Задържаха мъж, блудствал с 9-годишната си племенница

Софийска районна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу мъж на име Петър М., блудствал с 9-годишната си племенничка.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж, блудствал с 9-годишната си племенница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това педофилите са най-гнусните същества. Трябва да им се режат патките, след такова деяние за да немогат да вършат тези гнусотии. Ако някъде забележа педофил-жална му майка. Ако някакъв такъв посегне на дъщеря ми или сина ми честно ви казвам ще го лежа!

само не ми стана ясно защо журналистчето озаглавява статията с 'мъж" а не с "ром"... какво етнически нетолерантно има да се казва кой извършва престъпленията ?

Този в турски или гръцки затвор до сутринта няма да искара.

Последно жертвата 9 - годишна ли е или 14 - годишна ? Да не са били 2 ?

Има педофили в България с по 20 УСЛОВНИ присъди.Дори един изнасилвач на 5-6 годишни деца има ДЕЙСТВАЩ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР в София.Българистан е рай за педофилите тях ги пазят отвисоко.

Може ли името на детския център? Не искам да рискувам да запиша детето си в него.

Не го назовават от полицията. Само казват, че рекламно лице на въпросния център е известен български певец.

Да не би да са намалили възрастта за блудстване на 14 години? От написаното може да се напрови такъв извод.

Моля някой да разясни. Ако детето е било не на 14, а на 15 години блудството разрешено ли е? Защо говорят за 14 годишна възраст?

По закон да.

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години. Чл. 150. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., предишен текст на чл. 150, изм. и доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.

Веднага да бъде кастриран, за да не мисли повече за глупости. Извратеняк!

Тогава психичния проблем се проявява в друга форма. Просто бония мозък си е болен.

Сега да го направят Петранка в кауша.

Деянието е извършено повреме на изпитателен срок за условна присъда на предишно деяние....Без коментар,но само да попитам след колко такива деяния би имало (евентуално) ефективна присъда или не се предвижда такава? Ако страната ни беше ратифицирала ИК ,подобни практики биха се наричали обучение на подрастващите ,а подобни ''обучаващи'' щяха да са получили и пълен имунитет и финансиране от държавата за да заемат съответните длъжности в детски градини и училища... Идилия в стил западни ценности!

Не бе и тоя ще го направят съдя, че на тях им е в длъжностната характеристика да се гаврят с децата

някои нововъведени похвати, родните политици и журналя, откиват ежедневно начини, с които да се нагнетява все по голямо напрежение в изтормозеното ни общество

Защо на такива не им публикувате трите имена и снимката, кажете. Законът ли ги пази?

Пази ги БХК ...

Не че симпатизирам на някого, ама това публикуване с каква цел го предлагаш?

На малките деца им личи, че са деца и педофилите ги разпознават веднага щом ги видят, както и останалите. Викаме си - я, дете.

Защото нищо не стряска така един педофил, колкото това да получи слава и публичност. По-лошо е за тях от всякаква присъда. Ако предварително знаят, че на такива им се разнася позора, ще са доста по-смирени и кротки.

по итнерисно е какво ще си помисли някой дебил с леко детство, от които, разбрахме са в изобилие

тази статия е мноо криво написана- цитирам "мъжът, чиято възраст не се уточнява, е извършил блудствени действия по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст,Я" тоест така прочетено от господин следващия ненормалник с трудно детство ще си помисли, че ако е навършило 14 години може да се блудства. Големи сте льохмани.

Внимавай със смелите изцепки. Това, което пишеш не е вярно "по принцип". В България според закона 14г е възрастта, от която се счита че лицето може да вземе самостоятелно решение за полов контакт. Виж раздел 8 от НК. Има и изключения от правилото, свързани със психичното здраве (примерно чл.149, ал.2 и други).

Урод!!! Да не забравите да го пуснете за празниците...

Ако не, той сам ще си избяга ...:(

Как се пише правилно "Ром"- с "Ц" или "С"?

правилно е с "М".