Пожар и в московски мол, един загина, има ранени (видео)

Един човек загина, 10 души са ранени, а стотици са евакуирани при пожар в московския търговски център "Персей за деца”.

Обратно в новината

Коментари - Пожар и в московски мол, един загина, има ранени (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

две не са достатъчно за изводи (освен ако не сте Тереза Мей, разбира се, там и нищо пак ще стигне). Но, два магазина, единият детски, другият - атаката е в детския кът. случайност?

И в София от време на време палят Молове, и то едни и същи.

Соросе, нема ми палиш моловете!

не съм я бе , оная грозна жаба Мей ги прави тия подли номера

РЕШЕНИЕТО Е МНОГО ПРОСТО - ДА ИЗЧЕЗНАТ НЯКОЛКО ЛИБЕРАЛА И НЯКОЛКО ЗАПАДНИ ДИПЛОМАТА .. ЕЙ ТАКА НИКОЙ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ВИДИ ... И ЩЕ СЕ КРОТНАТ ОТ ЦРУ :))

Смяташ ли, че тогава нямам да се палят молове, няма да падат руски самолети и Русия ще стане по-демократична?

ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ , А ФОРМА А УПРАВЛЕНИЕ ... САЩ , РИМ , ГЪРЦИЯ - ДРЕВНИ РЕПУБЛИКИ ДЕМОКРАЦИИ - ГЛАСУВАЛИ СА САМО СВОБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ -... РОБИТЕ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ :))

Досега им падаха самолетите и потъваха корабите, а сега им горят моловете.

Подозирам, че това го прави руската "умерена опозиция", обучавана и финансирана от кого ли? Да не би от САЩ? Нее ...

Това е търговски център за деца. И те не могат или не искат да осигурят тяхната безопасност. Руснаците са дивашка измет. Само децата са невинни и потърпевши. Жалко за тях.

Руснаците са глупави наивници, които все още вярват, че Западът има действия табу от човешка гледна точка. Не можа да разбере Иванушка Дурачок, че за общество, изгорило за мигове 150 000 джапанки, изтрила като раса индианците от Сев. Америка, изгорила с напалм и бомби 2 500 000 дребни, недохранени човечета във Виетнам, държава, чиято висша държавна служителка крещи в радостно изстъпление "Той умря, той е мъртъв"дори и да е враг, друга педставителка на Запада, която е измислила и поддържала до 1976 г. гилотината, която е направилра Вартоломеевата нощ и Сена е течала червена, друга страна по-на север, която е колонизирала "хуманно"половината свят и е вадела за наказание вътрешостите на живи хора, а също още една страна по-централна, която е причинила смъртта на около 50 000 000 хора през ВСВ , включително в газови камери ... ЩЕ ДЪРЖИ СМЕТКА за живота на няколко десетки дечица, за да направи Майдан...Ех, с право ги обиждат. Дано не смятат, че и сегашния палеж, и то пак на детския етаж, е последен и не си струва ФСБ да се задвижи...

След Ходинка 2 в Кемерово дойде Ходинка 3 в Москва! Скоро обещавам общоевропейска, а защо не и световна Ходинка. Имаме ядрено оръжие и Новичок!

Защо не пише колко руснаци са загинали?

Бастун, къде са тия статистики? Ти ли ги правиш?

Странни съвпадения. Тези злодеи-руснаците-първо манипулираха изборите в САЩ, после поради липса на достатъчно негативизъм към тях, повлияха върху резултатите от резултатите на референдума в Англия, след това отровиха СКРИПАЛОВИ, след това започнаха пожари в МОЛ-овете им, и то в детските им сектори. Веднага излязоха съобщения колко са безразлични към смъртта на собствените си деца, но в това поне не могат да ме убедят, защото гледах техни ТВ. Както изглежда ние, демократите, които се гневим много когато не приемат нашата демокрация, можем да се развихрим и повече. Моля всички демократи и демократизиращи да се насочат към други възрастови групи. Удряйте по пенсионерите, тогава можем да цитираме мъдростите за нашите родители, но поне ще пощадим децата.

Съжалявам за тавтологията. Да се чете само за резултатите.

Тези селски номера са известни от тоталитарно време. Подхвърляш си някаква глупост, която никой не е казал и после я критикуваш и оборваш.

Некадърността и корупцията не подбират по възраст. Жалко за децата. Останалите са сволочи и дураки.

ДД дърт дебил ли значи?

Тоя Шорош много лош. Добре, че Путя е добър и дава обезщетения.

слочаеност?

....Боряшник Безхаберников, е неуловим и извърши поредната диверсия!!!

..елеминтарни кaтооо...kюския, бе!

да си строят комуналките, не са за молове

Ти си гъзът ми!

Имаме си имения, говедо !

Като избраха пак Путин и като заваляха едни съобщения за аварии и катастрофи. А , Англия, а САЩ ????????????????

Там бият негрите.

Бърз умишлен пожар (има начини за пожарен тероризъм) ! Западът разгаря диверсия!

На калпав мол западът му пречи.

Много от МОЛовете са калпави, щото и бизнесмените - част от тях , са говна!

Соросе, нема ми палиш моловете!

Всички тези пожари са резултат на английска диверсия! Изобщо не са случайни ! Не може за две седмици да са толкова, колкото за изминалите 10 години ! Вижте статистиките !

Караташак, ти ли правиш тези статистики или друг дебил?

Това, ако се беше случило в Англия, кой ли щеше да буде обвинен?

Няма страшно.Аз съм строител на мостове от Флорида.Скоро свършихме моста в Маями и сега сме свободни та ртиваме в Русия да ги научим да строят.Бай бай упссс....той моста паднал бе....

Виждал си Флорида само по екшъните.

на загиналите - 1 служител, над 4--годишен, объркал изхода за евакуация, и 9 пострадали, сред които повечето са пожарникари. пожарът е загасен. иначе днес е деняят, в който юда е предал Христок, понеже гледам се обсъждат разни конспиративни теории. освен това ЕС отхвърля заключението на ОЗХО и подкрепя твърдо британците. подходящо за деня - католиците неслучайно са си имали света инквизиция.

потърпевшите са трима - те са пожарникари.

Натрупването на случайности, води до закономерност. Чист тероризъм.

Запада упорито действа на руска територия без да и пука от жертвите както прави навсякъде по света:(((( Както сте тръгнали бая плючени играчки ще изкупите с надеждата че някой ще да ви опрости греховете...

Забележете датата!!! 04.04.2018та!!!!!! Закодирано послание е! Няма начин илюминати или масони да не са замесени! И Сорос! И Сорос!

Въх недей тъй бе, тез хубави хора илюминатите и масоните те са ангели бе, небесни. А и научно е доказано вече, че няма такива, туй са халюцинации в мозъците на болни хора за илюминати и масони. И за световна конспирация. Такива трябва да се освидетелствуват психически и да бъдат вкарани в психиатриите. Комунистите така правеха едно време. И нямаха проблеми. "Либералите" изглежда и те ще опитат, явно не струва много и има ефект.

От склад на четвъртия етаж, най-вероятно номер 4.

От кои "хора"? От "хора" като теб ли? Има ХОРА "вълчо", които никога не биха тръгнали да се продават срещу пари. А ти точно това правиш. Убит си от омраза /към Русия и руснаци/ и по този начин мразейки и злобеейки "живееш", т.е. не живееш, а съществуваш.

Абе, какво прави този склад на четвъртия етаж, бееее???? Норми няма ли???

И в предишния мол в началото бяха само четирима а се оказаха над 60. Чакаме окончателната бройка.

Разследването ще покаже, че молът е построен незаконно.

соросоидните козяци ликуват при вида на човешкото нещастие, но то при западните подлоги липсата на елементарен морал е предимство и се цени високо от господарите им.

Оправдаваш ли се бе подлого некадърна? Сорос пак ти е виновен.

Обама взе пенсийте на руснаците, а Сорос пали моловете им!

Ексклузивно по ВатникТВ: Сорос е забелязан в мола с горелка в едната ръка!

По-точно Боринг не-горелка

Първият мол е случайност, вторият-съвпадение, при третия-дефект в системата.

Няма как Тръмп и Мей да не са замесени. Уууууууу

Вай! Тия един МОЛ не могат да построят без да се подпали, ние 4 реактора им дадохме да строят.

Веднага да се обвини Великобритания, понеже пожара е тръгнал от цигара британско производство.

това, за разлика от новичока, може и да има късче истина.

"АЛЛАХ АКБАР".Почнаха нещо много съмнително да горят МОЛ-ве в Россия.

Тези съвпадения едва ли са случайност.Най -вероятно -терористичен акт.

Лошото е, че за 50- 60 години, в България се пръкнаха поколения от подобни соц. мърлячи, некадърници и безхаберници. Във всички сфери..

Ами в партията приемаха само другаре на които автобиографията започваше с "произхождам от бедно селско (работническо) семейство"......какво друго да очакваш от тези кадри:))))))))

Мисля за необходимо българските власти да направят сериозни проверки на обществените сгради, в които има ВЕРОЯТНОСТ да са участвали капитали с руски произход. Повтарям - ВЕРОЯТНОСТ, а не неопровержими доказателства. МОЛ-ове, хотели и прочее. НЕ искам да чувам, че трябва да се търсят ДОКАЗАТЕЛСТВА за корупция при въвеждането им в експлоатация. Все пак имаме сериозен проблем - имаме инвеститори, които идват от място, където всичко става С ПАРИ, според техния президент.

Че то има ли МОЛ в БГ без съвеЦко участие? Де руснак, де грузинец, де украинец, де арменец.

истинският проблем не са руските капитали, а турските и западни фирми изпълнители честно казано. Проблем наистина има. То имаше един паднал окрив в Москва мисля, ама и у нас е имало инциденти - и пожар в МОЛ и покриви. Нормално. Капитализъм. Дереш здраво , печелиш много, влагаш малко, ревеш здраво, демек реклама и толкова. Сурва, сурва, весела година, дай ми лева да замина.

ама въобще не са проблем руските капитали. никакъв даже, те руснаците идват да ни ги подаряват, да хранят сираци и стари хора. И метро да ни построят. добри руснаци със честно спечелени капитали, работили са по 38 часа на ден за да ги изработят, а и благодарни и благородни за езика, който сме им дали. ето патрираха лично дойде да благодари, на колене застана пред нашия горд президен трибестанов и 3 пъти му благодари.

Що бе бате? Чернобил не беше ли социалистически?

Нацията техническа има проблеми с ръчичките..В смисъл, че само им пречат

голяма част от моловете е строителство тип "олекотена конструкция". това са западните методи на строителство. при старите панели и други бетонни конструкции дори да има пожар не е чак толкова опасно.

Материалите са вредни,горят и изпускат отовни газове,и развиват страшни темеператури. Въобше тръгне ли пожара от едно място бързо се разпространява точно заради тъпите материали. Хората гинат бързо от газовете и температурата.

Проблемът е когато неуки хора с пари почнат да прилагат чужда технология. А не е проблем технология.

А в пещерите пък изобщо не стават пожари поради това, че няма съвсем никак какво да гори... за това бегом всички обратно в тях! тия западняци само се чудят какви пожароопасни строителни материали да измислят за да убиват с тях руснаци... уроди ниедни!

Щото панелките с тоя студопор вътре ич не са опасни при пожар. Проблема е в пияниците строили мола, в пияниците експлоатирали го. И накрая няколко бъдещи пияници взели, че изгорели...

Откри се фронт в руските молове.

извинението на Великобритания.

Съмнително взе да става. Пак МОЛ и пак детски център запален. Руснаците са пияници и безделници, но чак такива не са. Най-вероятно противника е сменил тактиката и играе по-грубо. Дано не е така, защото руснаците ще отговорят брутално и може да стане сакатлък.

Там всичко е безобразно измислено. Предишния МОЛ, който горя се оказа, че е бивша фабрика, преобразувана в МОЛ, без изпълнение на съответните изисквания за такава сграда-огнеустойчиви строителни материали,изолации, фасади, материали..., без работещо пожароизвестяване, без противо-пожарни системи, без аварийни изходи, самата охрана незнайно защо е заключила пълните детски киносалони... пълно безхаберие, на никой не му дреме,