Петкова: Необходими са законови промени в енергетиката

Въпреки че от 1 април всеки битовите потребители имат право да купуват електроенергия от свободния пазар, се налагат още законови промени.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: Необходими са законови промени в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цените и условията на доставчиците и как клиентите на ЧЕЗ , например, в една сграда ще имат възможността едни да останат към ЧЕЗ, други да си купуват електроенергия от друг или други доставчик/доставчици?! Ясно е че отново ни готвите номера с топлинните счетоводители и ни набутвате в условия на допълнителна финансова обремененост и задължения з аплащаме на счетоводители за нещо за което нямат никаква друга, освен счетоводна, заслуга. Между другото, как ще разбера че доставяният ми ток, електроенергия де, е от този от когото искам, след като в някои населени места електропреносната мрежа е такава, че поради некачествено електроснабдяване заприличват на дискотеки- ту има ту няма ток или ако има ту е с необходимата мощност ту лампите започват да мижат а елеуредите започват да гърмят или да спират?!

Поредното плямпане и вдигане на шум,за да се уверим в нищо неправенето на правителството на ГЕРБ.А тази от снимката,с тоя вид на секс кукла,би била по- полезна в някое нощно заведение.

Не искам счетоводител да ми разправя за енергетика! Който няма и две години като министър на енергетиката! Както не искам доктор да ми оправя колата, а автомеханик да ме лекува!

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ.ЗА КАКВО ГОВОРИМ,НАРОДА МИЗЕРСТВА,ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА В ЗАЕМИ ОТИВА КЪМ ФАЛИТ ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ. КО ПРАВИМ?????

Флейти

Стига сте ни продавали "топлинни загуби" и стига сте ни писали неверни неща в съобщенията за плащане! Крайно време е да не ви плащаме за лъжи!

Вероятно става дума за озаконяване на поредна или предстояща кражба ХА ЧЕСТИТО

Да. Започва да се намалява значително цената на електричеството.

Наскоро едно крадливо герберче имаше проблеми със съдебната система , вероятно е решило да не дава на другарчетата си и да краде само за себе си.Та правилно , закон трябва да се регламентира туй крадене и да се не правят грешки.

Заради тая цуцуляна , Нушка, и, изгората от Меверето, Румата, Най- добрите полицаи в Занаята*, скоропостижно напускат Системата А България, бес Системата, е като една самичка Булка в дискотеката Секи гледа да я фане, на данц да я поведе а после да я обере и наебе

ЗАКОНИ има,КОНТРОЛ,КОНТРОЛ,КОНТРОЛ няма г-жо!!!

Необходими са хора, които да прилагат и следят за законите!!!

Закон номер едно ; отварят се лагерите. Закон номер две ; Всички които са се занимавали с енергетика последните 20 години в лагерите. Така може да се оправи нещо.

Стрино, оти чекахте толова години за да си ясните моделут ???

Законовите промени може да са само от едно изречение: Вън американските "инвеститори" от България!

Ей сегичка ще въведем закон ''Гепи''.