17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе вас не ви вълнува толкова това, че някоя си може да навреди на собствената си майка, вие всички се изкарвате интересни химици, това че сте такива няма спор. ЛОШИ ХОРА УБИВАТ ТОЯ КОИТО ГИ Е КАРМИЛ. Пълно с идиöти дори и по форумите.

Ххаххахаа, де ти основа, де ти киселина ... от кога разправям, че списачите на Дир-а са тъпи и неграмотни милениали .... хаха.

Нацията полудя всичко загива или затягане на Дисциплината в училищата и КАЗАРМАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Циганите да станат хора с труд по аутобаните да работят,затвора е пълен.ДЪРЖАВАТА да се намесва .Анархия цари ,това не са хора законите да се спазват

Невежеството на екипа на ДИР бележи рекрод: В заглавието пишат за залята сикелина , а в статията се посочва, че е билазалята с основа. Цялата редакция на ДИР ли са бягали от часовете по химия? Срамота!

Го видяхте.

киселина = основа, добре… Слаб 2!

Каквато и да е причината, що за изрод трябва да си, за да го причиниш на тази, която ти е дала живот.

Абе "интелигентни" писатели на dir.bg този дето е писал туй по-горе изглежда е пропуснал часовете по химия в у-ще и още не е разбрал че киселина и основа са 2 ама абсолютно различни неща !

е въшлясала и младата е решила да я дизенфикцира

Ох, мъко моя ! Интеграция по български-вместо да ограмотим ромите, станахме неграмотни като тях... В заглавието -"Залятата с киселина...." , а после в текста се пише за "разтвор на сода каустик /натриева основа/."

натриевата оснона не е ли киселина бе

:D Ей го на', това имах предвид.

Хаахахаха, ами не, не е. Не само, че не са едно и също, а и се неутрализират, поради което ако смесиш натриева основа и солна киселина ще получиш вода със сол.

Моля,моля-вече не е модерно да се използва термина,,натриева основа".В училище я учат като ,,натриев хидроксид"

Тия нещастници, тъй наречени журналисти, репортери или каквото си намислили, въобще на училище ходили ли са или са от един етнос, които само знае да яде и да с...е. Жалък ДИР с жалки служители. срам ме е да чета подобни бисери! А то при тях са ежедневие, тъй де киделина това е сода каустик по дирски!

Залятата с КИСЕЛИНА.....сода каустик/натриева основа...... Някой май е пропуснал химията в 7-ми клас :)