Запалиха колата на учител от Разлог, спасил 4-годишно дете при катастрофа

"Категорично говорим за умишлен палеж, това беше установено от органите на реда", разказа Николай Фарфаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то всичкото от ясно по-ясно! От кога им казвам да не пишат повече двойки и тройки на "генийчетата", ама те ето на, с тези дебели глави, не слушат бе, карат си го пак по възрожденски! Затова хак да им е сега, пък дано се освестят. И какви са тези спасявания, а не си гледа повишаването на квалификацията и ново ПКС за 50 лева отгоре? Немарлив човек и това си е.

Подпукахме ги даскалите. Наред са докторите и адвокатите. Така се държи власт.

мъжкари в тази нашта страта бе!

Що сме такова долно племе, бе мама му стара!?

Злините не спират...

Е как така човекът спасява дете и после някой му подпалва колата?! Има ли връзка???

например - този, който е бутнал детето, не иска свидетели

Кретен!

да си купи 1 пищовче и да е нащрек, че "родната полиция ни пази". И дано не му се налага да го използва! Явно се е "натресъл" в нещо, било то свързано или не с катастрофата:(:(...

ама и тоя учител има голяма уста и е голямото добро утро в Разлог,правеле се на бабаит като работеше на входа на дискотеката да събира пари , охраната до него обичаше да се вживява и да раздава шамари

ВЪпрос, тоя- Николай Фарфаров, вдигал ли е ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯ всички в града ??? Слагал ли е облъчващи Станции( антени) на А1, ВИиваком, Теленор, за да РАЗБОЛЯВА съседите си с РАК и Лекемия ??? Ако откговора на някой от въпросите е - ДА, значи това е причината. . АКо отговорите на въпросите са - НЕ, тогава значи някакви цигански турци- МИтьо-вци, Мангали, Мутри ( Братя Галеви ) са се ДОМЪКНАЛИ в Разлог и Българите трябва да се съберат и да убият циганските турци, в ТЪМНОТО, без свидетели... Всеки българин трябва да убие поне няколко турци и поне един предател -Мангал, Мутра... Тиа яса хем ТЪПИ, хем МЪРЗЕЛИВИ, хем СЛАБАЦИ.. Българсктие спортисти поединично могат да ги пребият, но тия мангали, Мутри, НЕ ходят да се бият, а ходят да СЛЕДЯТ и ИЗНЕРВЯТ българите, да крадат и палят.... Тъпи Олигофрени- Шпиони и турски Доносници, какъвто е бил и Ахмед Доган.. Срещу ГРУПАТА цигански турци, трябва да действа, група българи и да убие мангалите- Митьо-вци, Мечки.. В град по българското Черноморие, има един Мошеник, помагач на турците- Трафикант на Наркотици.Тоя мангал, като излезе от затвора, почна да изнервя собственици на спортни зали.. И ОТКРАДНА бизеса на двама българи.. Дори беше тръгнал да пали спортната зала на ТРЕТИ българин в същия град... Едната зала, която открадна тоя, ФАЛИРА..Тоя мангал пуска само наркомани да тренират в неговата зала.. И постоянно вдига шум с алармата на колата си да изнерва и разболява българите... Трябва да го утрепят тоя..

Изключително си тъп, Саше

Офффф ... да бе, и после ще го разкарват по съдилищата като циркова маймуна, като оня, дето уби плъха ли беше, мишката ли беше ... струва ли си? Аз залагам на пичлемета, на които им е писал двойка! Те обичат тия работи. Събират се на тумби и правят глупости. Едни такива по бай тошово бяха осакатили учителя ми по история за цял живот. После и една гора бой и ТВУ не могат да върнат непоправимото.