Депутати от РБ искат отлагане на промените за втора пенсия

От гражданската квота в РБ поискаха МФ да оттегли предлаганите от него промени в КСО, свързани с партидите в частните пенсионни фондове, съобщи БТА.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАРТИНЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ИЛИ СИ ЧИСТ МАФИОТ,НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ МЕ Е ДАЛИ ИСКАМ ТЕЗИ КРАДЛИВИ ФОНДОВЕ,ОДЪРЖАТ МИ ПАРИТЕ БЕЗ ДА МЕ ПИТАТ 5% И ИСКАШ ИЛИ НЕ ИСКАШ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ,НО АКО ИСКАМ ДА СЕ ОТКАЖА ТО НЕ МОООЖИ ТАКА ТРЯБВАЛО МОЛБА ЗАЯВЛЕТИЕ ВИСЕНЕ ПО ОПАШКИ ,ГОРАНОВ СПАСИ БЪЛГАРИТЕ ,ПРЕМАХНИ ТЕЗИ ФОНДОВЕ

да се извадят от НОИ всички социални пенсии и др. подобни - това е ангажимент на социалното министерство, респ. държавата. Там се събират парите на работещите и те не са длъжни да отглеждат тези, които никога не са работили.

Пеевски окраде КТБ. Наследника му ще окраде пенсионните фондове.

стабилност трябва - всички пенсионери да са гладни, за да може да им лъщят очите като им хвърлят 50 лева по Коледа и Великден...

Нашите политици крият от народа онова, което се случва с пенсионерите в САЩ след фалита на пенсионните им фондове. Но и това го има в играта, а за нас е 90% опасност. Затова драги по- добре не лъжете народа с втората пенсия! Това е рекет , който е предназначен за партийните касички. Ако се извърши стрес тест на който и да е пенсионен фонд кой знае какви проблеми ще излязат и как КТБ ще изглежда като детска приказка?

Сумите над "тавана" да се прехвърлят на хората в универсален фонд и да се наследяват. Трябва да има равнопоставеност, а не уравновиловка.

Да се получават реално изчислените от НОИ пенсии за трудовия стаж СЛЕД 1990г. съгласно фактически направените осигурителни вноски. Какво значи "Ще се индексират само пенсиите до тавана" и "Ще се премахне тавана само за НОВИТЕ пенсии". Какво е тази фриволна категоризация на труда? Да се узакони кражбата ?