Захариева се среща с турския посланик, за да отправи демарш

Външният министър е готова да бъде изслушана в Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гербери, за апартаментите можеше и да ви се размине, но за намесата на Турция няма прошка. БСП-ДПС са една партия, така че тях не ги броим за живи. Единственото ни спасение от турците е да направим патриотите управляваща партия.

Ох захърчееее....и аз бих разговаряв с теб на тъмно....щот ти и за ХОЙ не ставаш....пък те съседите са ГЮтчии, тъй че може и ако си добра въ занаята да оправиш демарша....което всъщнот ме ми звучи като лапни ми тъшака по турски казано, т.е. от ташакларъска гледна точка.....

Съвсем услужливо и навреме всички "здрави" сили, медии и видни люде като един се хвърлиха на амбразурата за защитят гробарите от скандала с апартаментите. Както винаги поводи се намериха - проблема с Турция подвизите на кубрат, срещата в Букурещ, проблемите на любимия уефски, ...! Подценявате българите, тикви !

Не стига, че промениха закона за да им уйдисаъ, ами и ги топат. Не мое така аркадашларь.

Прави са турците да говорят така, всичко могат да направят с нас, след като сдс-та и костофчета затриха една могщтна държава в турски и западен интерес.

Еейййй Захариева голям страх ще я тресе горката. Ще се чуди как да се подмаже, а в същото време уж да излезе, че е протеситрала...

турски агенти на война

Ей, продажници, коври с коври! Суверенитетът за нищо го нямате! Проклети да сте!

дрън ,дрън па пляс това сте вие г-жо захариева и играете как ви свирят отвън ,не се прави на гоуема

Госпожо Захариева, личен въпрос, не, че ще го прочетеш, но бих желал да си отговориш реторично на следните въпроси! Смяташ ли, че ние сме независима държава и че българският парламент самостоятелно решава какво да приеме? За тези, които незнаят и непознават дипломатическият и френският език, употребявайте по лесно разбираеми думи от "демарш" или … по-простичко и разбираемо не може да бъде казано? Провокациите от страна на комшиите ги има от години наред и на подобни трябва да се отговори ясно, остро и ако трябва с ултиматум, а не да се крием зад това, че сме малка и бедна страна.

Тъй като гледам иа комунистите и гербаджиите се сдушват с ДПС. Останаха само другите партии, които трябва да ги направим по-силни, за да разкараме турците веднъж завинаги.

викаш т.н. петреоте не са у кюпо, а!

За апартаментите можеше и да ви се размине, но за намесата на Турция няма прошка. Проблемът е, че БСП и ДПС са винаги в коалиция. Единсвеното ни спасение е да напарим патриотите упралваща партия.

Пропускаш ГЕРБ и ДПС, те са дори и нещо повече от неофициални коалиционни партньори. Свързват ги лични да не кажа интимни интереси, но най силната връзка са бизнес интересите или както някои хора (при)казват, интереса клати феса!

Каааааа кааааа лиинка калинка калинка моя... калинка, калинка.... вие си знаете.

Ами да си приказва на нс на тези дето като нея лъжат и мажат и да си вярват че хората им вярват.. А това че е повикала посланика си е елементарна дипломатическа работа, защото знае че на него не му пука от нейните лъжи..

Ха, Ха, Ха... Май се заформя поредният скандал в "стабилна' София! Хайде сега властимащите да обясняват на прост български.. как така стават тези работи.... Този път, някои много са си прескочили сянката и се носи миризма на силно угоднишество примесена с отенъци на Национално Предателство дори.....

1,нали не беше вярна намесата на Турция за какво ще се среща нашата външна министърка ,нали беше фейк .

сега се опитва да замаже истината,че Пъпеш Апартаментов е внесъл закона за финансиране на вероизповеданията срещу петцифрена сума.Сигурно е събирал средства за лятното намаление на апартаменти

Ако си беше останал замесjника до сега да ни е извадил от туй конфузно положение в заключение.

аллах кат няма кинти, що строяхте толкова джамии дето не можете данъците да платите.... продавайте имоти плащайте...

Всички знаем че турския външен министър каза истината. Просто не е прието тя да се казва.

Ами ако наистина си е така, човека какво е виновен. Не убивайте вестоносеца за лошата новина.

Откога се среща с турския посланик? Тя не беше ли женена?

Тая ако има акъл може да заведе дело за сексуален тормоз както С уши.

Какво се занимава Захариева Катя. Веднага Борисов да пуска военнния министър и вицепремиер по сигурността , воеводата от Ресе - Каракачанов и той да почва военни действия срещу душманите от Турция. Шкембелията да мобилизира редовните 300 членове на ВМРО и като Леонид при Терминалите да победи Ердоган. Ако трябва на всички турци да продаде / подари ефтино по едно тескере и Турция сме я превзели.

Дали ни заплашва или ни се бърка, обаче онзи ден в друг сайт имаше препечатка от румънски медии. Руски войски в Крим правят учения (потвърдено и от МО на Русия). По данни от специални служби, румънските медии пишат, че руските войски тренират десанти в Румъния и България. Дори специално за целта е бил изграден макет на базата Девеселу, която е на 50 километра от България. Ето от това трябва да се притесняваме, а не от някаква глупост, изтърсена на предизборен митинг.

една стран Ердоган го играе ислям пред маста невежи поданици... от друга сани съюзници в НАТО... рашистан е тази която най-често ние няапдала физически... последно 1944та година...

ако рашистан реши да ни напда ще видим колко струва НАТО - сега не сме някога когато разгромихме рашистанските варвари и бягаха през галава... имаме нужда от помощ и най-близките НАТОВСКИ държави са Гърция и Турция и трябва най-бързо отреагират за помощ....

Много лъжеш ,тренирали са унищожаването на американските ракети Румъния при евентуално нападение от САЩ, за никакъв десант не става въпрос а заБългария изобщо не става дума защото тук няма ракети на САЩ вярно е ,че Соломончо Паси иска такива и тогава наистина ще станем цел на руснаците но засега говорим ЛЪЖИ.

ако не бяха Руснаците 1967,черните полковници щяха да влезат в България, същото беше и по времето на възродителният процес, добре че все още бяхме във Варшавския договор, имай предвид, че пак Руснаците ни са единствената надежда, а оди да замезиш с един компот от череши, че им изтича срока

Няма страшно, взимай ибрика и вазелина и бяхгай да се спасяваш при фесовете. Ще те уважават много.

Много ли съм тъп или нещо не мога да схвана нещата , госпожата че оплаква от турския си колега че казал истината.

Защо така бе деца? Какво си мислите, че ще постигнете като ми скриете коментара? Тя истината няма скриване! Хората разполагат с десетки канали за информация и колкото и сваляте постове няма да постигнете нищо... Жалко деца... много жалко... за вас жалко.

Дова демарша какво е? Жалба за това, че е издал как са ги правили на послушковци ли?

Сега е на балканска седянка в Румъния. Да договорят общи действия на балканските корумпета срещу достойната румънка- Кьовеши, издигната за Европейски главен прокурор. Нов позор за България.

Значи глей кво направи Путин! ОТНОВО ни вкара в хибридното блато. Завъртя една шайба на Ердоган, как си кардарашлар, какво правиш, виж изплющи шаломинете в България, нема проблем... И те ти ситуация. Сега тая опулена патица щяла да отправи ДЕМАРШ... На кого ма?! Кой те бръсне за плъмп?! Срамно и гнусно положение... и гейберастите сами се навряха в него! Защото съм повече от убеден, че онова ОПРОЩАВАНЕ НА ДАНЪЦИ, което готвеха е точно, за да се подмажат на Ердоган, а той ги нарита като мръсни котета! Нали никой не си прави илюзиите, с каква цел е било това гнъсно съглашателство? И за да не остане грам съмнение, нека дурналистите да проверят колко имото и купило българското мюфтийство през последните 10 години, докато е било с такива огромни задължения!? КАк става така, аз не мога да си продам старата лада, заради неплатен данък, а тия купуват имоти на килограм с такива задължения?! Къде е тук равенството пред закона?!

до къде ни докараха Герб на слагаме плюсове на Щерев и на МАЙОРА

Мойто момче, не се коси. Сал един Марко ли е с дълги уши? Да вземе дасе пишем с цялото ГЕНЕРАЛ-МАЙОР та да не се бъркаш?

Не се самозабравяй старшина си все пак.

Мерхаба, Ва аскер!

ти чоко ли си или чоко боко

цура артекса е той!

Силно се съмнявам , че неграмотната карикатура има някакво понятие от " демарш ". Пък и шломка да представлява България пред турция .... е категорично неприемливо . На всичко отгоре петоразрядна служителка на усарската амбасада . П.С. Доста странен е фактът , че през последните няколко десетилетия начело на въшно няма нито един Българин . Което логично обеснява състоянието на прекрасната ни Родина .Събудете се , Хора , време е !

Поредният удар по Тиквата.

Да се провери дали Захариева , Цветанов, Каракачанов и т.н за тази засонодатна услуга не са получили някой апартамент в Истамбул, Кушадасъ или другаде у турско.

При соца тия не минаваха а днес ???? Фесът е изнаглел до неузнаваемост!!!!!!

Под строй Борисов и Каракачанов да водят членовете на ГЕРБ и ВМРО на обрязване и петъчна молитва, а членките да слагат бурните.

Шекер ханъм: Ефенди, защо ме биеш през устата след като ти се наведох. Чувалоглу: За да знаят какво ги чака и другите.

То от твойта клика само бисери и ТЪПИЗМИ БЕ?????

Не обвинявайте министри, за всичко е виновен Борисов. Той решава еднолично. Останалите са фигуранти, които сменя като носни кърпички.

Да не са деца? Всеки носи отговорност за глупостите, които върши и задниците, които целува, за да може да се уреди с 600 евро на квадрат. Както казваше оня тънкия глас от песента на Ъпсурт преди 15 години - "Някой трябва да поеме политическата отговорност!"

AK балдър чешмеси. ИЗВОРЪТ НА БЕЛОНОГАТА. НЯМА ПРОМЯНА В ЕРБАПЛЪКА. Нито на на белоногата нито на Агата. НАКРАЯ взели че се вземали..Марагидик.....гелмедик....

От 10г. години изцяло защитава интересите на Ердоган пред Европа, като някакво малко пинчарче. Даже му върна без съдебен акт политически опоненти и показа какво мекотело е, като изложи цяла България пред света и обрече тези хора на доживотен затвор.

Къде го Борисов да коментира?? А верно, то тука не се открива магистрала.

в букурещ е ще строи нов мост на дунав

Трябва като ЗМЕЯ да мие чиниите и чашите Ане с политиката се занимава!!!!!!

От 10г. се е надушил на Ердоган. Какво се учудвате. България е турски троянски кон в Европа.

Лъсва раболепието на ГЕРБ и най-вече на лицето Борисов като "цирей на чело" към турския му началник!

Защо ззахариева не е попитала наглия фес, като пращат пари на мюфтийството за строежа на джамии, за данъците що не пращат! 10 г са това. В такъв случай конфискация на всички имоти с неплатени данъци

Е най- умен изнася стотици милиони в офшорни сметки. Апартаменти в България не купува, защото знае, че държавата ни ще изчезне до 30г.

Това е самата истина. Месят се и още как и всички продажници си гласуват каквото им кажат!!!

Тази колко апартаменти има.

То да не е в България да се работи на тъмно, свършили си работата хората, защитили турците в България и се отчитат пред избирателите си, но кой ще защити нас, българите.

"България никога не се е подлагала на натиск", заяви още външният министър Екатерина Захариева - тая женица трябва да си подава оставката незабавно. По-неадекватно изказване не бях чел. Тя живее в някакъв свой измислен соросоиден свят, който е далеч от тук.

Добре е да се знае българския език. Какво точно трябва да значи: "България никога не се е подлагала на натиск". Може да е "никога не е била подлагана" или "никога не се е поддавала". А използвания израз е една безсмислица.