Симеонов: Платени и заблудени виждат заплаха към Николаев

Трябва да си предубеден, заблуден или платен, за да възприемеш думите ми към Виктор Николаев като заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Платени и заблудени виждат заплаха към Николаев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги червенушките са били спирачка в развитието на страната Ни. От най-новата Ни история си спомням ,какви словестни борби се водиха в парламента ,било за Нато ,Европейския съюз , от които те в момента се възползват най - яко .

Валери казва нещата точно такива ,каквито са ,обаче на бетонена червена и дебела кратуна, каквото и да и кажеш, както и да го кажеш ,те си знаят своите богове(сталин ,димитров ,живков ,путин...т.н.

ВИКТОР И АНА ПЛЮЕХА ВСЯКА СУТРИН БАЩАТА НА ПОТРОШЕНАТА МАНУЕЛА ОТ ПИЯНИЯТ КЪНКЬОР СЛЕД ПОЗОРНОТО ОПРАВДАНИЕ НА ДВОЙНИЯТ УБИЕЦ СПРЯХА ДА ГОВОРЯТ --МНОГО СА ДОБЛЕСТНИ С ДРЕБЕН ШРИФТ НИ ИНФОРМИРАХА ЧЕ ТАТКОТО НЕ БИЛ ИЗХАРЧИЛ ОТ ДАРЕНИЯТА ЗА ДЪЩЕРЯ МУ

Не е виновен този от снимката - той толкова си може, виновни са глупаците, които му повярваха на лъжите и го избраха. Както и другото недоразумение- Тодоров и още много боклуци. Виновни са и слугинските медии, които ги канят , за да облъчват хората с тъпотиите си.

И ти ли НЕ си бил разбран ?!

За Валери Симеонов нямам коментар, но Антон Тодоров е срам за ГЕРБ !

Няма никаква заплаха - Просто трябва да е ясно , че с БОГОВЕТЕ в тази територия не се говори така , и в никакъв случай НЕ бива да им се задават НЕудобнио въпроси !!!! Вие се грижите ние да имаме хляб днес на масата , а някакви си там журналисчета , ще ви развалят деня още от сутринта - АМА ХА !!!! Къде се намират !!!!

Не мога да го разбера тоя комплексар, явно накой страхотно му е нацапал егото и затова е толкова докачлив и озверял, а би трябвало като представител на народа да бъде по хрисим и да не ги обижда, защото идват следващи избори и може да види парламента през крив макарон!!!

Ама ,много шум вдигаш ,айде млък !! Чалгари тва да не ви е Слънчев бряг !! Млъквайте и по тихо да не чуе шефа , а като ме изгонят на кой ще рева ???

Много арогантно отношение на Симеонов. Не му е мястото там!!! Заставам твърдо зад един от наистина добрите журналисти!!!

Абе Валерка, нямаш ли предположение кой палеше колите на СКАТ? Не е ли същия, който караше ваш репортер да се извинява. И чиито избиратели ти наричаше лумпени. На сватба ходи ли наскоро?

Лъжлив мангал! Само делавери са ти в главата! Ти не си никакъв националист,мекере недно!

Ти ли продажнико? Ти беше дотук в политиката! Повлече и заличи АТАКА и ВМРО. Последни акорди от един провален "бизнесмен". Бегай се гушкай с Марешки догодина дано докарате един процент.

Какво има да се коментира ИДИОТ!!

А ние те виждаме извън следващият парламент долно лъжливо, гнусно и продажно човече. Интересно ми е кой би гласувал за твоята пропаднала партия след всичките ви изцепки и гафове. Не е лесно да си патерица на ГЕРБЕРАСИТЕ.

То малко са крадливите откачалници в ГЕРБ като Цвъки ,пишлемето от Хасково Добрев ,габровския одери кожа - Дончев , Деси от Дулово , че сега се оборудваха и с тоя абсолютен простак Тодоров , а за Волен Сидеров и Валерката Симеонов не ми се говори!Борисов , Борисов винаги си се провалял в избора на кадри - все тъпи и крадливи като тебе!

От такъв ''матрял'' - такава къща !!! Кво не си доволен - Трай да не си ''изядеш хляба '' !!!!

Ти си мръсник и всичко лошо можем да очакваме ! Колко сме много , които сме разочаровани от теб и Паричния фонд , на всички стана ясно за какво си в Народното Събрание ! Можеш да не обясняваш твоите заблуди по Скат и от трибуната на НС , никой от твоите избиратели не вярва !

Явно тук остана само овчи материал, щом един платен от нас наглец, комуто броиме незаслужено огромна заплата от изтънелите си джобове, се изправя срещу народа си. Надали на някой му харесват простотията и чутовната наглост на този самозабравил се велможа.

"Много силни думи употребявате. Ще Ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви. И тя малко така беше тръгнала в някаква посока, но сега виждам, че липсва столчето й. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам." Искат да кажат че деловия стил в съпоставка със разговорния е по-слаб и съответно този, който го използва е по-уязвим, че Николаев не си знае цената, и мястото му е в парламента едва ли не, за да се развихри както трябва.

айде лижи Боко по шлифера е трай!

Айде, че зимата идва и трябва да ходиш по баровете в зимните курорти

евала Валерка..само ти ще навреш кучката и младите помияри около нея там дето слънце не огрява

Видяхте ли за какво гласувахте да ни управлява? БСП са същите. Другия път мислете малко,а?

И тоя ненормалник Борисов го е назначил за свой заместник?Борисов ти не си в ред бе мутро?Тоя няма спирка , ще те дои като банкянска коза!

Едни "десни" се изправят срещу други "десни". Откъде дойде тази жега...

Та днешните управляващи за десни ли ги имаш, тези "бивши" комунисти...е те такова животно " бивш" комунист нема!

В живота си, винаги съм избягвал такива лицемери, търсещи във всичко някаква изгода, независимо от всичко!

Ти трябва да си много самотен човек тогава ?!

Няма по-тъпо племе от журналята . Като им се каже истината право в очите и започват да квичат , че ги заплашват .

"Ако читателят е вникнал дълбоко - а тук аз искам имменно дълбоко вникване, дълбоко разбиране - в това до каква степен неможе да бъде задача на здравите да се грижат за болните, да ги лекуват, то той е схванал и още една необходимост - необходимостта от лекари и болногледачи, които сами са болни: и така ние с две ръце улавяме смисъла на аскетичния свещенник. Аскетичния свещенник трябва да бъде разглеждан като предопределен спасител, пастир и защитник на болното стадо: едва тогава ще разберем неговата чудовищна историческа мисия." Ницше - "Към генеалогия на морала" т.е. Насила хубост не става Николаев е само журналист и съответно Симеонов лъже. "Господството над страдащите е неговото царство, към него го води неговия инстинкт, в него той изявява своето същинско искуство, своята представа за щастие." Ницше пак там. т.е. да бъдеш болен лекар на болни пациенти.

Е не бе - "ще ти изстине столът" изобщо не е заплаха...

на 23 август 2017 година излиза статия в свинската медия със заглавие: Антон Тодоров даде отпор на Цолова: Няма да ви позволя да ме прекъсвате, много врагове ще си навлечете! Септември вече Ани Цолова я нямаше - празния стол. Освен това самия Тодоров казва, че е искал да му помогне и предупреди?! Ясно ли ви е? На мен да.

Такива като този горе, стават за пазачи в затвора!

Също и за търкачи на нарове в затвора

няма такъв филм в затвора на почивка,всички до стената

Какво ти беше виновен Николаев,че толкова агресивно го пресичаше,такова неуважение е меко казано махленски.Когато журналистите ви питат питаме ние,тези които са ви избрали и уважението е задължително ,особенно за хора от вашия ранг.Срамувах се докато ви гледах,не от фактите а от начина .

Такива боклуци, упражняващи натиск върху журналистите, трябва да бъдат изхвърлени от народното събрание!

Наивници. БКП сама е гнила повече от дргите. Щеше ли Йончева да е в парламента, ако не е заработиа с п.... мястото си? Щеше ли Четин Казак да е велик дипломат апо не е брат близнак на метин. Да не ходим по далеч.

Gal

аха....за коя година говориш?

Абсолютно никаква заплаха нямаше в тона, думите и отношението на Тодоров спрямо Николаев. Герберунгите може да са всякакви ,айна, но към момента официалните комунета са пък съвсем, АМА съвсем нагли. Слепите критици на Бокича плюс тарикатите цоциалисти плюс феслиберстаите обаче веднага скочиха и преиначават ситуацията.

валери...???кажи ми ,,приятелите,, си за да ти ,,кажа,, кои си...!!!

Ало бургаски каун, коя пенсия вдигна с 24% бе този.За над 20 години стаж първа категория(не бюджетна, полицейска или военна и без 20 заплати на куп) бачкане в тежки условия и пенсия 487 лева не ги виждам моите 24%.На кого вдигна пенсията-на тези с малките над 75 години разбирам, но за моята не ги виждам.Според теб пенсията ми трябва да е -589,48.Лъжец долен.Както лъжеш и за Виктор, така лъжевш и за пенсиите.

ква пеция та гони ве сопол

Като онази от която си се пръкнал бе дрисня.

Валерката отново е безмилостно прав и точен! В БСП е фрашкано с платени насилници и заблудени шизофреници- доминиращата кучка и лъжкиня иска да бие шамари,крум кръволока изтезава дядовци,на лена йончева тишината в спалнята и върна истерията,таско павиана плюе от трибуната,а серопозитивния кутю е заразил сексуално с русофилистизъм млади,дебелогъзи швестери- тролове !

Хапчетата !!

Тука вече се насра Валерка. Какъв тънък паралел направи между мутрите на Доган и депутата на ГЕРБ. А то ми казваш, че ако те мачкат мутри лошо, но акок политиците се държат като мутри добре и да си мълчим. Съвет към Бойко: Смени подлогата, Валерката вече преля с лайна и само те кепази. Очевидна е ролята му всеки удар срещу гербаджия да се поема от псевдопатриота. Пратете го на друга работа сега зимата в София примерно да ходи на намалява волумето по ресторани и дискотеки.

Чупка.

Чупка.

Особено такива като теб които манипулират хората, дали гласа си за да ядеш от парите на данакоплатците и имаш наглоста да им се заканваш и то от телевизионния екран!

МАХАЙ СЕ, ДОСТАТЪЧНО ТИ ПЛАЩАХ, ДА МЕ ЗАЩИТАВАШ КАТО ДЕПУТАТ! ТИ НЕ СИ ПАТРИОТ!

колко си платил ве цървул като си клошар на социални ...5 стинки

NUT

аве пухльо :( през цялото интервю - фъфлеше за загоряла манджа и заплашваше водещият журналист! на нито един основен въпрос не отговори!!! кой си ти И къде се намираш ве мутрафон!:(((

Управляващи олигофрени, вярна е приказката "дай ножа на левака, сам да се заколи". Напълно оправдахте очакванията, че герб ще ви доведе до самоубийство, като седсарските въшки.

Вдигнал, тая пенция не мже да го вдигне с виагра, а той вдигнал пенцийте

"вдигнахме пенсиите с 24%, е на мнение Валери Симеонов." Това е нагла лъжа, защото беше вдигната номинално само минималната пенсия. Реално не е вдигната, защото междувременно бяха вдигнати цените на парното, тока, хляба, млякото и т.н. За останалите пенсионери има само намалена покупателна способност без никава компенсация. ОСТАВКА на мутренско/фашсткото правителство!

Оставка!