Заев поиска помощ от Гърция за проблемите с България

Според северномакедонският премиер "въпросът е измислен" от София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе щом "проблемът е смешен и несъществуващ" що не го приемете и подпишете бе !

Къв императив, бе, льольо!!!

Що ли не искам да те коментирам...

Не разбрах какво изброените в статията апелатори са апелирали към Македония за разрешаване на спора. Всички казват, че искат нещо от България , но никой не казва какво ще даде след като иска.

дали зеления чорап има топки

Не се запряха тези. Едва ли някой управляващ в България ще клекне пред мераците им. Над 85% от българите са на мнение, че македонците да спрат да крадат история.

Нищо не е над ИСТИНАТА! И, ако някой си мисли , че с лъжа ще си осигури светло бъдеще и просперитет, то този е суеверен и е невежа!

jingiby

Позицията на Радев е по-твърда и от тази на предишния кабинет. Вчера новият министър на външните работи заяви, че има Решение на Народното събрание по въпроса и никой в правителството няма намерение да преговаря с РСМ. Скимтящият Заек засега ще духа супата...

Заекът отишъл да търси помощ от едни вълци в овчи кожи.

тоя май го е по страх от ИТН отколкото от ВМРО. Като гледа на къде духа вятъра тука

Този измекяр още ли обикаля като миндовата кучка из Европа да реве и да лиже задници? Вече ми се повръща от северна м. и наглите и политици.

ВЕТО

Не, не и не. Докато в Европа не разберете, че ние сме жертвата в този случай, ВЕТО до последно.

Зайо,смешен и измислен си ти и цялата ви държавица.

PEYTSCH

Няма РСМ. Това е една много смешна измислица на коминитерна през 1944година. Махнете я и всичко ще е наред. А албанците всеки ден са все повече. Братът на мой познат в Германия каза че имал 14 деца...

Тези господа май страдат от циклофрения или са просто патологични лъжци. Опищяха цяла Европа с това колко са лоши Българите в неоснователните си искания, сега казват, че не могат да разберат какъв е проблема с България, но търсят помощ в решаването му от Гърция. Болни мозъци....

То Българите ги е страх от ИТН . Само чалгамозъците не се страхуват .

Всеки може да има политически пристрастия към когото поиска, но щом стане дума за историята ни и за неуважение към българите като цяло от страна на една измислена държава всички се обединяваме и сме на едно мнение. Не сте познали че ще ви мине номера. По скоро ще се откажем от ЕС и НАТО след като се правят на ударени от колкото да допуснем такава гавра.

Най-големият проблем са САЩ, НАТО и Еврейския съюз. Не искаме да си раздаваме още територии. Териториите се икономически ресурс.

Ами това за историческите различия да го набие в тъпите, комплексарски глави на т.нар. македонци. На всичко отгоре с цялата си наглост искат помощ от Гърция. Забравиха какъв панаир беше между двете държави заради името. Интересно ,ако влязат в ЕС какво ли още ще се окаже,че е македонско в западните страни от ЕС.

НАТО не е по-важно от родината ни, не ни смятайте за безпринципни идиоти. Достатъчно компромиси направиха продажните ни политици, време е да покажем, че сме преди всичко българи, ако ще и да не ни харесват навън.

Гърците постигнаха всичко, което искаха. Промениха името им на част от област, смениха им конституцията, взеха си историята от древността и т.н. и т.н. И сега Гърция е добър приятел на Северна Македония, а лоши пак са бугарите. Това е така, защото 30 години се чудехме как да угодим на тия титовисти, а трябваше като гърците да действаме ясно, точно и категорично.

Много се излага Зайо в последно време.

Нали до преди година бяха антични македонци. Наши братя. Сега средновековни македонци. Накрая ще останат сръбски македонци. Което си е честно и справедливо

аз пък имам разрешение от посолството на гърция в германия, че имам пълното право да изказвам мнението си във франция и италия.. :-)))

Ако Заев не разбира какъв е проблема, това е голям проблем за него. Ако не знае - да дойде в София и ще му бъде обяснен. Не да обикаля като цветарка и да плаче като вдовица за ..й. Но след като продължава да се прави на македонски хитрец - получава си заслуженото. Едно от първите заявления на новото българско правителство е че няма да вдигне ветото. Ако забелязвате - няма изявление за подкрепа на СМ от страна на Гърция в случая. И това не е случайно. Гърците имаха същият проблем, и все още го имат, но в по-малък размер.

Значи на гърците може и задниците да лижете, но сънародниците си българи ги презирате - това показва че сте типични българи.

"Никакви исторически различия не би трябвало да са над нуждата, над императива за обединение на Западните Балкани и ЕС", каза Робъртсън." Този Робъртсън не разбира, че не историческите различия, а точно обратното е проблема ни със Северна Македония. Калинка Захариева обясняваше нещата по един неразбираем и объркан начин. Няма как в Европейския съюз да ни разберат неясните обяснения. Трябва да се действа като гърците - ясно, точно, категорично. За това са виновни калинките във властта. Никога няма да забравя как преди три-четири години външният ни министър Калинка Захариева заяви, че има македонски език щом има македонска държава. И трябваше проф. Божидар Димитров /светла му памет/ да обяснява по телевизията, че това не е вярно и да дава примери с Австрия, Швейцария.

Към македонците сме дупедавци , а дупедавци никой не уважава. След разпада на Югославия решихме че с подмазване и угаждане ще спечелим макетата. Записваха се да учат в София, за 5 години им давахме паспорти, след което те си биха камшика за Европа, когато ни приеха там. Някой да ми покаже македонец с български паспорт да работи в България , или Македония???? Всички са на Запад, а ние , глупаците продължаваме да се чудим как да ни заобичат

За мое съжаление рано или късно някой бг политик ще продаде българския национален интерес.

заев, педала на сеерржии, отишъл при вълчо.... какво станало после, само един педерас знае.. :-)))

Ха-ха, Зайо що е застанал, все едно има мамул отзад !?!:)

Гърците няма да ги подкрепят тях срещу нас, и те им ядоха попарата дълго време!

"Когато България правеше стъпките за НАТО и ЕС, хората в региона мечтаеха за членство, защото го смятаха за най-доброто решение, за край на насилието в региона. Затова призовавам България също да вдигне ветото за членство на Република Северна Македония. Никакви исторически различия не би трябвало да са над нуждата, над императива за обединение на Западните Балкани и ЕС", каза Робъртсън. ЧУДЯ СЕ! КОГА западняцитре бяха искрени, честни и почтени към нас българите? КОГАТО ДЕНОНОЩНО ни облъчваха с предаванията на РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА, десетилетия наред преди 1989 година? ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ни разправяха как Северна Македония е творба на Коминтерна в Москва и това комунистическо престъпление трябва да се поправи. И възтържествува СПРАВЕДЛИВОСТТА. ИЛИ СЕГА СА ИСКРЕНИ, КАТО НИ ПРИЗОВАВАТ да не пречим на тази СЪЗДАДЕНА ОТ КОМИНТЕРНА И СТАЛИН ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА, както навремето самите те ни агитираха. АЗ ПРЕДЛАГАМ НА ГОСПОДИН РОБЕРТСЪН ДА ПРОЧЕТЕ СТЕНОГРАМИТЕ НА ПРЕДАВАНИЯТА НА РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА ОТПРЕДИ 1989 ГОДИНА И ДА КОМЕНТИРА ТАЗИ ОГРОМНА РАЗЛИКА В СТАНОВИЩАТА НА ЗАПАДА, ДА КОМЕНТИРА ТОВА ИЗВЪРТАНЕ НА 180 ГРАДУСА. ЗАПОЧВАМ ВЕЧЕ ДА СИ ЗАДАВАМ И ВЪПРОСА ДОКОЛКО ЗАПАДНИТЕ НИ СЪЮЗНИЦИ СА ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ. АКО РОБЕРТСЪН Е АНГЛИЧАНИН, ТОВА ОБЯСНЯВА МНОГО НЕЩА! И пак ще подчертая, бях дългогодишен слушател на Радио Свободна Европа, Бибиси-Лондон и Дойче веле. Та имам лична представа какво се говореше навремето по тези три радиостанции.

ще бъде свърено с него!

Бой до откат по кухите манерки на македонистите !

Под вола теле няма ЗАЕК

Да вдигнем ветото и да видим колко още държави ще го наложат освен Нидерландия и Австрия. Тогава съвсем ще станат за смях.

Трябва да бъдат отнети тези български паспорти. Явно са погрешно издадени и грешката трябва да се поправи. Щом тези хора не се чувстват българи, ние нямаме никакви основания чрез тези български документи за самоличност да поддържаме една голяма лъжа.

като гледам колко активно драпат тези объркани северномакедонски политици и колко пасивно нашите тъпунгери не заявяват ясна и категорична позиция, накрая ще вземат да изтъргуват историята ни и тези нагли македонски копелета които се имат за висша раса в сравнение с нас няма да им затворим устите! И помнете ми думата най-големите мизерии за нас ще дойдат от тях! Познавам много македонци: по подли, мизерни, нагли, крадливи и упорити в идеята си да правят мръсотии няма. Поне 90% от тях са такива. Има и свестни хора, които са наясно с всичко но си траят от страх, поради горе-описаните характерни черти за македонеца. Никаква Европа и никакви паспорти повече! Като драпат за "пасаш" се изкарват до девето коляно българи и като го вземат ни гледат победоносно сякаш са ни чукали.....жалка измет. Не на тези нещастнии за ЕС.

Наистина проблемът е смешен и трудно може да се обясни. Една държава с 30 години история, сама саботира приемането си в Европейския Съюз защото иска да открадне историята на съседите си. Наистина смешно.

това е най-лесното решение, връщат ни беломорска Тракия и Македония заедно с Охрид и Скопие, и ако договорят да си получим и Одрин от Турция, ще взема да ги признаем... да видят и ние, че сме добри :)

Мен не ме интересува кой какво приказва, особено пък Заев, който обикаля Европа да проси милост. И в момента псуват гърците и веят знамето на Вергина, но и в Гърция клечат за "подкрепа". Интересува ме никой български политик да не допусне да променяме учебниците си по български език и литература, както и по история, и то по "македонски" тертип. Имаме своите изисквания като страна членка - и толкова! Изпълняват договора до последната запетайка и започват преговори. Ние проблем нямаме!

явно си си загубил времето, ако изобщо си бил там, след като изобщо не си разбрал, че стандартът на западняците е двойният стандарт. Те могат всичко да оправдаят стига интересът да им го налага.

Тези съвсем се оляха. Такава арогантност просто е невиждана. Не ми е ясно на какво разчитат.

А какво е това безобразие? А защо всичките тия неадекватни и подлъгани не призоват Македония да се научи какво е това договор и как се спазва? А защо България трябвало да отстъпва и да слушка? И то пред някакви изпаднали шизофренични сърби и сърбизирани българи? Македония дефакто е обявила истинска война на България. И търси странични играчи, с които да ни счупи. Е това се случва. Не съм предполагал, че държавата, която първи признахме и помогнахме да се утвърди като държава, макар и измислена, същите ни забиват нож в гърба. С поведение на диви и озверели, които ни дебнат на всяка крачка и само чакат да стъпим на криво. На западната си граница имаме съвсем реален и истински враг. Колкото и да е тъпо и да не ни харесва. Но реалността е такава.

На префинената западна арогантност, упражнявана перманентно след подписване на Ньойския договор над българските изначални права.

Ами Ньой и Западните покрайнини?

Ха ха ха смешниците от НАТО призовавали. Да го духат под вода, копеленца гнусни! Смениха си името тези смешници така наречени македонци заради Гърция, пък сега се жалвали да им помагат пак гърците. А от Атина като толкова са се загрижили за общия път на шиптърите и македонците да си ги приберат при тях.

Колкото повече ни оказват натиск, толкова повече това сплотява българите! РСМ е изкуствен коминтерновски продукт, който беше създаден точно заради великите сили, точно тези сега трябва да мълчат!