Закриха едно от COVID отделенията в "Пирогов"

Лице в лице с тази зараза спасихме много хора. Някой не успяхме, но дадохме всичко, на което сме способни. Бяхме екип за пример, каза д-р Бахарова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коЙ не успяхте?

Дежурните тролове определено ги няма, защото изглежда има нова заповед болницата да не бъде атакувана.

може и бюджета в биткоини да е свършил :)

3евзек

Под другите новини си ги има. Не е това.

Защо ги няма обичайните тролове да обяснят как не пускат кокала мама им доктори? Защо така както лъжат лъжат и изведнъж намаляват бройките? На, и януари пак така беше и отговор няма защо така изведнъж спират да пишат всички болести ковид и да пишат всички умрели от ковид? Нещо им омръзват големите пари и яката далавера или какво става? Че и доволни изглеждат даже тези на снимката, че им е свършил страхотния бизнес...

И на теб да ти дадат лятна оптуска след като се нагушиш с пари и ти ще си доволен.

Маските май само за украса са ги сложили. Значи ние трябва да се пазим един от друг, ама те са наясно и могат да са един до друг и без маски. Уж ковид отделение, а нито един със скафандър?

защото няма болни в отделението с ковид вече от една страна. Иначе как ще го закриват? От друга вероятно всички работещи там са вече с проверен ваксинален или естествен имунитет.

Аха. Значи януари ще да е била зимна отпуска... Ама от друга страна те го закриват като ковид това отделение, иначе ще продължи да си работи като ортопедия. При другите ковид отделения е същото, продължават да си работят, както са работили преди ковид. Как ще стане тая работа с отпуските?

МИнистърчето бяла якичка няма ли да каже нещо за фалшиви хоспитализации? А в същото време частни болници точат като луди НЗОК и директорите им взимат милиони всяка година

Това не са лекари, а Богове! Успяха да излекуват баба ми, която е почти на 97 години. Беше с пневмоторакс, сатурация 60 и пневмония на единия бял дроб, а другия работеше на 40 %. В момента баба ми си е вкъщи и се възстановява повече от успешно. Дълбока признателност и поклон пред тях! Всички други просто замълчете и се поклонете!

Престъпник е и този, който се покланя на масови убийци. А богохулството ти дори не е за коментиране и присъщо за такива като вас.

Имаше моменти когато ръкопляскахме на лекарите. Тези хора са достойни за уважение! Благодаря ви за професионализма и издръжливостта !!!!!

В болницата всички отделения бяха Covid. Беше претъпкано, и имаше легла в коридорите, защото нямаше места в стаите. Поклон на хората, които се грижиха и лекуваха всички нас.

Хигиената в болницата е ужасна, именно за това трябва да я закрият! А да не говорим и за крадливия персонал, крадат от умрелите!!!

Хайде сега да заметат следите след недоброволното донорство !Западна Европа по-здрава от преди

НякоИ не успяхме да напишем правилно заглавието...

Е, не е за първи път и не е само заглавието. Хубаво е, че все още има хора, на които това прави впечатление!

Браво! А сега да закрият и цялата болница!

Кретен?!?! Да не ти дава господ, но ако детето ти счупи ръка или крак къде ще тичаш тъпако, пак там в Пирогов.

Язък за родилните болки на майка ти!