Загиналият арменец на Шереметиево продупчил корпуса на самолет

25-годишният Епремян, който е депортиран от Мадрид, вдигнал скандал на борда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието е лъжа. Обаче самолетът е отстранен от полети. Сигурно има повреди, не казват да е имало проблеми при приземяването.

petrovito

в крайна сметка е намерил, каквото е търсил. и добре, че не е пострадал някой невинен.

Депортиран се разхожда по писта на едно от най-големите летища в света! И при това на Шереметиево, където охраната и проверките са направо нереално строги! Егати вица!

petrovito

да ти кажа, честно има слабости в охраната. но ще ги премълча

за починала персона или добро или нищо,моля,благодаря,живи&здрави

Много обяснения за 1 тъпанар! Който на всичкото отгоре си е получил заслуженото!

как се "продупчва" корпус на самолет от човек, това да не е картон ?!

Къде е била охраната му? Никой ли не го е конвуирал ?

Е, вече нема да удря никого.

незначителни повреди - какво е това "продупчване", дир? не ви ли писна да триете? как си го представяте полетът да продължи с "дупки в корпуса"?

дамаджани се леят и пияници пеят

просто нещастен инцидент с един луд. можеше да потича по магистралата вместо по самолетната писта. резултатът щеше да е същият но нямаше да има статия в дир.

"загиналият е бил депортиран от Мадрид .... По време на полета за Русия е предизвикал скандал на борда ... " НАПРАВО И БИЛ ЯДОСАН, че са го изгонили от Испания за Армения.

Не човек, а ДЖИлязУ!!!

що не ще в Армения?!

"Руските сили на реда не обясняват как убитият е попаднал на една от пистите на най-прочутия въздушен хъб в Русия, отбелязва Франс прес. Според Интерфакс след кацането на боинга атинските летищни служби и полицията са открили "дупки" по самолетния корпус" Мерки за сигурност... как да измислим оправдание за разградения двор. Нашето летище в София е същото - три пъти вече минават без паспортни проверки.

Много лесно е попаднал на пистата. Като слиза от самолета, преди да се качи на автобуса, човекът може да мине зад стълбицата и са да се отправи към съседните "паркирани" самолети, а оттам към друга писта. То в 20 часа е тъмно вече от два часа.