Залезът на Ангела Меркел

Кнацлерът ще може да довърши мандата си, освен ако социалдемократите не се оттеглят от правителството

Обратно в новината

Коментари - Залезът на Ангела Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само тотален глупак би си помислил, че като насели цигани и диваци от цял свят в една подредена Германия, ще оправи демографската криза и ще достави супер работна ръка... Политиците като Меркел и Макрон са идиоти, но не и глупаци. Всичко е продиктуван план за съсипване на европейските ценности и за тотален контрол над европейския народ. Засега отпора е силен, дано Европа да не се предаде.

за този бабунгер, който съсипа Европа и ЕС....СЪД

Сигурно драскачите тук никога не са излизали от България, не са виждали бежанец и едвам свързват двата края, но иначе са големи специалисти от световна политика! Руските тролове добре си вършат работата и яко промиват мозъците на и без това простите бедни български цървули!

цървуле, защо си тук, защото никъде не те искат ли, или си имат миячи на чинии там и изкопчии?

кой е писал тази глупост??? След третия абзац вече спрях да я чета. Била взела ПРАКТИЧНО и благородно решение ... за бежанците. А после се обяснява, че то било в интерес на демографията и работната сила. ДРЪН-ДРЪН. ... но довело до проблеми в Германия! КВА ГЕРМАНИЯ БЕ?! Това беше проблем за ЦЯЛА ЕВРОПА. Всички страни портестираха и псуваха Меркел. Партията й започна да губи регионалните избори в Германия - във всички провинции. За да не изритат Меркел нейните хора от ХДС, тя реши да се оттегли сама, за да избегне позора!

подозирам, че статията е написана, за да оневини Меркел, като представи нещата в по-мека светлина, отколкото те са! Демек, тя е велика, но все пак времето й минава. Нищо подобно. Тя е некадърна и направи куп глепости, с които навреди и на Германия, и на ЕС

Само преди 8-10 месеца "изглеждаше", че в ЕС има два стълба - Меркел и Макрон, на които се крепи Европа.. Сега и двамата са пътници, политически трупове. Също и Мей в Англия. ЕС е в тотална политическа криза. Левите, като СерГей от ПЕС, го усещат и си точат зъбите за властта, но те ще докарат още повече беди на Европа с тяхната луда либерастия и джендърство...

Осра Германия и сега ще отиде да си напише мемоарите и да гушне десетина милиончета за "заслугите" си. И ще си живее в комплекс с охрана.

ИСТИНСКИЯТ СРАМ ЗА ГЕРМАНИЯ И ПОГРОМАДЖИЯ НА ЕВРОПА !!!! МЯСТОТО И НЕ Е СРЕД ПОЧЕСТИТЕ !! ! МЯСТОТО НА МЕРКЕЛ Е В ЗАТВОРА !!!!!

На Германия не ѝ трябва война, стигат ѝ 2 мандата на Меркел, за да я довършат икономически. Сега бабата да хваща всички негра и арабели, които довлече в Европа, и да си ги храни вкъщи.

Тая напълни Европа с мюсюлмански маймуни, и заеба....

Лично за мене политическото наследство на Меркел е по-скоро съпоставимо с това на Адолф Хитлер и Ерих Хонекер, отколкото с това на колоси като Конрад Аденауер и Хелмут Кол. След фашизма обаче Германия оживя и се превърна във велика и водеща държава - много силна икономически и с ненадминат технически гений. Източна Германия също бързо навакса изоставането и сега бих казал градове като Лайпциг и Дрезден са много по-уредени от кочините, в които са се превърнали градове като Дуисбург, Дортмунд, Гелзенкирхен, Есен, Бохум... Но след Меркел Германия най-вероятно няма да оцелее, поне не във вида, в която я познаваме. Смъртта ще бъде бавна и мъчителна - просто след 30-40 години етническият състав на страната ще бъде с преобладаващо население от Африка и Близкия изток. С всичките проблеми, които имат сега държави като ЮАР, арабските държави, Бразилия, Мексико и другите мултикултурни държави по света...

И сега, като залезне меркелката, какво ще прави нейната първа дружка, нашето Слънце?

е пращала пари на Килари за президентските избори,и беше сигурна че ще спечели ,както и нейните пудели в България ,най неочаквано Тръмп спечели и всички либерасти в Европа се наср..а включително и пожарникаря

Прокълнатите като нея и Макрон ,наследство нямат ,едиственото което ще остави са стотици джамий

Краят на продажничеството в стил Меркел ?!

Иди,че вярвай на политик :) Целият не0либерален елит е за Бунището на Историята. И пуделчето на Ротшилд скоро ще я последва от Франция ! И разните премиери и президенти със сериозни психически отклонения (според каталога на СЗО)

Не0либералните аналЛизатори надскачат себе си непрекъснато напоследък :) "Анегрет Крамп-Каренбауер е представител на либералното крило на християндемократите, но е по-консервативна от Меркел, тъй като е противник на гей браковете, привърженик на идеята за връщане на задължителната военна служба и застъпник на мярката да бъдат екстрадирани осъдени за престъпления бежанци."

Хем либералка, хем по-консервативна :) И о, чудо ! Престъпниците трябвало да бъдат екстрадирани. Тези са забравили за Правовата държава. След като няма равенство пред Закона - що за робовладелска демокрация е това? Ако си бежанец и извършиш престъпление , не само няма да те държат отговорен според НК, но дори сега няма и да те екстрадират от Германия. Кой би си го помислил в каква кочина влизаме ?

PEYTSCH

Никой не може да ни накара да гласуваме за меркелистите и зелените под зелено знаме на пророка Мохамед ! Само ако някой може да обеяае и да изпълни обещанието да отнеме помощите и да отпрати ислямската тълпа от Германия, само Той може да разчита на успех! И това засега е Алтернатива за Германия с нейните лидери Гауланд и проф. Мойтен !

Путин е вечен, като Господ и Алах.

А кога ще видим заглавие: Залезът на DIR.bg?

Да си направи фондация за защита правата на имигрантите, да търси адвокати на изнасилвачите и убийците, да остане вярна докрай на каузата "Мути Меркел".

От тая по изкукала е само Хиларито !!!

и бриджитката

По-скоро Макарончо.

С поканата до всички араби и негри да идват,тя показа,че незрял човек. С едно движение показа,че не е Лидер. Сега я замество отново слаб човек. Нещо средно межу мъж и жена. Тия сая най-страшни. Стари моми,лесбийки и жени с психика и визия на мъж. Да сбърканите са най-страшни за нормалността.

кажи го на тези дето разиграват обществото вече няколко месеца

За какъв залез изобщо може да става дума, когато се спомене свещено-озаряващото ни име на Фрау Меркел? Напротив, звездата на Меркел тепърва ще изгрява и просветлява сърчицата на милиардите човешки маси, бежанци, мигранти от Северния до Южия полюс, от Сирия, Афганистан, Иран, Ирак, та чак до далечна Чукотка! Светлата аура-ореол на тази героично-патетична жена вече остави светла диря във светоните исторически анали. Нямам думи, с които да изразя възхищението и преклонението си пред тази силна жена - стожер на демокрацията, глобализацията, но в същото време тотално великодушна и безкрайно справедлива към желанията на партньорите си, дори те да са в рязък контраст, в амбивалентно противоборство с нейните хуманистично-толерантни идеи за Масивна Глобализация (МГ), сливане на Нации, Култури и религии (СНКР) както за съвместно функциониране на многополово-джендърообразна политико-социална система (СФМДПСС). Тази жена показа на Европа и света, че пътят на народите и нациите не е към разделяне и расово-етнически междуособици, а по-скоро към единение и взаимно зачитане и признаване на различията и спецификите - носители на иновативната прогресия, изтласкваща и в бъдеще европейската поанта като водеща световна, доминиращо-амбивалентна тенденция! Ангела Меркел ни показа по един блестящ начин дълбоката НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ, БЕЗКОНЕЧНАТА многопластовост и ПОЛИМОРФНАТА многопосочност на "пълноводно-обилния" поток на европейските и световни процеси, извеждайки на преден фон идеята за така нужния ни в днешната реалност процес на дипломатично-обмислените преговори респ. разумни решения и на най-заплетените социално-икономически и политически казуси-ребуси, назовани метафорично с въведения от самата Меркел удачно описателен термин "дипломатически шедьоври". Призовавам моите братя и сестрици българчета да извисят наведения си надолу поглед към по-мащабни и централни тематики и тежнения, а не, потопени до гърди в тинята, да газят перманентно мътния батак на собствените си локални проблемчета, опорни точки и злободневно-параноични мисли и схващания. Само така ще се отървем от местното патриотарско скудоумие и националистическо-ксенофобични страсти. Това са Истината, Пътят и Надеждата. Сполука за България! Поклон!

Надявам се да е сарказъм, ама не вярвам. Чудя се ако те срещнат на улицата част от тези човешки маси от Сирия до Чукотка дали пак така ще говориш а?

Идеята на глобалистите е по-лесно да се управлява светът и хората. Разбъркай всичките иняма родина,няма отечство. Тогава каквото кажат Те транснационалните монополии,товма ще става. За това не искат национална държава,патриоти и родолюбци. Защото всичко това пречи. Така можеш да разкараш арабите от териториите където има нефт и да експлоатираш само залежите без социални,здрави и други задължения към някакви си хора. Хората ги прати в ЕС и ти само трупай печалби. Така стана с арабските пролети,а сега се готви европейска зима. Това е истината,другата е целофан за глупаци.

....що не се застреляш???