Закриват "Мартенски музикални дни" в Русе с грандиозен концерт

След 16-годишно отсъствие публиката ще види оперната прима Красимира Стоянова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До колкото разбрах JMM е починал. Петър от делтата. Така и не му разбах спора с някакъв от Стара Загора.

Ама това същества ли още? JMM е на сериозно лечение. Прозак, ксанакс и дизепам му вливат денонощно. Добре, че "един тип" е извън юрисдикцията на държавата ни.

Стига с тая опера! На гол тумбак, чифте пищови сме запасли. Ясно ми е, че стотици хора си изхранват семействата от там ама от другата камбанария, бай Юмер от някакво затънтено родопско селце що пък трябва да изхранва някаква си опера в Русе? Да, да, бай Юмер, който със всеки купен хляб или лекарство плаща акциз за да има пари за опера Русе.

Абе цървул, не ти ли омръзна да пишеш? Всички мнения по-долу са твои. Познавам те по стила и от други сайтове. Толкова ли нямаш какво да правиш? Намери си работа, жена и престани с детските троления вече 20 години.

То пък и едни заплати в нашта селска оперета, чак да се разплачеш. Всичкото му такова на Русе и затова сме най-западналият и обезлюдял град.

Спри се бе, идиот. 20 години вече едно и също по цял ден. На възраст си вече.

Милиони, десетки милиони загуби генерира опера-Русе. Защо, кому е нужно?

Нека си я има операта в Русе, нека си прави фестивали. Ама поне да избиват парите за разходите си. Билет за опера - 10 лева?! Е ясно е че ще се посещава от пенсионери за да им е топличко поне два часа. Не за друго. Защото сме наясно с нивото на операта в Русе. Нещо като читалище.

По-добре ужасен край, отколкото ужаси безкрай. Плевен, като закриха операта 1994 г., зле ли им е? Като нямаме потенциал за опера, какъв е смисълът да бутаме насила едно недоносче, вместо с тези прахосани милиони за издръжката да направим кухни за бедните и сакатите в Русе?

Какви приходи от изкуство да има в 50-хиляден град?

Добре, че идват от София музиканти, понеже нашите русенски посредственяци го карат през просото...

Операта е поредното социално учреждение в града.

20 години все дежуриш по форумите. Сигурно вече си побелял и оплещшвял, а тролиш всекидневно.

Над 300 несретника гепят заплати оттам, а качеството на постановките е на ниво селска вечеринка.

Как го установи, когато не си ходил на техен спектакъл? Възрастта си казва думата. 20 години тролиш. На колко започна през 2001 г.? На 30? Време ти е за пенсия.

Операта от години върти 10 едни и същи постановки и заради тази мижава продукция са назначили цели 6 пиарки и то пишат с правописни грешки.

Скрий се бе, комунистически идиот! Толкова ли няма какво да правиш, че се чувстваш длъжен да пишеш коментари? Комунистически цървул.

Цяло чудо е, че русенската опера изобщо работи при 7 милиона загуба за миналата година.

Абе цървул, става дума за фестивала "Мартенски музикални дни". Въобще правиш ли разлика между опера, класическа музика и фестивал? Нещастник и тръгнал да коментира на всичкото отгоре.

И за кого се прави този фестивал, освен за преобладаващите пенсионери в града и общинарите с поканите?

Ще мине ли поне едно издание на фестивала без да препишеш миналогодишната си комунистическа демагогия под новината? Комунистче си и комунист ще си останеш, заедно с демагогията си. Фестивалът нито се прави само за русенци, нито в града има само пенсионери. Не всички са като теб. Време е да скъсаш с комунистическото си мислене, вече си на възраст.

Единственото комуне тук си именно ти! С пропагандата си от година нито ще оправиш града, нито фалиралата опера и безмислен фестивал, който само гълта поредните бюджетни пари от изтерзаната от безпаричие община Русе.

Истината боли, нали така? Сега ще си отмъщаваш с поставяне на минуси ли? Ето че започна. Нещастник.

Па как ги изчисли, мелез!?