Заедно срещу насилието в училище

УНИЦЕФ ще разработи тригодишна програма за сигурна училищна среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илядо пъти ли да повтарям бе кретени.Стига с тези джендърски постановки.Всичко е много по-просто и лесно.Има толкова безработни силови спортисти-борци, боксьори, джудисти и щангисти.Има и НСА.Толкова ли е трудно да се въведе специалност"-Ресурсен учител по сигурноста в училище".Тези хора трябва да се подбират след специална комисия-педагози , психолози, и юристи.Кандидатите трябва да са хора със стабилна психика и добро здраве и телосложение.Да имат добри умения в силовите дисциплини.С такъв човек в училището бабаитите трудно ще виреят.Това не означава, че той ежедневно ще пребива непослушните.Той ще има за задача просто да респектира агресивните ученици, да провежд беседи или да дава информация в МВР към отдела за работа с проблемни ученици, а също да информира и родителите на тези ученици за делата им..На такъв кадър трудно ще му се противопоставиш.А не сега да се гаврят с учителките и да провалят учебни часове.От личен опит знам как се държаха учениците в едно средно училище с учител-боксжор по физическо.Да видиш целия клас по екип и маратонки, строен и смирен.А не дай Бог да те усети, че шикалкавиш и бягаш от часа му.Ходеше и ги търсеше следващия учебен час.Да видите какво е ред и дисциплина.

Насилието в училище, детски градини и след това е широко разпространено с мълчаливото съгласие на държавата. Така хората от малки се учат на страх и подчинение. На това се базира всяка диктатура. Когато казваме че образованието е нереформирано, реално казваме че ползваме руската система зьа контрол от по - силния към по слабия.

Лицемерие!!!

Абе то само с приемането на някакви декларации и провеждането на конференция не става! Трябва конкретно действие. Какво ли? Много просто. Не правете повече филми с насилие и убийства и тия дето вече ги има да не се дават по телевизията. След 100 години ще има някакъв ефект...