17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този чепиците му, са хлабави. Трябва да вземе следващия размер.

tonk11

Поредната тъпотия на някакъв хубавец. Всъщност аз друго разбрах. Това катинарче за 17 лева не върши работа. Това обаче се отнася за този модел. Сигурен съм че има катинарчета които вършат работа. Едва ли в закона е записано че трябва да имаш точно това чудо. Ама за 17 лева няма как да получиш качествено устройство. Това е като да си купиш някакви накладки за колата и като не станат да се оплакваш че закона е грешен.

Не че се учудвам, ама тези закони пълни идиоти ли ги пишат, или някой от "Америка за България" им ги диктува? Защо трябва да се слага заключващо устройство на разглобена пушка? А след като се сглоби и ловуваш пъдпъдъци или гургулици, трябва ли оръжието да е с това устройство и да се сваля непосредствено преди изстрела? И не е ли по-добре вече изобщо да се забранят всички видове оръжие и на лов да се ходи с джобно ножче? А ако ловувам с лък и стрели как ще поставя заключващо устройство? За един приятел питам....

Тези катинар чета с код се отварят точно за 1-2 мин, ако си късметлия и по-бързо.

Не е до късмет, а до чиста наука. Когато наближаваш вярната комбинация луфта се увеличава, ако се отдалечаваш от верните цифри луфта намаля и така.

Поне не ви карат да сменяте чифтетата както касовите апарати

Най интересното в случая е,че и ловна пушка която се пренася в разглобен вид до мястото на ловуване,също трябва да е със заключващо устройство!!!!И как разглобена пушка ще произведе изстрел????Никой не дава отговор!Казват че ще спазват закона и това се отнася и за разглобеното оръжие!!!!

Не дай си Боже ловците да спретнат протест с пушките!

A дали има някакви характеристики като съвместими модели на оръжия и тн... надали едно такова нещо може да е универсално на всички?

държава на АБСУРДИТЕ на 21 век,от 30 години е така ,и ще става все по зле,браво на орбан ,не е като нашия празноглавец винету

Не си "кръводарител" на тая държава! Просто някой ще стане милионер за твоя сметка и на хиляди други. Изпитана схема откак дойде демокрацията по тия земи! Справка - касовите апарати.

Явно някой е вкарал около 200 000 броя по около 1.5 евро и в магазините е от 17 до 19 лева!!!!В Испания при "китайците" едно такова е 1.5 евро на дребно!!!Кой умник го е предложил в комисията?Защо името му е тайна и ако има истинска ДАНС може давиди връзките му с вносители или търговцина оръжие,боеприпаси и аксесоари!Ама защо ли пък се месим в големите държавни дела и в защитата на гражданите?Какво ли разбираме ние обикновените хора?ДАНС има толкова работа и все важна,че ще ни обърне внимание на това!А журналистите?Те дори не смеят и да попитат!!!

говорим за огнестрелно оръжие без фабричен предпазител срещу случайна стрелба?

Не си правилно разбрал. И си един от тези, които пишат, само са да убият скуката или избиват малоценност.

"Ловците у нас предупреждават за пореден абсурд, записан в закона за оръжията." Да благодарят на юристите в ПП ГЕРБ! Така, както им благодари Правният консултативен съвет на проф. Герджиков...

устройство като това със светнатите фарове денем,файда никаква,само хранилка на органите