Закриват Обществения съвет към Фонда за лечение на деца

След промяната, решенията за лечението на децата ще се вземат от експерти в НЗОК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да има контрол на държавният служител.Контрола пречи на корупцията,а държавният служител е носител на корупция. На гърба на българският данъкоплатец лежат повече то 700,000 души на бюджетна издръжка

Всяко ново въведение му трябва време да потръгне.В Родината и по специално в здравеопазването реформите продължават и нововъведенията. Хората се объркват от тези неща.

Затриват ни и като нация ... Бог да пази децата ни!

Закрийте и държавата нека годпод ви съди продажници!!!!

ЕСТЕСТВЕНО! А как иначе? Кои са тези в обществения съвет и какво разбират от лечение, та ще дават акъл в тази насока? Я марш оттам! Откога се очакваше това да се случи и да се поправи тази грешка!

Ето това е новина, за която трябва да изригнем и да ги утепаме публично всички политици пред народното събрание. Марш от България за всички корумпирани овчаре!!!!!!!!

Ха, познайте чии деца ще се лекуват от този фонд!? Ха, познайте колко пари ще се харчат за техните деца и колко за нашите!?

Те фонда закриха като го преместиха вие сте седнали да плачите за обществения съвет.. Тепърва ще да си разпределят позиции герберасите защото знаем че ''змията хапе най много като умира''..

А какво ще правим с тези деца чиито родители са ги правили между две спринцовки, 3-4 водки и "Джеймсунчета" и няколко "Весели цигарки.Разни анаболни мутантерии и "красавици" от "Силиконовата долина" натъпкани с химия до шия.И на тях ли ще трябва да се плаща масрафа.

goose

Надай се коньо на зелена трЕва. Ние не изригнахме, когато в този фонд имаше 650 хлапета за спешни лечения, голяма част от които не дочакаха решение, сега заради някакъв си обществен съвет ще се съберем ...

Жени Начева къде пипне трева не никне!!!!

goose

Е какво да ви правим, както виждаш - оставили сме те да живееш, не си виновен за поведението на родителите си ...

Няма бог, а ти явно няма да си ги пазиш.

Много ли е трудно да излезете на протест бе, драги съграждани?

Не само за такива нещастни деца, но и за близките им ще плащаме пълни здравни осигуровки, лечение/трансплантация с транспорт, хотел/престой, храна в чужбина, последваща рехабилитация и контролни прегледи зад граница, социални, детски, та чак докато пораснат и започнат да ни грабят и изнасилват :((( Такива са ни скъпи, а за умните и възпитани в здрав дух българчета, печелещи международни олимпиади потупване по рамото и пожелания да се насочат към Терминал 1 или 2. Това е днешна България - "социална държава", майка за болните, уродливите, негодните и мащеха за здравите, умните, кадърните.

Абе Начеваа знаеш ли какви тъпотии работят в този фонд. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ В БЮРОТО ПО ТРУДА. ТОВА СА УЖ ЕКСПЕРТИ С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ТЕЛК ПЕНСИИ. ТАМ ИМА ЕДНА МАРИЯ ЛЮБЕНОВА ТА ПЪРВА НА БОРСАТА,МЪРЗЕЛИВА И НЕКАДЪРНА.

Фюри

Идиот.

Даа, вървим си леко и прогресивно към ликвидиране на нацията за сметка на управляващите. Да ни е честит геноцида...

Баба Бойка да оглави комисията по узаконяване на задължителния онанизъм....

Точно така!Много взеха да си позволяват.

Щом вече се посяга и на децата значи е време това правителство да се омита- Но не разбирам защо родителите и народа така бездушно приемат всичко.

Ж. Начева: "Тези разходи ще бъдат преведени в пълен размер на НЗОК с трансфер от държавния бюджет, ТЕ СА ЦЕЛЕВИ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА НЕЩО ДРУГО." Ж. Начева е толкова компрометира, че се чудя как я държат още. Що се отнася до ЦЕЛЕВИТЕ пари в НЗОК, имаме пример с източването на ЦЕЛИЯ резерв на НЗОК... Детеубийци!

Кви деца бе? Ти знаеш ли, че има лечения по милион евро, бе! За едни има, за други няма, ти ли ще опредеялш за кого да и за кого не? Нали всеки реве, че е мега важен, при условие, че прогностиката е нула процента лечение. Ай стига вече пари за нищо, бе!

Крадеца мрази свидетели. Затова ГЕРБ премахват Общественият контрол във фонда за деца.