Петима загинаха при буря, връхлетяла концерт на открито

Поне петима са загинали, а над 40 са ранени, някои от които тежко, след като 10-минутна силна буря се разрази на рок фестивал на открито в североизточна Белгия, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Петима загинаха при буря, връхлетяла концерт на открито | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

качихме се чак на луната. е защо да не победим природата? ами можем- ето с т а в а както ние и с к а м е и то се вижда! ж а л к о! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бягайте да бягаме че големия Джо иде

Ей тези американци от чикагската група - дано имало застраховка, че им била счупена апаратурата. Че умрели хора - ма*ната им :-(

Световните агенции го съобщиха това преди няколко дена. Доста ви е стара новината.

Май-май някой не следи новинките :-) Тогава беше друга сцена, в САЩ.

Бурята мина снощи, ама световните агенции са писали за нея преди няколко дни :)

111, Това беше в САЩ преди няклокло дни. Това е от вчера в Европа. Отново казвам ЕВАЛА на организаторите на феста в Разлог, че го отмениха. Професионалисти !

Тази новина е точно за тези, които ругаят, когато при силен вятър, се прекратяват външните изяви. Тази година в БЪлгария имаше поне един голям фестивал спрян поради тази причина и малумното ни население успя да излее тон помия върху организаторите.

Баси забавата - третокласни рок групи .. Дядо Господ ви наказва за дивотията!

Всеки първокласен е бил първо третокласен....

Няма третокласни групи. Има третокласни хора. Всеки си има вкус към музиката и тези 60000 не са по- глупави от теб. Я напиши някоя според теб,, първокласна,, група . Нещо не ми приличаш на рокаджия....

препоручвам да си провериш още един пут информацията, лине-уп-ут беше невероятен , не случаино имаше повече от 100 000 души. лека им пруст на загиналите, беше уясно преживяване ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

маи преувеличих малко цифрата, но общо за зте дни има около 150 000 продадени билети . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужасно е това.Отиваш да се веселиш, а то какво става.Горките хорица.

фУстивал,а? :))) Горките 30 seconds to Mars...не им е било лесно с фусти

Защо не сте болдвали любимата ми група The Offspring, а другите сте? За информация програмата на The Offspring е на 20 август да свирят на Pukkelpop в Белгия, а днес са в Швейцария, където вярвам всичко е ОК.

офспринг отдавна вече са бита карта, никой не ги керти

Да ти има човек "дертовете" . А 'що не се оплачеш , че за.ка ти е изцапан и не са дошли да ти го обършат ? Хората загинали , а той се заревал , че не му били болднали любимата група . Лека им пръст на загиналите .