Коментари - Запалиха колите на бивша общинска служителка, свидетел по разследвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Градоначалничката излезе с позиция, в която заявява, че общината се разграничава от деянието и извършителите му." Ни сам яз, тетко Марио. Ей, саакън да не си мислиш тва, ей.

да му четем концепцията на гешефта, щом в този случай така оглушително си мълчи

нищо ...сега комисията ЗА защита на корупцията ще я пази .... Тъжната истина е, че ако някой реши да наруши омертата, това го чака.

колко пъти влизаха барети и прибираха кого ли не, но оправия няма Нито един клиент на спец съда не е лежал и нито един клиент на комисия Кушлев не усетил ,че и е клиент. Какви ли не изродщини се вършиха и продължава все едно сме 1992 г. и е разгара на мутренските истории . Козлодуй погледнато на глава от населението е сигурно на първо мпсто по комсумация на дрога пред София и Варна и кво от това.. И нарколаборатория уж рабиваха и дилъри уж хващаха..всичко е ден до пладне по тези теритприии и няма ефективно наказани. Само се увеличават "героите" като виждат ,че е безконтролно положение. Затов аи щес еобезлюди целия северозапад!

Пояснение: добре обмислено нарушение, консултирано с адвокат, със специалистевентуално с метематик, който да изчистии теоретично пропуски, съответно взети всички предпазни мерки, е неразкриваемо. Има неразкрити убийства, извършителите им отдавна са умрели и няма никога да бъдат доказани. Това са фактите. Хора срещу хора, по-умните вземат превес и побеждават.

май си объркал кого репликираш

няма да те обидя, макар да си самонадеян, което е присъщо на незнаещите и на тези, който не са ги лупкали по главата. Затова слушай: Влизат, хващат, представят в съда, но няма достатъчни факти неопровержими и точни, затова няма осъдени - т.е. престъпника добре се е защитил.

добре се защитил финансово ... имаше случай когато един беше прибран и се чу слух, че е готов да даде милион на този.,който го измълна и ...познай след колко време се прибра да си пие кафето вкъщи . В повечето случай свидетели сеотказват за д ане ги сполети това,което е сполетяло госпожата,че и по лоши работи ,които ги имаше филмирани дори в интранет пространството .

И оня с терасите мрънкаше,че бил засегнал интересите на........ ама сега жипки го возят и охрани го таралянкат.Кво да се прави-специализирани бойци срещу корупцията. Да гиди пуста тояга неокастрена, пък и дрянова....лайняри недоклепани!

Ха ха ха, кметицата ще съдейства, но извършителите няма да бъдат разкрити, защото са самите засегнати. Алтернатива за България - едни практики VS други практики - ние сме практични хора.

... Нинова, къде ври и кипи души?!

Липсва ми Гешеф с коментар - нали се закани да бори "битовата престъпност";) Как още не е скочил на тази амбразура?!;)

Подхвърля,

Държата е прогнила отвсякъде, но ние ще правим паспорти за автомобилите. Хе-хе! :)

Навсякъде, не само палежи. Имала е коли посяга на колите ти, има и такива, които си измислят, други ти пот хвърлят фекалии, има си начини, но интересно е кой стои зад.. Аз мисля че се изпълнява от бкп в герб хората, а кой ги насочва, пак герб или с много неизвестни.. Нинова бе казала.. Може би е права, или не. Пишман сме че сме се родили в България.. Никога няма да се оправим. Нали ги виждам едни и същи, родители, деца и юноши все те отпред наредени на софрата. Не ме еня. Писна ми от необразован с големи претенции хора.

момче, напускаш ли я?

Всеки кмет става кмет, за да краде. За какво друго?!

Нека от веднъж позная, кой има пръст в тая работа

Това е поръчано от приближени на кеметицата.

Свиквайте , защото за това състояние на страната сте виновни и всички Вие !!!! ВИНАГИ ще се намерят ЧЕСТНИ и СВЕСТНИ хора в България , които са готови да помагат нещата да се оправят макар и да са доста по - малко , НО повечето сте готови да отидете и да ги заплашвате и да им палите колите , защото сте си доволни да сте прасета и да се търкаляте в калта - Нали никой не си мисли че някой от властта е запалил тези коли , но иначе крякате ''Мафия'' , на която самите Вие помагате и си я дундуркате вече 30г. !!!!!

който е против нас ,това го чака !!страх и терор крепи държавата на герб !!!

напълно съм съгласен, това никога нямаше да се случи при комунистите на власт, само станишев и корни ще ни оправят..

Гешев кво каза?

Къде е сега Гешев? Къде е прокуратурата сега? Кой ще спре Мафията?

Сега прокуратура и полиция да заловят поръчителите, мутрите cъc заcегнати интереcи!!

Попитай Иванчева какво се случва като скачаш срещу властта.

Да си свидетел в България си е смъртна присъда. Това е българия.

Светкавично(само след половин час) редакторът изтрезня(или му разрешиха) и добави думите " в Козлодуй" на съответното място в новината!

Точно в Козлодуй мафията е тотална. Отивам там при единия от нотариусите(мъжа) за да връчи той призовка на един от шефовете на АЕЦ и нотариуса ми казва че няма да го направи защото му е приятел. Мислех да викам телевизията да видим дали нотариус може да се държи така.

Това се случва ако скачаш срещу мутренската власт. Съдът изобщо не се грижи за теб. просто не трябва да свидетелстваш.

И в допълнение към горните коментари, моля, избирайте по-адекватно снимките. Тази снимка: 1 С илюстративна цел ли е-Как гледа жена докато й палят колите; или 2. Това е актуална снимка на жената, която е свидетел и й палят колите и, в такъв случай, не е редно да й изтипосвате лика.

Трябва някой отиде в Банкя или в София и да намери Банкя- лийския турски башибозук Боклук Борисов и да го утрепе- да го застреля или да го заколи. Само така ще почнат да се оправят нещата в България.

Мафията работи, МВР спи и си чакат заплатката.

Страхотно отразена новина, в типичния стил на Дир-а... Някъде, някаква бивша служителка, на някакво кметство, запалили й колите, защото засегнала интересите на някаква кметица (от някаква партия) на някакъв град, защото свидетелствала на някакво дело...

В България свидетелите нямат никаква защита от полиция и прокуратура,защото всички са в матрицата,демек мафията!

Полиция и прокуратура са в мафията ?

В кой град, в коя община...??? Хайде постарайте се малко, като пишете...

Така са им казали, а пък и те толкова си могат...

Нека бъде така добър, редактор Калин Каменов, след като изтрезнее да укаже населеното място, където се е случил палежа!