Задържаха стотици мастербокса с цигари

Премиерът Борисов съобщи, че се е провела мащабна операция срещу контрабандата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за тази новина няма коментари,но ако е нещо свързано с политическо противопоставяне - про-анти соца,гербсп ,щатите русия и т.н. мненията са стотици - тъпи,платени,злобни и мноого рядко обективни ..... в този факт се крие и едно от обясненията на изнесеното в Американското издание "Бизнес инсайдър" : "България, най-бедната страна членка на Европейския съюз, е страната с най-бързо топящо се население и съвсем скоро българите ще бъдем колкото след края на опустошителната Втора световна война. " Драги ми политизирани сънародници когато се срещате със свойте политически "лидери" не им ръкопляскайте роболепно ами ги питайте какви ръководители са като държавата е плачевна ,а народа изчезва! КОНТРАБАНДА без закрила от високо бързо свършва в затвора!

Нали трябва да се бранят интересите на Дебелян! Сега да иде в сараите да го погали Доган.

Явно то яне му се отчитат цигараджиите та азатова само за прословутата му борба с контрабандата се хвали.Не знам що не ибелва и дума за оная другата контребанда,на горива,която е несъизмеримо по голяма и страшна ? А сетете се ? Що не каже нещо за милиардите източени от "наши фирми" по разните Европроекти и Държавни поръчки ? Лицемер !!!! Жалък лицемер !!

А виждам дървеса... Тц тц, тц,...

Е, напълнихме хазната! Нъл' тъй рече Баце, че от контрабандата хазната вече пращи по шевовете...

А прави ли ви впечатление, че когато стане дума за контрабанда на цигари,баце все е там. Той говори, той отчита. Изглежда като бакалджия който сам отрязва. Толкова ще е контрабандата, толкова ще е в бюджета. Като седнах и сметнах на базата на пушачите излиза че в държавата се харчат около 6 милиарда за цигари. Държавата прибира 3, а другите 3 къде ли са? Явно хората не ги хвърлят кутиите в контейнери, а си ги пазят. Може би е добре да се тръгне по домовете и да се прибират празни кутии от хората, че да излязат цифрите, ей. А и като чета този човек повече ходи да пази цигарите, отколкото да помага на майките с болните дечица. Лъже и бега, а другите мажат. Догодина...по догодина и така.

Преди обяд инспектира магистралите. След обяд бори контрабандата. През нощта гледа американски сериали. Много Му харесват. Сутринта....

Ето, Бойко Борисов на практика ви демонстрира как се бори с......конкуренцията! Но в никакъв случай това не е борба с контрабандата. Защото той дебне денонощно да залови само конкуриращите субекти, които внасят цигари контрабнда. А неговите си вносители, естествено, не закача!