Санкционираният зам.-шеф на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е излязъл в отпуск

Според закона евентуалното освобождаване от длъжност може да стане само при работещ парламент

Обратно в новината

Коментари - Санкционираният зам.-шеф на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е излязъл в отпуск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я кажи ми, грипенче ле бяло, отде идеш, де си ми летяло? Не видя ли бащини ми двори и не чу ли майка да говори: „Що ли прави мойто чедо мило, с чужди хора, краден хляб делило?“ Ти кажи й, грипенче че ле бяло, жив и здрав че тук си ме видяло. И носи от мене много здраве. На бай Ставри, мъничко остана. Наближава в село да се върна, да се върна — Ставри да прегърна.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Новият девиз на Партията: отпуск, отпуск, отпуск

Заместник-председателят на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков излязъл в отпуск от днес..Желязков е част от списъка със санкции.. Активите им в САЩ ще бъдат замразени.. Абе ,знае ли някой, от кога един полицай в секретна служба има фирми и активи в САЩ. Ако знае някой нещо по въпроса, нека да напише как стават тия работи.

Kalin

По е интересно кой е подал данните на американците кого да включат в тия списаци и кво е целял с това.Мисля че скоро ще се разбере.

Не ги подценявай :)

Изнесъл ли е доказателствата срещу него и Черепа? Сложете му гривна! Видели са го да тича към кв. “Изток” и руското посолство.

Лятно време,отпускарско! Карадъя ще си оттегли обоснованото предложение за чиляка на шиши,другия парламент,нека си почива!

Има един много точен виц излязъл наскоро: " - Страх ме е да си пусна отпуска, защото хората ще си помислят, че съм от ГЕРБ!".

Поредното трудно решение...

Медиите, защо не давате информация и точно кой парламент и кое правителство ги е назначило всичките тези санкционираните? Тази липса на информация изглежда много тенденциозна.

като стане напечено хоп на плаж до септември иначе чисти кат сълзица:))))

Лейко, чети и независими източници, а не само жълтите оплискани официози. Даже и за болница Лозенец писаха- за гепенето става дума, ама ти и това не си чел.Кво четеш,ве?

Служебното правителство можело да го назначава за заместник шеф ама не можело да го уволнява. Е Как става тая работа? Между другото нали Рашков казваше че който излезе отпуска значи не трябвало да е на поста си? Нали това бяха мотивите за едни уволнения??? Защо не се обажда сега?

Гласуван е в НС за заместник от ДПС,Карадаято с перфектния български,гербел смотан!

Сега и гербер съм станал че и смотан съм бил станал. Друго си е драскач по поръчка от младежкото БСП нали? Вие сте елита на нацията. Не си спомням Рашков да имам някакви резерви относно тоя човек. Пък доколкото си спомням същия уволнява наляво и надясно. Но пък БСП и ДПС винаги са си били в един креват, пък Рашков е заклет комунист.

Единствената тайна, в нашите служби е кога и кой изобщо работи в тях.

Ами отиди питай Рашков за мнение. Той нали твърдеше че отпускарите не се интересували от работата си:)))

Изобщо, Мата Хари май се казва Мустафова и не е от Турция. Ясно е на кой са издавани държавните тайни.

що не е уволнен? явно не му се работи, а? :)

Т'ва в бг-то да излезеш в оптуск е като да отидеш на Марс. Никой не моо те пипне!

Ами аз защо отдавна си продадох всички активи в САЩ ...

Не мога да повярвам , че на всички отговорни постове има само пЪтьовци и мишоци. Излезте като мъже БЕ , защитете се и кажете истината. Когато бухалката е в ръце ви, много сила имате. Иначе сте по ниски от тревата ! СРАМ ИМАТЕ ЛИ БЕ ??? Мамммм ви деееее

Както ни отваряха очите един куп журналисти- смели, отговорни и непрекъснато уволнявани от собствениците на независимите български медии, това лице отдавна плаче за кауша заедно съ останалите си съ...... / щях да напиша съучастници/ си ортаци. И сега вместо да жалят професионалните разбивачи на мафия и чужда агентура- вече напъдени, та да питат гл. секретар на МВР какво е правила досега Икономическа полиция по тези показани от САЩ фирми, да пита и онози младеж Любо- шеф на ГДБОП, за какво е получавал заплата и какво са работили подчинените му, да питат Ушко- г.Д.Георгиев какво е правело Финансовото разузнаване и кой от кого е взимал заплата, да питат заместника му Нидялко кво прават по масите с Илко и колко струва една страница продадена информация..... Ба ги и в отпускарите, няма ли арест за тях.

Кои са тези журналисти? Кажете и аз да видя най-накрая независим журналист, че само на Сашо ДикоФ и сие попадам!

Диков е един журналист-голяма тиква без мозък-2 думи накръст не може да обели

Лейко, чети и независими източници, а не само жълтите оплискани официози. Даже и за болница Лозенец писаха- за гепенето става дума, ама ти и това не си чел.Кво четеш,ве?

Някаква пандемия има от менискуси. Дано не го хване и него менуска, да се пази човека

Винаги ми е било интересно това със замразяването на активи. Реално това означава, че български пари остават за винаги в чужда държава.

В неговия случай са гръцки

Ако има дело държавата може да си ги поиска и да ги вкара в бюджета има си и комисия за това.

И по време на отпуска отишъл на Черно море, ама понеже сега много студена водата и го хванала дископатията. И опа 6 месеца болничен. После кръвното ще му се дигне и в болница за още месец. Селд това ще се възстановява 1 година. И така докато свят светува. Боклуци скапани.

Абе на него може и кръвното да му се вдигне, ама на тебе самолета, едва ли.

Отпуск се излиза след одобрение от Ръководителя! Във фирмата, в която работя, отпуск се заявява минимум 2 седмици предварителноо! Как така този замстник снощи е бил на работа, а днес е в отпуск?

А какво искате да остане на работа ли??? след като само НС може да го освободи???? Освен това проумейте че за държавните служители КТ не важи защото той е само за баламурниците дето плащат разходите на държавните хрантутници.

Илко Желязков поредният слугинаж на Баце и Пеевски излезе в отпуска, след като беше разкрит.

си се пообъркал, ама щом Бабикян казва, приемам

Банкянската МУТРА няма нищо общо днес 3 пъти се прекристи.

Б.б. и пеески са заедно! Добре! Когато р.р. беше избран, не беше ли с подкрепата на дпс на г-н делян? За г-н череп е ясно. Като казвате А, кажете и Б, защото иначе е малко тролско. За въпросния дали е в отпуска или на браздата няма никакво значение вече...

Колко са гласоподавателите на ДПС и колко е разликата в гласовете между Радев и Цецка помните ли??? Нямам нищо против да си изкарвате така парите ама поне гледайте да не манипулирате за неща дето могат да се проверят.

Този е пръв приятел на гнома прави си сметката, предполага се че е бил и атент на гръцкото разузнаване

Бах тия спец служби - кога работят, всички все в отпуск...