Захапаха човек на Тръмп заради "сексуални отношения с непълнолетна"

Мат Гейц вече е разследван за евентуално нарушаване на законодателството срещу трафика на хора с цел сексуална експлоатация. Той определи обвиненията като "безумни конспиративни теории"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Слави кога?

Тия копелета от демонократската партия що си мълчат за сексуалните посегателства на губернатора на Ню Йорк, че и огромтите злоупотреби и криминални престъплениа на последния

на ватните пишман-'адвокати' от селските хоремази - долното леке Гец го 'захапа' Тръмпашката прокуратура, а Самия Тръмп не си вдигна и пръста да го защити (той неговите все така под автобуса ги мята). На сресания 'борец за консервативни семейни ценности' плащал на 17 годишни сега ще му отеснее Конгреса.

Aбе, калцуни, и да го захапете, и да не го захапете, Трамп не му е светил, бе цървули. Нито му е светил, нито го интересува кой с когхо си е лягал. То бива и бива цървули, ама колкото в България - не бива.

титлата ти на 'суперцървул' никой не я заплашва..

"Захапаха човек на Тръмп"....Брей, брей, брей. Дали не може по-полека с тези либерастични изцепки. Защото всеки в САЩ, който каже сега една добра дума за Тръмп, става сексуален насилник или руски шпионин. Станаха бетер СССР от сталиново време.

А "Комисията по етиката към контролираната от демократите Камара на представителите в САЩ" започна ли разследвания по очевидната педофилия на бай Дън.

Много пъти ви казах, че педофилите управляват света.

Щом президентът на сащ е отявлен педофил, смятай.

Тоя култ (QAnon) умре бе дедо - не си ли чул още? Питай колегата си Орлинча Данев де проповядваше тук операции ''Storm'' и тържествено обяви ареста на Папата :) Де си бе Орлинчо - събери си стадото!

Шайка педофили, изповядващи сатанизъм.

Още един от КуКу-Анон..

Вече и България

Нали няма проблем 13 годишен тийнейджър да си сменя пола? Какво лошо има 17 годишна да прави секс или да се влюби във възрастен мъж? Може би взаимоотношенията мъж - жена от бялата раса са голям проблем? Ако поразровите гетата на БЛМ ще видите, че тези взаимоотношения там са традиция...

'Какво лошо има' -Ми.. само нещо дет' са казва ЗАКОН, баби. Айде остай Интернетата и бегай да събереш козите.

Цитат: "за евентуално нарушаване на законодателството срещу трафика на хора с цел сексуална експлоатация, тъй като платил пътни разноски на 17-годишно момиче, с което имал интимна връзка." Алооо - 17- годишна. А в Родната мила България 14 годишни РАЖДАТ. Л И Ц Е М Е Р И !!!

За дедо Байдън си има клипчета... как побарва, даже и деца... ама нали е демократ, значи е нормално

Той ги обарва "демократично", не като тоя - "консервативно".

PEYTSCH

А Бидан кога? За педофилия...

Целият американски елит, а като гледам и европейския са сбирщина от педофили и алчни идиоти. Виновни са лицемерието на корпорациите, които за да властват имат нужда от кретени по върховете, затова и народите не им вярват и капитализма загнива и се разпада.

общо има чичк Тръмп? май той и дядя Путя са виновни за сичку,А?

Демокрация ли? ахахах, пишмандемократите спретват компроматче срещу всеки, който е дръзнал да им развали рахата. Тези болшевики са окупирали властта в САЩ. Комунизма, който беше при нас, ще направо красота спрямо това, което ни готвят тези другари!

Като хванат някой от нашите и почваме да вадим библията и да доказваме, че с 14 годишни е ок... Хритсиянско и традиционно ми е някак си. В библията пише и че ок да продадеш дъщеря си, но все пак една коза ми струва малко ниска цена, инфлация не е ли имало от тогава? 2000 години? Не трябва ли поне за запазен мерцедес втора ръка да я продам??

Тоя същия по Фокс обясняваше, че са го обвинили във връзка със 17 годишна ЖЕНА... Ок, съвсем невинно звучи. Като тия 15 годишни мръсници дето си го търсят, нали??

А нещо по въпорса с 13 гоидишните , които раждат защото е етническа традиция ?

с хънтър бай дън и селфитата му с малолетното китайче в леглото му?

:))) Нищо страшно няма да му се случи. Най-много и той като синчето на Байдън да се оправдае с руснаците. Нали точно Хънтър Байдън заяви за снимките на собствения му лаптоп - гол, с голи мацки и шмъркане на кокаин, че било "имало възможност" да са намесени руснаците... И целият "демократичен елит" го оправда. Както го оправда и за поста и парите от участвието му украинска нефтена компания. Простичко си призна, че "името Байдън е златно" и му е донесло поста... Та и тоя - да каже, че руснаците са виновни и моментално ще го направят национален герой.

Скоро никой няма да иска да докосне жена без Нотариална заверка...'баси изкукалите американци...

Тръмп какво има общо със случаят, че го слагате в заглавието?!

За да те накарат да кликнеш на новината. И ти кликна.

17-годишна ли? Че тя даже вече е за смяна на уплътнителите.

А Путин КОГА ша го захапят

Те, милите не са спрели да го дъвчат....

По тоя параграф Боко нямаше да излезе от кауша.

така действат американците и на световната сцена - подмолно, с измами, скалъпени обвинения без доказателства и фалшиви разследвания