Закриват депутатския паркинг при "Ал. Невски"

Народното събрание и Центъра за градска мобилност да подпишат нов договор, тъй като паркоместата до момента са ползвани по силата на споразумение, което е от 2007 г. и в него няма срок на действие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

А докога общинските съветници ще паркират без пари из цяла София.Не стига че съсипаха града ,който се напълни със селяни/не в лошия смисъл а на манталитет/ и стана един от най-гадните градове за живеене.Стига привилегии за разни малоумници.

Забавно е някак, държавата плаща на себе си за паркоместа. Класически начин за източване на държавни пари. Кога ще видим ревизия на Паркинги и гаражи ? Всеки знае, че дружеството се ползва за подкупи.

Държавата плаща на Столична община! Да не бъркаме нещата! Ти на кого си давал подкупи там и защо? Искал си да ползуваш депутатско парко място?

Забавно е, колко си тъп!

Да разкарат най-добре и пияните абитуриенти, моторджийте, стоянките на автобуси, партийните митинги и концертите на Пайнър.. Храма е място за смирение и общение с Бог в тишина и уединение. Имайте малко уважение към вярващите!

А пияните вярващи?

1000 БЕЗПЛАТНИ места, за които простосмъртните плащаме стотици лева месечно?! Това са няколко милиона годишно!!! С тези пари могат да се строят нови подземни паркинги в натоварената част на града, но явно чак сега ще им дойде "музата".

Проблема е за какво се ползват тези пари. Според отчетите, Паркинги и гаражи харчи повече от колкото изкарва. Какъв е смисъла тогава ?

Хаха, Фандъкова опитва да ликвидира стария Парламент по този начин...

Да, а Новия парламент ще са само велосипедисти ИТН са само велосипедсти и спортни нагури. До един. На Мая Манолова велосипеда е с 2 седалки!

Така ще отпаднат и повечето дейности на НСО по доставка и извозване на депутати, както и разходи за автомобили