Коментари - Заловиха касоразбивачи, отмъкнали 25 000 лева от голяма търговска верига | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да конфискуват откраднатите пари и да ги използват за издръжката в затворите на тея дето 30 години ни съсипаха хубавата държава.

В днешно време да наречеш 22 годишен келеш мъж....

Сигурно са щели да ги инвестират в дезинфектанти

Браво на Гешев! Само той може да според гнусната комонистическа олигархия!

За 25к в панделата!? Струва ли си? А можеше сега да сме с книга в ръка, да учим занаят, да мечтаем и да се мъчим да си изкараме парите по честен начин? Има толкова неща за правене и учене, да ама не. Тъпаци, Сър! И ако някой ви каже, че нещо е лесно на този свят, не му вярвайте, няма лесни неща, а тия тръгнали да си оправят живота с 25000 лева, боже опази, няма ли кой да им каже, че това изначално е тъпа идея???

бОКО ТИКВАТА НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ЗАДЪРЖИ ИЛИ В ПО- ДОБЪР СЛУЧАЙ ДА ГО ГРЪМНЕ, ЗА КРУПНИТЕ КРАЖБИ, КОИТО ИЗВЪРШИ, КАКТО И ЗА КРАЖБАТА: "кЪЩА В БАРСЕЛОНА". ОФШОРКА ТИКВО, А ! МАЙКА ТИ МРЪСНА И ПРЕСТЪПНИК!

Те са собственост на криминални структури, и крадат по същия начин, както тях ги обират. Естественият кръговрат трябва да се поддържа.

Боклук Борисов Банкялията е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо. Ахмед ДОган е Арабски Ислямски ШПИОНИН и от 2001 година, прехвърля араби да завземат България..През 2013 г, точно такъв арабин- алжирецът Салахедин бин Аладин уби някаква българка продавачка в Софийски магазин... Турчина дето прехвърля арабите бил осъжда дори за Валутни измами.. След няколко дни, някакви Българи- Джоно Младенов, Момчил Милчов и Иво Тилков само ПРЕБИХА някъв турчин. Обаче Боклук Борисов Банкя-лията, пратил арабина в затъвора САМО за 13 години, а българите дето били турския Измамник- за 18 години в затвора.. Тия тримата, когато и да изляза от затвора трябва отидат СОфия или Банкя и да убият Предателя- Боклук Борисов в тъмното, както убиха поп Кръстьо и Стефан Стамболов..... После трябва да изтребим всички Турски Кадии(съдии) и Заптии( полицаи), дето са му дали ПОДКУП да стават съдии и Шефове на Полицията и да завземат България. За да я има България... Който убие араби, сириец, турчин в тъмното, хем взима пари, хем СПАСЯВА БЪлгария... Да мрът всички Боклук- Борисов-чета и Фандъци и араби, турци и сирийци.

Който убива араби, турци, сирийци, китайци в тъмното, хем ВЗИМА пари, хем СПАСЯВА България.. А който краде от Българи ( дето са работили за парите си), са ПРЕДАТЕЛИ.. Да мрът и турците и Предателите....

+100

Да грабиш невъоръжени хора по тъмно и да се изкараш родолюбец и борец за справедливост? Айде няма нужда. Все пак ако нападаш 1:1 с юмруци някак си е по-достойно от 3 мата маскирани назобани мутанти, нападащи журналисти и съдии с метални пръти и боксове.

Как е възможно на 22г да си вече помощник управител, като се има предвид калпавия материал от които са направени младежите след 90г.Явно Била са я закъсали за кадри.