Западни Балкани: Предстои неспокойно политическо лято

Положението в Сърбия може да доведе до голям конфликт, а при останалите - излагането на противоположни становища все още е под покрова на някакъв "демократичен диалог"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кумчо вълчо, да те питам, кога сърбите са били по - добре от Нас, когато метеха улиците на Хамбург и идваха по Черноморието с марките или сега са много независими ...Просто много са независими, даже най -независимите са те

Така наречната плуралистична демокрация се издъни......Балканските общества се превърнаха в кучкарници, където всеки лае по другия.

Майдана струваше на порачителите 5 милиарда,за Сърбския още не са казали цената.

Сърбите винаги са били по добре от нас ,и сега е така

По-добре са защото работят като сервитьори и готвачи в Хърватска, като слуги и прислужници в Словения и като изкопчии и общи работници на отсечката Монта - Видин на Балкански поток, както и на полаганете на нов ж.п път в участъка София - Калотина. Бе отсякъде са по-добре, както и да ги гледаш:-))) . Няма да се учуда и в скоро време да има сръбски камериерки в Черна гора и сръбски шофьори с категория "С" в Албания!!

какъв голям конфликт може да има в србия? ми србия е жалкия остатък от сфрю, държава със затихващи функции огризките от малкото ссср!

Лъжеш като дебелия от Банкя

Аз залагам за Северна Македония там "ке има тепание"

Минахме през арабска пролет , дойде времето за Балканско лято ! :)

Сърбите никога не са били зависими от някого като нас ,дори Сталин неможа да го направи защото винаги са избирали свободомислещи политици ,за разлика от нас ,нашите са продажни и ни вкарват от робство в робство

Като каза че Албания и Косово а покрай тях и Македония няма как да се надяват скоро да бъдат приети в ЕС ,поради най вече културни различия ,Франция неможе да си позволи да приеме още от различната официална религия защото и без това вече има 15 милиона от нея

Като каза че Албания и Косово а покрай тях и Македония няма как да се надяват скоро да бъдат приети в ЕС ,поради най вече културни различия ,Франция неможе да си позволи да приеме още от различната официална религия защото и без това вече има 15 милиона от нея

плаката: Сърби и Китайци - братя завинаги Сърбите още не са се отърсили от соца, и все братя си търсят, ама не знаят, че на китайците братя не им требват, само васали Пълна комплексарщина, като ония идиоти от ВМРО-ДПМНЕ, дето си беха повервали че са "антички македонци", и даже поканиха някакав талибан от Пакистан, да му се радват, като пряк наследник на Ал. Македонски, уж! :-))))

Сърбите винаги са били по добре от нас ,и сега е така

Етническите проблеми на Балканите са от несполучливите етнически чистки в миналото. Да, етническата чистка е гадно нещо, но решава един сериозен проблем за винаги! Турците го направиха с арменците и гърците - но изпуснаха кюрдите, сърбите опитаха ама прекалено късно, а ние никога дори не се опитахме (макар възродителният процес да вървеше добре, уви направи се много късно)! Както в повечето случаи, единствено гърците го направиха добре и то сравнително човешки....с размяна на население в правилният момент, веднага след някоя война, и малко със сила там където нямаше друг начин (заличаване на български села по беломорска тракия). Затова и днес в Гърция няма етнически проблеми.

В македония всичко е спокойно