17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Участието на две кифли в инцидента показва много....Кифляците станаха най-опасният контингент шофьори по пътищата-телефона на ухото,цигарата в устата,никакво гледане в огледалото за обратно виждане,маневри без мигач,липса на мисъл между ушите....

Спрете да шофирате като маймуни! Използвайте главите си!

Плюв див, меката на чалгата, потните тираджии и коврите ,които без ден трудов стаж цоцат парите на данъкоплатците, за да отгледат следващото поколение чалгопитеци.Същите,които после ще бутат 20 лв на катаджиите, ще се трепят по улиците, но и ще викат "нищо не става от тая държава", докато минава най-спокойно върху зоната предвиден за движение на пешеходци с цел да се избегне задръстването.

Този пътен участък е срад най-отвратителните за шофиране (такъв беше и този м/у Пловдив и Асеновград, преди да го разширят). Изпреварва се винаги в насрещното - самото платно е с широчина за горе-долу нормално разминаване на 3 автомобила, ако крайните се движат плътно в дясно до осевата линия. Същевременно местните джигити и от двете страни считат, че тяхно законно право е да изпреварват така и насрещният е длъжен да оближе банкета, за да им даде път. Най-интересно е когато се засрещнат двама такива и решат да изпреварват едновременно един срещу друг. Никакъв шанс нямат случайно попаднали, редови шофьори, които предполагам с изумление и страх наблюдават изпълнението на пловдивско-пазарджишките "Бързи и яростни". Жалко за пострадалите, но е крайно време на този участък да се вземат драстични мерки - дали с разширяване, мантинели, редуване на възможност за изпреварване само от едната страна и т.н.

"Изпреварва се винаги в насрещното" - Сериозно? Пък аз да не знам и ги минавам по банкета от дясно!

Глупости, пътя може да е две платна, но е достатъчно широк да се разминат спокойно 3 автомобила. Друг е проблема, за културата на шофьорите, която е ниска не само в Полвдив, а в цялата страна...

И това в коя част на ЗДвП го пише? Или все още не си карал шофьорските курсове?

Като няма какво да кажете и искате да се направите на само на интересни, по-добре нищо да не казвате. И не пишете на "ТИ", на човек когото не познавате... Ето това е пример за ниската култура, която се показва и при шофиране.

Нищо ново в страната наречена Дебилария.. Поклон пред паметта на загиналият..

Кой е карал с превишена скорост и в насрещното ? а) Дядка с фиатче б) Ковра с тойота в) Ковра с мерджан