17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сме прокопсали Балканците,ама ни продават оръжие и руснаци и американци и французи. Боже,колко мъка има в този Свят. Ами то краят вече се вижда. Не дали, а кога.

Оръжие може да се купи не само от САЩ и Русия,но и от Китай,Северна и Южна Корея,Германия( Леопард 2) Франция(злополучните Мистрали за Русия),Англия,Италия,България,Чехия,Украина и так дале

Забравяте как Русия бомбардира Варна от кораби в черно море и бе против съединението и независимостта на България

да помним, също не сме забравили за това как Баташкото клане е било мит и измислица. А ти помниш ли как твоя пра-пра-пра-пра-пра дядо убил козата на съседа си. А нещо за Ньой да кажеш. Що сте тъпи американските тролове. Вземи си първобитната русофобия, навий си я на рулце и я бутни на едно място под кръста. И още една за шефчето ти с простотиите дето ни сипете. И да не забравите да махнете паметника на американците летци българоубийци. После пак ще говорим.

Да изясним един въпрос - първо Русия е обстрелвала Варна от корабите си или първо ние сме се присъединили към противниковата коалиция? Да знаеш, това има значение. При мен, ако брат ми се присъедини към кварталните гамени (с тях съм в конфлик), ще бъде първия добре набит.

Всякакви съюзи, договори за сътрудничество и подобни с долните продажни и алчни сърболяци са безмислени. Мисля че ние много добре го знаем това.

За да си демоклрат трябва да си сътрудничиш с НАТО, голям прас, че 80% от демоса ти е против.

PEYTSCH

Но...защо им са тези оръжия на Сърбия ? И срещу кои съседи ?

Едва ли сме ние. Имат си Косово, малко Хърватия и доста Босна и Херцеговина. Там висят едни неуредени сметки. С нас сметките им са приключили с втората ни национална катастрофа и версайския договор. Повече никой не е смятал да им отпуска гювеч в посока изток.

А НАТО като организация на НЕЗАВИСИМИ държави, защо натиска България? Значи тия изроди признават, че влезеш ли вътре ставаш зависим, ами да излезем тогава! Щото в Констируцията не пише че сме зависми от НАТО!

"всички страни, които все още не са част от Северноатлантическия военен блок". За 50-60 години нато-то успя да събере 29 участници. Ако в ООН има 150 сържави значиостават още 130 да могат да си избират да не купуват американско оръжие. Това ли е искал да каже цитираният заместник?

Тия си противоречат като говорят. Уж сами решават от къде да взимат оръжие хем ако не е американско ще има санкций. Време НАТО да се закрие и американския натиск да се отслаби.

Това го казва турчин, все пак... дето си купува С 400 и евентуално руски изтребители стелт....

Все още сърбите не са стигнали до там, да вдигат паметници на тези, които ги бомбардираха и избиваха, като нас.

Паметника не сме го издигали ние. И е на практика на тяхна си територия. Всъщност има една традиция, към която ние не се присъединяваме напълно - военните гробища, независимо дали са на своите или на враговете се поддържат еднакво. Всъщност в традицията сме - ние не поддържаме никакви военни гробища, нито на нашите хора,нито на противника ни.

В церемонията при откриване на паметника участваха Националната гвардейска част на България, Гвардейският духов оркестър на Българската армия и Оркестърът на Военновъздушните сили на САЩ в Европа, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, заместник-кметът на София Минчо Герджиков, бившият еврокомисар Меглена Кунева, депутати.

Имаш предвид МОЧА в центъра на София?