Вертолет се разби в Хабаровск, шест души загинаха

Шест души загинаха, след като вертолет Ми-8 се разби на улица в град Хабаровск, Русия, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Вертолет се разби в Хабаровск, шест души загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп ги започна! :-)))))))

Родените да пълзят се опитали да летят....

Някой вертолети така кацат. Важното е че сградите на са пострадали. виц - работник пада от скелето на седмия етаж и се размазва. На галошите му нищо им няма.

Стана модно (и доходно) да пишем за всичко лошо, ако е станало в Русия, нали? Ами я да погледнем от другата страна. Пишем в търсачката "String of US military aircraft crashes in 2018". И какво се оказва? От началото на годината - 5 катастрофи, 9 трупа. За миналата година - 37. Все пак - наполовина по-малко от по миналата. Говорим само за катастрофи, не за загуби в бойни действия. И там ли пият глог?

Oт колко полета, извършени от колко самолета? Или важното е под темите за Русия да се говори за проблемите с негрите в САЩ.

Задай в търсачката: аеропорт хабаровск логотип ... и превключи на изображения. Емблемата им е летяща мечка ;)))

По цял свят стават какви ли не работи,нашите тук само знаят РФ,ЕС,САЩ и да се дъвчат като гладни лешояди.Не народ,а мърша!

С тази техника ли путин ще бие американците ?

Няма начин хеликоптера да е руски! Руксите аероплани и хеликоптери са най-сигурните, те никога не катастрофират! Гнусна инсиуация инспирирана пак от Госдепа! Личи си стилът на Псаки!

Пак започнахте с малоумията. То само по празниците в България по улиците загинаха повече... хайде малко смирение пред жертвите.

Зле си със статистиката, в Русия всеки ден има 24 жертви на убийства 11 на ПТП-та и 5 на самоубийства! Итого - 40 на ден!

Няма как да е вярно. Няма как руски вертолет да катастрофира. Или вертолета е американски, или някой лъже. Така ще твърдят руснаците. Да извършваш тренировъчен полет с вертолет над града е толкова голям идиотизъм, колкото да правиш обучение за шофьори на детска площадка. Но в Русия всичко е възможно. А на третата водка на никой не му пука. Не знам каке с "Бояришник"-а

че в мъглата при тренировъчен полет един неопитен пилот е ударил машината във вишка и тя се е сринала не на улица, а на празен терен между две улици? прекалихте.

Водката не прощава на никой , особенно ако се употребява в работно време.

Учебен полет с 6 души,явно са си устроили запой във вертолета и резултатът не е закъснял!

Тия ще ни ремонтират летящите си бараки, с които ще гоним гаргите.

До тук - 3 коментара, 1 скрит!? и 2 негативни! Това сте вие, днешните българи! Срам и позор за тези преди вас! Лизачи на чуждото, не способни да поправят собственото, но царе на омразата!

Хубавата новина е, че след 30години няма да има вече царе на омразата, а лошата е, че изчезва тази държава. Да живее Булгаристан!

в Авганистан!!!

айдеее Тръмп ги почна.

На тези не са ли им казали да не летят, след като са плували в бъчвата с бойряшник?