17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива"политици", които кацат от една партия в друга, трябва да ги гонят от ръководни постове. Съвсем очевидно е, че го правят не по убеждение, а от користни подбуди. Най-много се присламчват към герб. Ясно защо - те са при облагите, партията получава гласове и "пак ги бихме". А за народа - пак същото.

Това ли е лицето на ДПС ? Нали бяха най -мирната партия .

Освен на купуванета на гласове, ОПГ герб набляга и на купуването на кметове и общински съветници. По този начин печелят избори. Ако се направи справка колко кметове, издигнати от други политически сили са преминали към герб от 2007 г. досега, публиката ще се изненада.

Много са. Познава се и по минусите, които са Ви написали подкрепящите ги.

Султана от сарафите не прощава .

Гражданско общество в действие.

Така от ГЕРБ си пазаруват кметове, политици, гласоподаватели......!! Комуниста е нещо много лошо, но по-лошо от него е пребоядисания комунист! Той не спазва никакви морални норми, пред него няма никакви задръжки!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия напълно споделяме вашето мнение. Нашият висок морал ни задължава да предприемем мерки да поставим пребоядисаните предатели на мястото им. Затова за председател на ЕК възнамряваме да издигнем кандидатурата на Делян Славчев Пеевски.

Запалили са колите,щото иде 1 юли и както си е вече традиция-парно,топла вода, тоци хфъркат нагоре. Г-н Дир, моля от сърце! Спомени за решението на кеврофците.

Ма няма да се притесняваш и теб с кола, апартамент с асансьор ще уредим.Ти само си избери кога, къде и как и огъня на революцията трябва да се поддържа. Знамето високо и Цв.Цв. ще дойде и всичко ще е наред . Само почакай и ще видиш.

боклуците и мижитурките лице нямат - днес са от бсп, утре от дпс-, после от гроб или друга крадлива структура... важното е келепир да има!

Нищо чудно. За сега келепира у ГЕРБ е голям. Като преди десети.... Всеки втори, та да не кажа първи беше член на БКП, активен борец и т.н. Покрай оня народна власт маса цървулковци станаха нещо. После с голямата четка се пребоядисаха на репресирани и така до днес.

политическите проститутки в общи линии не заслужават уважение...

Почти всички станаха прос...ки.

След мноигократни настойчиви "молби" от Цецо Апартаментчето най-после е склонила да смени партията...

Права е жената - знае си цената!

МАЛКО И Е...........

Напълно логично, макар и малко грубичко. Ренегатите(разбирай – предателите, помиярите, дупедавците) никой не уважава - нито ползващите услугите им, още по малко бившите им съмишленици! Това са УТАЙКАТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД!

Дано не ти се налага да напуснеш работа или да ти дойде акъл, защото иначе...

А не така. Пенсионерите са си за БСП, турците за Делян, емигрантите за Демократична България, таксиметровите шофьори за ГЕРБ и т.н.

така ще е... смениха магарешките впрягове с луксозни коли . я да направят и проверка на приходите и разходите в общината...

Какъв ли ще е отговорът на Цветанов ?

ще си купи още един

Пак бая време са и дали да се замисли ама както разбирам е трябвало да анулират избирането и за кмет след като си е сменила боята...

Защо боята трябва да има значение?

Кацнала калинка на нов гербер.

Типичен пример колко либерална, свободна и демократична е съответната партия

Ами ако е застрахователна измама, или за прикриване на следи от друго престъпление(примерно крадени коли)? Или ...............................?

Полицията да пита ханъм Гюлай кой, кога и за колко я "купи", а после Борисов да обяснява колко "силно била преувеличена ролята на Цветанов"!

Омерта.