Заловиха най-издирвания колумбийски наркобарон

Президентът на Колумбия сравни удара срещу Отониел само с краха на Пабло Ескобар през 90-те години. Но това не е краят - със сигурност нов лидер чака да поеме властта в картела

Обратно в новината

Коментари - Заловиха най-издирвания колумбийски наркобарон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой българин ще да го е предал завалията. 800 000 не са мало пари.

Не се е отчел където трябва, полакомил се е ... трябвало е просто да даде правилния процент на американските сенатори-каналджии и на местните покровители, а той да си живурка с едни мижави 2-3% от оборота и да движи нещата. Но не! Лакомото си е лакомо - същичкия като Илиеви брадърс - ти му казваш ти не си на кранчето за търговията с петрол в Югославия, а той ти вика - знаеш ли кой съм аз бе? Ти ли ще ми кажеш? И то на тези, които са го издигнали. Властта покварява. А ако си гъвкав като някои наши представители, 100 присъди ще имаш, ама ще те пускат, и украински гражданин ще станеш, после пакистански ама ще работят с теб, щото си точен. Като си лаком - става ей това. Щото друг глава на бандата ще дойде, и ще ги сменят, докато намерят точния човек! Гнусно, нали? Как тровят децата по улиците.

Да ликвидираш кокаиновите картели в Колумбия е все едно да ликвидираш конттрабандата от България за Югославия по време на ембаргото. Тогава мутрите ор Вис и Сик станаха "бизнесмени" под чадъра на държавата, някои като Маргина и Пашата и сега са си "бизнесмени", други като бай Миле и братя Илиеви дадоха фира, а най-тъпия от тях -Тиквата стана премиер. Така, че тия дъвки за борба с корупцията на държавно нияо ги разправяйте на тутуруткаджийките, които ви надуват манерките

Половината им бюджет е от наркотрафик,но те все се борят да го спрат и той все не спира.Сменят само вожда и дейността си продължава.Същото е и сега.Важното е паричните потоци да вървят в правилната посока.

не е по разлипно,основно само дето се крадът пари на европейските данъкоплатци

Сега ще затворят клана, както затвориха веднага всички кланове след Ескобар. Все едно в някое предприятие да умре директора и да затворят предприятието. Те ако не излъчат нов крал американците сами ще им намерят. Дрога трябва да има, става сума за милиарди да не е за лев два.

За трилиони, за тях милиарди са само подкупите.

Според братът на Ескобар $1000 на седмица е било харчено само за rubber bands , ластичките за пачките кеш.

Докато на нашето ушенце Брендина американосите не му хвърлят оченце, той ще си се прави на патрон, колкото си иска. Обявят ли му една наградка за тополовградската крива главичка и е дотам. Но той си е ушенце и скоро това няма да се случи.

А във европейска и натовска България корупцията и прането на Пари?

Да не се окаже, че е украински гражданин?