17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по- голями ненормалници от румънските шофьори по пътищата на България. Управляват нови и скъпи автомобили, но не се съобразяват с пътните знаци. Резултатът е плачевен.

Как пък българското черноморие се оказа на пътя идващ от Турция.

Молдовците. Като видя МПС с молдовска регистрация и доброволно поемам към канавката.

Абсолютно вярно е за румънците. Украинците също са ужасни и отнемат предимство при всякакви ситуации. Не мога да разбера, защо кат-аджиите не ги пердашат всеки ден с глоби

ТИ ТАКА СИ МИСЛИШ. ПЕРДАШАТ ГИ ТЕ ЯКО АМА ГЛОБИТЕ ОТИВАТ В ДЖОБА :)

A още гастарбайтерите не са тръгнали от Западна Европа!

Щото катаджиите не знаят две думи на чужд език, дори и да ги спират нито ще се разберат нито ще ги глобят. А и дори да ги глобят онези не им пука, защото тази глоба никога няма да я платят. Дпкато не започнат да им взимат книжките няма да се оправят гадните мамалиги

Едните казват загинала е жена , другите опровергават, казват че е починала. ????

На магистралата е забранено да има пешеходци. Такива индивиди не са пешеходци, а самоубуйци. Не трябва полицията и прокуратурата да тормозят шофьори блъснали "пешеходци" на магистрала.

Няма начин да е вярно. Нямаше да карат така безумно на наша територия, както сам ти описваш.

Четири коли с румънци наредени като делегация една след друга изпреварваха заедно всяка кола която наближат. Без значение има ли трафик или не отсреща. Място 10 км преди Димитровград по пътя Стара Загора - Хасково дата 21.06.2019 около 14 часа.