Военен самолет се разби в Алжир (Видео)

Поредна авиокатастрофа стана тази сутрин, този път в Алжир.

Обратно в новината

Коментари - Военен самолет се разби в Алжир (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля плюещите руските самолети да ми кажат, дали падналия в Алжир преди 2 месеца Херкулес C-130 също е руско производство?!? Щото аз знам, че е на Локхийд, САЩ

с голямо усърдие е написано за всичко "руско" в новината. Но не пише какви са военните - алжирци ли са или някакви други? Не пише каква е причината за катастрофата, нито за времето и други такива "маловажни" неща. Ние знаем, че най-важното е дали нещо е руско и дали е замесен Путин, но все пак - не прекалявайте с инфо-войната.

Ето го спава: Флотът на авиокомпания Аерофлот включва над осемдесет машини Боинг, Еърбъс и СуперДжет 100. Сред партньорите на Aeroflot са Air France, Czech Airlines, KLM, Delta Airlines, Alitalia, China Southern Airlines, и др. Бе що няма надеждните ил-мил, ту-му, як-мак, а само западни "бракми"?!

Супер... Дай сега флота на БГА Балкан, Седераст еър, Костов Флай или Булгериан юропиан уингс да видим

Еърбъс са селски кретен но ти от каруцата не си слизал та за какво ли ти е да знаеш

Негритеееее

До:Авторът използва неприемливо име 11.04.2018 13:04 Ехеее, пак те делнаха! Ма теа скоро и на айпитата ще посегнат!

Никой не коментира колко годишен е самолета. Като цяло руските машини са доста по-надеждни и с по-дълъг живот. Все пак обаче този живот е ограничен, а в цяла Африка ги използвуват .......докато паднат. А и там потдръжка на практика няма. Карат ги тези самолети като чужди жени -ха-ха-ха.

Лъжеш, боклуци са руските машини. В Русия като ги подържат защо падат като круши? Пълен руски боклук.

Вече има една версия.Претоварване.Този самолет е предназначен да превозва 100-120 десантчици.А на борда е имало не по-малко от 200 човека.При излитане е възможно да са префорсирали двигателите за да излетят.

Фюзеляж самолета Ил-76 имеет круглую форму. Сам по себе, он разделен на несколько герметичных отсеков. В частности, кабина Ил-76 для пилотов находится в верхней части, а вот кабина штурмана располагается прямиком под кабиной пилотов. Так же присутствует грузовая герметичная кабина. Максимальная грузоподъемность самолета может составлять 60 тонн. Солдатите май са тежели по над 300 кила!

Ватните самолети и оръжие са стари боклуци от времето на СССР. В момента русия е толкова бедна финансово и интелектуално , че не е в състовние да произведе нищо ново на световно ниво. Всичко написано от тях за уж "безаналогови" оръжия е чиста лъжа на червената фашистка пропаганда.

А говедата си пращат астронавтите с батут.

Шило

Преди дни падна Ф 16 в щатите. Коментарът ти , отнася ли се и за него?

да забранят да се внася руска техника

Арабухите не си правят изводи, или ги управляват некадърници като путин. Преди 4 години те загубиха подобен самолет боклук - Ил. В 2014 году в Алжире упал военно-транспортный самолет Ильюшин, принадлежащий министерству обороны страны. Тогда погибли 123 человека.

Срам. На първо място в света по отношение на броя на въздушните катастрофи е Русия! И с огромна разлика. Тази цифра е 13 пъти по-висока от средната за света!

Поредната ЛЪЖА. Всеки може да провери в Уикипедия.

там са франсета и те НЕ потдържат техниката

Руските летящи кочини падат като гнили круши. А русофилистиците в тоя форум квичат на умряло като се каже нещо против любимия им рубладжийски катун, пародия на държава.

беснееш ли, изхвърлен от живота нещастник???

Беснееш ти и това не можеш да го скриеш. Споко, твоята държава съвсем скоро ще фалира отново, както фалира и се срина и СССР. Едно евро вече се разменя за 5 кила рубли. Ще си ядете автоматите и ракетките скоро, тогава ще те видим колко си отворена.

Много зависи от подръжката на самолета.Ако французите си правят далавери и ги снабдяват с части-менте от Китай катастрофата е неизбежна.

Кротнете се малко бе, соросоиди! То вашата злоба и изродщина надминава всякаква граница.Вие диваци ли сте, бе? Можете ли да се погледнете отстрани! Товафорум ли е или някакъв зверилник?Вас трябвада ви държат изолирани от хората!

Действително руската техника не те оставя да скучаеш, около нея все новини, коя от коя по противоречиви...от една страна добра, от друга...на практика смъртоносна за използващия тази техника.

Пак да купуват руско. То е най - великото, могъщо и безаналогово творение на човешката глупост и некадърност.

днес средно 34 мерцедеса в ЕС ще катастрофират.

....карани от пияни руснаци

Това е само френска авантюра и работа. Опити да транжират Алжир както направиха с Либия и разчитат на англогерманска подкрепа,ама едва ли.

Поне 200 военнослужещи загинаха при катастрофата на военно-транспортен самолет Ил-76 в Алжир. Това съобщи телевизия Ал Хадас. Самолетът е паднал минути след излитането си от военната база в Буфарик, намираща се на 50 км южно от столицата на страната Алжир.

Бог да ги прости... Това е "прославената" руска, путинова техника... Сега ясно ли ви е, защо и как туркинята с Ф-16 свали руската баракаф Су...

Те са си виновни. Умните хора по света не купуват руските боклуци Алкашите ватенки ако можеха да правят самолети, то нямаше да купуват за своя граждански флот Боинг и Еърбас...

Вагнер ли пак??

Едва ли. Но френски или британски войници, може да са били на борда.

Къркачанов да спре веднага ремонта на руските летящи ковчези, нашите момчета, военните пилоти да откажат да летят на руски таралясници.

там са франсета и те НЕ потдържат техниката

И пак да се молим Путин да е пак по-въздържан...

С какво точно - с 'бойните' анимации ли?

Само 300 метра - колко му е да го целнеш от земята, докато е бил и по-ниско ...

Напълно е възможно. С ПЗРК , а талибани и в Алжир не липсват.

Руснаци ли са умрелите?

който купува руски самолети бере ядове

РУСКИ - ЯСНО :D