Замърсяването на въздуха в Делхи достигна непоносими нива

Делхи заприлича на "газова камера", училищата затвориха, на децата раздадоха милиони маски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОЗЪК,КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ ГОРЯТ ГУМИ И СТЪРНИЩА НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

и без това прилича на циганско гето... само дето прилича на камера, а едно време какви камери имаше... :)

Човекоподобните навсякъде са едни и същи. Зимата горят гуми и боклуци и е отровен дим чак до Стамболийски, а в Индия просто го правят в по-голям мащаб. Това са паразити, които докато не унищожат Индия няма да спрат. Май ядрената война с Пакистан е единственото решение на проблема с пренеселеността там. За разлика от Китай, там няма политици, а само Цар Кировци на едно голямо гето.

70% от индийците още нямат тоалетни.

В България има места дето и ток няма, не само тоалетни....

В източна Азия има прекалено много хора. Индия като население бе над 1.3 милиарда. Китай някъде 1.4 милиарда. И останалите май не отстъпват по гъстота.Ако погледнете на протестите в Хонконг, там почти всички са с маски и едва ли е само да се крият. Още навремето им се чудих в техни филми, че много носят маски. Важи и за Япония и другите държави в региона.

хората по света се раждат абсолютно равни по умствени възможности,в индия всичко е хубаво и подредено,и понеже да много хора насила ги карат да напускат индия и да идват към Европа!

Една от най гнусните и мизерни държави,най гадните болести се развъждат там,всичката тая сган търси начин и тръгва да паразитира по света,Европа е пълна с тея маймуни

вонята там е непоносима..

Индия е над 1,5 милиарда! Никаква инфраструктура като канализация, пречиствателни станции, пътища ... Но продължават да се множат?!?!?! Мисля , че мръсният въздух е най - малкият проблем.

Може би е време да си припомним защо е застреляна Индира Ганди с 34 куршума от двама сикхи от нейната охрана.Защото е наложила закон,че индийците не може да имат повече от 2 деца!И тези които не спазят закона подлежат на съдебно преследване и насилствена операция за прекратяване на детеродните способности,даже кастрация за мъжете!?

Заради влошеното си здраве Меркел е съкратила с малко посещението заради отровния/според немските вестници/ смог-Журналистите пишат обаче,че в Германия заради провала на местните избори в Тюрингия и разприте в ХДС я очаква още по-отровна политическа атмосфера !?/За справка -в Тюрингия ХДС е вече трета политическа сила след бившите комунисти от ГДР/Левите/ и АфД!?На предишните избори -първа!/

От къде черпиш информация?

Да си направят метро. От земеделие не разбирам, не знам как да заменят горенето на стърнищата.

За там е напълно нормално,циганията си е цигания навсякъде,ама там е тотална...

Индия-бивша английска колония.

че страната й ще похарчи един милиард евро може да се напише и така, дори и трябва че страната и ще похарчи един милиард евро

то и факултето дириджето е също ама пък нямат маски и ханъм меркел не идва

Така беше в София към края на 80-те години .Като слизах от Витиня ,София не се виждаше.Тогава на никои не му правеше впечетление.

То в София редовно си става през зимата при температурна инверсия. Само че не е смог, а обикновена мъгла.

Така няма да стане... Безсмислено е... Как ще спрат палене то на стърнища в Индия и на горите в Бразилия?!... Спасението е намаляване на популацията на Човекоподобни..

"Замърсяването на въздуха в северната част на Индия е "достигнало непоносими нива" И...цяла статия, за да стигнем до основното, че Меркел щяла да изхарчи милиард евро за зелени "инвестиции"... Плоско!

Тия още не са почнали да произвеждат нещо и ши са издушат. Туй демокрация ако има икономиката на Китай и ши са смалят до 100млн.

Индийците нищо лошо не са ни направили,ч е да злорадстваме... от друга страна още преди мнооого години беше ясно че пренаселеността ще им създава проблеми. Така че, да почерпят от китайски опит и да намалят свръхпроизводството на чавета, за сметка на подобряване на стандарта.

нищо лошо освен факултето и столипиново

''Германският канцлер Ангела Меркел заяви вчера в Мумбай, че страната й ще похарчи един милиард евро през следващите пет години за проекти за зелена мобилност в Индия'' WTF?!

Интересно ми е. Защо казваме Мумбай на Бомбай? А не казваме например Едирне на Одрин? Или Уошингтън на Вашингтон? Или пък Рома вместо РИМ? По какви критерии на едни чужди градове променяме имената както се изговарят в съответната страна, а за други градове продължаваме да ги наричаме тъй както си ги знаем ние?

Грета отиде ли, за да им поговори за откраднатото и бъдеще? Запада вече изтрещя в "перфектността си". Интересно къде ще се правят всички основни дейностти, като са толкова еко? Винаги бедните плащат за великите богати мислители.

Явно циганите и в собствената си държава са същите ....

Простоват коментар

Мислиш ли? И кой го казва, главният циганин в гетото, който единствен може да пише?

И тука Ганьо се радва и гърми фойерверки на нова година като обезумял и после замирисва на сажди във въздуха ама обясни му че сам се трови и закопава за него да се прави на примат е по важно