в случая операция/ а по принцип хора с по-продължителен болничен/ това е пак от закона ,не е от въпросния министър. Сега ходя в една шивашка фирма за по 2-3 лева на ден по 8 часа. Там тия който са на договор работят от 6 часа сутрин до 20,30 вечер ,но ги осигуряват на 4 часа е това вече е масова практика в цялата страна и трябва да се унищожи тая практика. Това вече зависи от министъра който е в момента......

Не знам - а ти знаеш ли точно на тази фирма Бат.... - КОЛКО ИМ ДЪЛЖИ ДЪРЖАВАТА??? Може да провериш - лесно е. За изрядно сключени перфектни договори и т.н.!

Ами нали Тотю смени само четири пъти кодекса на труда и още десетина други наредби като наредбата за безплатното работно облекло,за да угоди на клиентелистките интереси на онези дето го спонсорираха в кампанийте му.А работниците не стига, че останаха без пари ми вече и голи ще почнат да работят.

В България е нарушен законът за правото на труд,избор на достойна работа ,нормално заплащане, с цел покриване на жизнено важни нужди.Огромна безработица по селата и градовете.Икономика не се гради само с търговия и туризъм.В случая хората са избрали по малкото зло,от колкото да останат без работа.За борба с безработицата са необходими инвестиции,откриване на производства и нови работни места.

молове и асфалт, тва му е мамата, батенце

ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ И КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЙРДАНСКИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ НА НАЙДЕНОВ!!! Яжте сега домати и краставици по 10 лева!!! Правете си салатка за Стара планина лай*а, и тия дни - купувайте си хляб по 5 лева и по рецепта на Миро! А Тотю - като фалира НАРОЧНО няколко големи фирми - служителите им ще си изядат ушите и ще останат плячка за всички банки, от коит са вземали заеми!!! А какво стана с парите на служителите от т.нар. Строителни войски???

Точно така.

Никой не смее да каже къде се случва това, защото ще остане без работа. Осигуровките се внасят и трудно можеш да ги хванеш.Проверете по села и паланки.

Ми - нека министърът да каже! То по села и паланки - ясно!

а бе , хора, нали сме в европа?каде го има това.нека някои доиде да ме накара да се разпиша на празна ведомост.сте му избода очите с химикалката.ама нали сме овча наця.не обвиняваите никого.засто реват а не се вдигнат - и бои.неее - ние сме си робско племе и докато не се изроди тая робска пасмина - все сте е така - независимо кои е на власт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой да е казал къде се случва това? Или е в потните сънища на един неуспял некадърник, т.е. - министър? А мене ме карат да чеша по лявото ухо шефа, ако искам заплата. Ха-ха-ха, мноого смешно!

А, сещаш ли се за един ,дето чеша ушите на шефа си,сега какъв е?Ха-ха-ха,мноого тъжно?

Този и Мазен Миро се надхвърлят всеки ден! КОЙ КАКВИ КОЛОСАЛНИ РАЗКРИТИЯ/ОТКРИТИЯ БИЛ НАПРАВИЛ!!! И какво? Онзиденшните пестицидни бомби на Миро вече са в търговската мрежа, а работодателите НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА ПРОКУРОР затова, за което му се иска на тоя брадясал вампирин! Амаааан от некадърници!!! И кои са тези фирми, предприятия? Не иска да казва ПАК!

Ооо, добро утро:)! Как спахте? Същото е и с отпуските и то в държавни институции.

Уволнените служители от няколко агенции - преди да ги съкратят и след това - кога си взеха парите? Да съдят държавата или Тотю?

Уволнените служители, които не бяха съгласни с политиката на директорите си бяха принудени да си подадат молбите, а след това и да връщат пари за дрехи посред зима. Агенции...

Абе Тотьо, то бива да говориш врели - некипели ама "вол за мезе" не бива.Кой нормален човек ще се подпише на празна ведомост в 21век в България?Що не показа поне една такава?Или си играете на преписки между "ГИТ" и Прокуратурата на Иди ми -Дойди ми?Тежко на народа.......с такова управление от министри като теб.....и Бойковата орда....

няма да се разпишат ли? ха-ха. че то 5 000 000 човека се разписват под договорите на мобилните оператори и след това пъшкат като изнасилени девици, че държавата не ги пази от мошениците. Или е това или ги е страх. Щом ги е страх и не се жалят по официалният ред - да мрат. Не може до всеки човек да има друг такъв дето да му пази правата. В противен случай ставаме - роднина, милиционер... ама мисля, че има консенсус, че няма повече да правим така.

И какво е общото между сметката за плащане в M-tel и заплатата която си я изработил и трябва да я получиш от работодателя?Да не е Кодекса на труда или Наредбата за формиране и организация на работната заплата?

Какво нахалство, какво безочие.

ДА! Този Тотю наистина се оля!

ами това го правеха и в социaлни грижи за програмата личен асистент...подписваш се че си получил парите без да си ги получил.каквато дарjaвната престапна практика ,такава и частната.нали дарjaвата е проводник на престапленията по ведомост и ддс??

Айде стига с тези глупости! Не разбрахте ли, че като ликвидирате икономиката /т.е. мачкате бизнеса/ няма от къде пари за безработните, защото ЕС пари за безработни не дава. Ако почнете да печатате пари, ще ви изхвърлят от ЕС и няма да има далавера нито за министри, нито за безработни, а то работещи няма да има. Тотьо, ти колко работника си имал / работещи някакъв вид дейност, а не да си клатят краката на бюро/ и как си им плащал.

Къде са Ви инспекторите под прикритие. Има факти, има пандиз, иначе само голословие.!

ЗА ПАНДИЗА ЗНАЙ-НАПРЕД Е ТОТЮ!

Господа министри, престанете да откривате топлата вода. Нито икономиката ни е нормална, нито пазарът на труда. Стимулирайте икономиката, другото ще си дойде на място.

Бизнесмените мамят и експлоатират работниците си и няма господ да им помогне ...... Опа полека .... без комунистически изказвания.

Тотьоо стига глупости! Едва оцеляваме.Вие, тъпите министри спряхте ( блокирахте) парите на държавата.Съотв. блокирахте икономиката на БГ. Вие сте виновни за тежкото ни положение, за което трябва да се сезира прокуратурата. Като не можете да въртите пари идете си! Тотьооо ти си за затвора! И за вреди причинени от бездействие(в особено големи размери) също се носи наказателна отговорност. А ти освен бездействие(синдикално) нищо друго не можеш да реализираш!

Ти май си от онези , които досега са цоцкали от държавата и Дянков им врътна кранчето ?

Аз си немам шеф-кво изкарам днес(50-100 кинта)-са си за мене.Да земете да им скинете муцините,ей.Нема да ги търпите-не плаща ли-платете му по гърба с една цепеница.

/кратка притча/ Ояли/онагляли се прекалено едни-там лица и съответно -- учтиво били помолени да се разкарат от кирпича ( че зер цялата конструкция ще се срине ) . Не само че дори и `не чули`, ами хубостниците/чките `разляли` `способностите` си къде-ли-не ( Казват -- по цялата Земя ! ) .... Подгонили ги кой-с-каквото-може отвсякъде, напъдили ги като мръсни псета ... и ей го в на -- взели та се самоизтипосали като баш-`спасители` обратно в началната им конструкция . ( А самият край на историята -- това е всъщност съдържанието на материала, нали ?! ) Поуката ли ? -- На кретен пари не давай ! А ако ли сбъркаш -- вземи си ги бързо обратно с лихвите !

Преди време касиерки от една верига магазини засипаха Инспекцият по труда с анонимни оплаквания, че работят по 12-16 часа на ден. Като им отидоха на проверка всички казаха "Няма такова нещо, работим по 8 ч.". Ами като действате така ще ви тъпчат.

И аз бях там

Работя в една Пловдивска фирма-ИВО 1-магазини за един лв.-ХИТА 3001 стоки.При нас пък е друго-бачкаш 8/осем/ часа,а те осигуряват на 4/четири/.Ако искаш да се осигуряваш на 8/осем/ часа,осигуровките за другите 4/четири/ си ги плащаш ти на 100%.И какво се получава-ако дойде една проверка-всичко е о кей.Добре са го измислили,нали.А да не говорим,че работиш като луд,не ти разрешават да подвиеш крак,нямаш регламентирана почивка,почиваш само един ден,и ако надигнеш глас-ти казват-ако искаш напусни.

Лошото е мой човек,че ако напуснеш този Тотьо няма да ти намери работа....А ако ти сам си намериш по- добра,няма да стоиш и един дан там,нали? И вместо да създават условия откриване на работни места - те тръгнали да плашат гаргите! А за теб лично - сори....ако беше кардиохирург или специалист по заваряване...можехме да измислим нещо,но продаваши не търсим.....имаме си много.

Ами като не те устройват условията, напусни бе!! Като си кадърен ще те вземат навсякаде! Ако можеш си направи и ти фирма, и командвай!! А ... Тотю, как ще докаже, че са се подписвали на празни ведомости?????? Дории рабонтика не може да го докаже, даже работодателя ще ги осъди за клевета!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ти от небето ли падаш-много е лесно да кажеш това.В днешно време така ли се намира работа?Ако си над 35 години колкото и да си кадърен-нищо не става.И понеже повечето разсъждават като тебе затова сме на това дередже.Нали въпроса е да се спре тая порочна практика с работещите.То е най-лесно да напуснеш,ама с другия след тебе и с него ще се гаврят така.

ТОЯ МИНИСТЪР СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ДЕВИЦА... КОЛКО Е ИЗНЕНАДАН ЗА НОМЕРАТА, ДЕТО ПРАВЯТ НЯКОИ РАБОТОДАТЕЛИ. АМИ ПОНЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА НЕОСВЕДОМЕН ИДИОТ. И ВСЕ ДИГА ПУШИЛКИ И НИЩО НЕ СТАВА. ТО Е ГАФ СЛЕД ГАФ. ПАЛЯЧО ТАКЪВ!

Еми да се разписват като са овце.

На какво ли не е способен човек зада оцелее, друг да забогатее , а някой - просто да му обърнат внимание.

Ех утре някой да каже на Тотьо - разписвай празна ведомист или хващай пътя....Да го видим тогава какво ще направи! А....те го държели щото това прави най-добре!

Приказката за Хитър Петър, как топил залък хляб в....миризмата на готвеното? Та така.... 2011 г. Бълхария. ЕС. Шенген. Как лети времето само, да не повярва човек.

ПРИ ТОЛКОВА ИНСПЕКТОРИ В НОИ, НА ДАТАТА В КОЯТО СЕ ПЛАЩА, ДА ПРИСЪСТВУВАТ ПРИ ПЛАЩАНЕТО!

какво искахте да кажете с това: "...работят по-дълги часове..." Повече часове или по-дълъг работен ден? Пфууу...

Часове от по 70-80 минути. Това е нов модел

Бойко лъже,че сме добре,Дянков лъже,че излезнахме от кризата миналия Март и че има повече пари,Цветанов лъже,че се бори с мафията,журналистите лъжат,че не ни управляват мутри и бандити......Защо и работниците да не лъжат че взимат пари и са добре? Всичко се вписва идеално в общата лъжа!

" Бойко лъже,че сме добре,Дянков лъже,че излезнахме от кризата миналия Март и че има повече пари,Цветанов лъже,че се бори с мафията,журналистите лъжат,че не ни управляват мутри и бандити..... " Не лъжат. Самата истина е. Добре са си, излязоха от кризата, имат повече пари, пребориха мафията, не са нито мутри нито бандити а НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ (дупетати). Които защитават личните си интереси.