Зам.-министър на правосъдието уволнен от ВТУ

Смятат, че стои зад атака с дипломи на италиански студенти на университета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направо го включвайте в Червената книга

А за пернишкия университет ПАТКА ,който е сключил договора с италианците и дума няма...

не че нещо, ама да попитам, толкова малко работа и ангажименти ли има зам. министъра на правосъдието, та му остава време да преподава във великотърновския?? 3 часа натам, 3 часа насам, си са шест часа път! кога спи този човек бе?!

Той не спи, а мисли много и мъдри за Вас и реформите в кривосъдмната система.

Този само като Му видиш тиквунката е готов за Женски пазар компири да продава. Какъв Университет , моля ? Тозидето бе началник на затворите дето не бягали, а се били отклонили през централния вход. Гонете ги тия, хора. България от такива кадри е на всички последни места. Амин !

Ами ти какви искаш да работят в университетите, при положение че местата са повече от завършващите, а т.нар. университети допускат всеки да се запише в тях, с цел да вземат субсидия? Спациално за този университет знам, че в повечето му специалности може да влезаеш и без изпит.

Самият факт, че селско университетче е избрано да издава дипломи за учителска квалификация на италианци, говори много! Това е като да англичани да получат удостоверение, че говорят английски, от езикова школа в Индия.

че каква е разликата със столичните университетчета. Рушветите ли са по-малки?

"Умний ", как позна , че е " селски университет " ?? Рече си : И аз да кажа нещо ----

Ами какъв да е при положение че е бивша педагогическа школа, намираща се се в 50-хиядно градче, зорлем направена на университет преди има няма 40 години?

Мало детенце, мило момченце, тъй що стоиш? Да си учено, още почтено от всичките. Що не се учиш, за да сполучиш ил се боиш? Твоите връстници, моите любимци, виж де са те! Защо ти спаваш, за да оставаш толкоз назад? Не си л’ родено, не си л' дарено, как всеки млад?

Не сме народ Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

е автор на стихотворението

Така е у нас, уволняват от университета, обаче те правят заместник-министър.

Хронологията е обратната. Не се чете, Иванов, не се чете ...

10 курви, 2-3 педала, жени и гъмов

...а тия от колко места получават заплата..

В очакване на Доклада на ЕК акциите зачестяват... Прокуратурата спряга глагола "работя"... Още повече, че пак се очаквал негативен Доклад...

най сетне една добра новина

Родна реч, омайна, сладка... "атака с анулирани дипломи" Как е осъществена атаката? Дипломите сигурно са пускани от самолет, като преди това в тях са били увивани тухли. Атака с дипломи.... Божкей!!!

явно са анулирали дипломите на партия атака