17-11-2017 20-11-2018

Коментари

животно без повод в природата е дивеч, в населено място вредител! отстрелва се! а всяко животно в моя двор си е мое, мога да си го храня, мога да си го стрижа, мога и да си го застрелям!

Жалко за кучето, но браво на човека! На негово място да вкарат пишман собственика на животинчето!

Ами оправете си оградите, прости парчета такива. Този не е по-различно от дядото дето уби внучето си с метална тръба. Скотове, ходи трепе дивеч с пушката, а после си казал, че може да трепе и домашни животни, а като дошла полицията и оцапал гащите. В България 80% не са дебели, а изроди радващи се на чуждото нещастие и затова за 10г. 850хил. души се махнаха.

Кучкарките най-обичат да целуват кучетата рано сутрин по устата, нищо че мирише на кенеф. И да си играят с топките им и други части... Питайте кучкарките !

Като не искаш помиярът ти да получи куршум, ще си го стопанисваш, както е редно. Да не обикаля из чуждите дворове и да плаши хората. Щото хукне ли из чуждите дворове, получава ...бум. И дотам. Ай, сиктир, болни кучкари ! Чуждите дворове и имоти не са нито ваши, нито общи. Частната собственост е неприкосновена. Дори и за нахалните ви мастии.

Кучкар е психиатрична диагноза.

Всичко опира до добри междусъседски отношения. Радвам се, че съседът ми не е такъв психар да ми застреля кучето защото е влезнало в двора му веднъж за 2 години. Аз също няма да нараня куче на съсед, влезнало у нас. Но няма и да търпя бездомно куче около дома си - ще поискам да бъде прибрано от Екоравновесие.

Вместо статията да акцентира над причината, над първичното закононарушение, че никой и ничие куче няма право да нахлува в чужд имот...защото според Конституцията ни, частната собственост е неприкосновена. И това следва да се набие в лудите кучкарски кратуни. А не да ми се представя жертвата, собственикът на имота като нарушител и звяр. Защото единственият нарушител в случая е поредният хаховец, кучкар, а звярът е мастията му, която обикаля чуждите дворове. Изобщо не ме интересува кучето каква порода било. То няма място в имота ми. Не съм длъжен да търпя чужди обсесии и егоизъм. Както аз не преча на другите, така и други не искам на мен да пречат. Явно само простите кучкарски кратуни нямат капацитет да го разберат. Затова следващият път някой като надупчи нечий кучкарски гъз със съчми, ще стане по-ясно. Защото тук държавата, общината, полицията е абдикирала. И всеки сам се справя с лудите.

От тази злоба изобщо не можете да мислите адекватно. Да убиеш животно просто така е жалко и комплексарско. Само за малките пишки е геройство...

Той не го е убил просто така. Писнало му е това куче да обитава частния му имот и да кара близките му да се страхуват и съобразяват с чуждата мастия. Ай не се правете на вечно неразбрали... Щото утре ще дойдем у вас и ще се изсерем в хола ви и дано разберете най сетне, че никой няма право да влиза в чужд имот. Нито куче, нито човек. Напълни се с нагли простаци, за които всичко чуждо е общо.

Ми да си оправи оградата, а не да си купува ракия. Убил е кучето, защото е свикнал да трепе, живее в БГ кенефа и си е казал, то тука всеки си прави каквото иска. Подобен изрод уби внучето си с метална тръба.

И коментарите пак са браво! Евала на простотията, злобата, агресията. Утре същият безмозъчен и злобен индивид, като гръмне нечие дете,няма да пляскате...

УФФФФ, ай стига с тая една и съща кучкарска мантра. Само луд кучкар може да сравнява мастиите с децата... Никакво дете няма да гръмне утре човека... Той гърми по нагли, нахални и безстопанствени мастии, които редовно обикалят, серат, пикаят, лаят, ровят, стресират кокошките и домашните му... Ай, сиктир, тъпи кучкари !!! Най много и някой нагъл кучкар да го отнесе, че сте супер арогантни и откачени.

Безмозъчният тук е единствено тъпия кучкар... Него трябва да арестуват.

Ганчовците се кефят на престъпника с незаконното оръжие. Ако е чужденец с нож то това е кръвожаден убиец, но Ганчо с пушката е добро момче, наш човек. Иначе сме много против престъпността...

А ти утре като отидеш в парка и вземеш от някоя детска количка някое бебенце и вземеш, че го удушиш, какво да те правим Днес. Да те убием, осъдим или какво? Или няма да ти хареса да те съдим днес за дела, които мо и да извършиш, може и не утре. Като го направиш, тогава ще те съдим.

Единственото за което този мъж трябва да бъде наказан е използване на оръжието в населено място.

Каквотърси кучето в чуждият двор.ЕЙ КУЧКАРИ БЕЗОТГОВОРНИ ,КАТО ОБИЧАТЕКУЧЕТА ОБГРИЖВАЙТЕ ГИ НОРМАЛНО И ДА НЕ ЗАСТРАШАВА ЧОВЕКА.КОЛКО ИМА УМРЯЛИ ИЯДЕНИ ХОРА ОТ КУЧЕТА,НО ЗАТОВА НЕ ОТГОВАРАТЕ.ДОКАТО ЗАКОНА ЗАЩИТАВА КУЧКАРИТЕ,НОРМАЛНИТЕ ХОРА САМИ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ

А защо автора на статията, освен жалните вопли за кучето, някак си е пропуснал да напише, а защо този човек е стигнал до там, че да взема пушката и да застреля животното. Обикновено животно. просто така, за кеф. Станал сутринта и казал, абе я да ггръмна днес нещо. Не е зле да се напише за предисторията. И в крайна сметка хората все още са по-важни от животните. С някои изключения. Имаше един склад с две едри кучета, едното вързано, другото постоянно изскачаше на пътя и налиташе на хората, които си вървяха по пътя, Беше много неприятно и стресиращо. А и ги държаха точно до пътя, та който и да мине, наставаше лай и вой. Една сутрин като минавах, видях го да виси на оградата, леко позастреляно. От бивш военен, Господ здраве да му дава. Като си взел куче, което е много хубаво, ще правиш така, че да не си заплаха за околните и да не нарушаваш Техният живот. Той е по-важен и е с предимство пред твоето животно. Ако не можеш, няма да вземаш куче.

Да. Правят се на ударени. Какъв го дири някакъв си лабрадор в двора на този човек, принуден да го застреля ? Ето, това е въпросът.

Ахххх, Юри, Юри, кой ли ще ти го накури в твойте потури ?!

Жалко за кучето ! Няма ли някой да го гръмне този ????????

Няма, няма. Всички най сетне са си отдъхнали от мастията...

А, жалко... Решил си проблема човека. Дворът му си е негов и няма място за неканени гости и кучета. Толкова е просто за разбиране !

Ми няма, луда кучкарска кратуно. Така и не се научихте, че вие и ваште помияри не могат да пречат на другите и да ги тормозят до безкрай. Бум... и вече няма досадното...бау бау.. Откачалки, които и нас побъркаха. Щото държавата пак никаква я няма. Затова тука само диктатура ни оправя. Булгаристанският катил само от тояга разбира. Него правила и съобразяване с останалите не го засягат. Ами, ето. Проблемът е решен.

Ми няма. Ти би ли го гръмнал ?

Бай Юри, а кой ли ще ти го тури ?

Браво на човека, видиш ли чуждо куче в имота си, вади пушката и на месо. Друг път няма да влиза без покана.

Нахалната мастия си научила урока по трудния начин. А собственикът-кучкар сега ще гледа още по-тъпо...

Да е задържан някой собственик на куче, нахапало човек?

Явно за кучетата никой не носи вина. Те са всякога невинни. И кучета, и кучкари. Нахапаните и разкъсаните са си виновни. Че са се родили тука. Затова и лудите кучкари си разиграват коня и тормозят хората и децата им. Защото са всякога безнаказани.

Ако е в Америка и си в чужд имот,ще застрелят не само кучето, но и човека.

Абсолютно. Само тука всеки може да обикаля, лае, сере, пикае, стресира и накрая като го прогониш завинаги, ти да си виновен. Не стига, че си търпял тормоз и никой не ти е помогнал, ами и накрая, когато сам си помогнеш, ставаш виновен. Шибаняшка държавица. Защитаваща и толерираща само боклуците, социопатите, кретените. Нормалните търпят само тормоза и терора им денонощно.

А къв го дири в чуждия двор тоя лабрадор ? Човекът може да има внучета, жена, които да се страхуват да излязат по двора, щото там обикаля мастията на съседа... Може да му рови посеви, да му пикае и сере по двора, да плаши и стресира кокошките му.... Изобщо каквато и да е причината, тя не е правно релевантна. Защото нечие куче няма място в чуждия двор. Никой не е длъжен да се радва и търпи чуждите мастии, пуснати на воля да обикалят чуждите къщи и дворове. Поредният кучкар-идиот, за чието безхаберие и безотговорност все другите са му винивни. Че не искат кучето му в двора си. Аман от нагли кучкари като тоя олигофрен !

Кучето му в чужд имот.И то сигурно за пореден път.И аз ще го застрелям.Като имаш куче,стопанисвай го.Не сме длъжни да търпим твоите прищявки и капризи.

Точно. Всички да се съобразяват с нечий егоизъм. С кучетата на лудите кучкари, с гърмежите на люлински кратуни, че се размножил някакъв си Сулю, с дрогираните шофьори по улиците ни... Аман от кретени и луди, да си лекуват обсесиите и дебилщината в лудниците...Обществото не е психиатрия.

Със сигурност за 100 тен път... Със сигурност човекът е опитал и с добро. Казал му е, но насреща никаква реакция и мерки. Знаете какви нагли копелдаци са 99% от кучкарите. И накрая е решил проблема кардинално. Няма друг начин. Няма отърване от лудостта кучкарска.

Всички са злобни психопати, живеещи в долна държава. Кой

На времето трите боксера на комшията се изхлузиха в моя двор. Стоят на пътеката и нито можеш да влезеш, нито да излезеш. Арестуван си вътре, гостите гонят, че тъпчат е най-малкия кусур. Добре че си ги повика и след време ги махна, че можеше и аз да се вкарам в подобна драма

Много точно описано. Арестуван си вътре, в собствения ти имот. Домашен арест. Понеже на безотговорния кучкар боксерите му са нахлули в двора ти. Ами, ако имаш болен, който да трябва да закараш спешно в болница, или да трябва да отидеш на работа, или имаш важна среща, уговорка, напр. да се явиш на дело... Какво правим в случая ? Седим и чакаме опасните чужди мастии сами да решат да си тръгнат и да ни освободят от ареста....Или чакаме лудия кучкар да ги извика и да ни освободи от тяхното присъствие ...Или просто да ги ликвидираш и да спасиш човешки живот, уволнение от работа, наложени глоби, изтърван шанс... Само, защото някакъв нагъл Сулю си пуснал кръвожадните мастии да обикалят чуждите дворове и имоти, и да плашат, и стресират собствениците им, които стоят арестувани и се съобразяват с мастиите. Едно бум, и лудостта изчезва завинаги. Не, че лудият кучкар пак няма да докара други мастии... Те са много болни хора. И безотговорни дебили.

Напоследък често четем за такива случки, които се дължат на лисата на работещи закони, които да уреждат задълженията на собствениците на лични кучета и стопаните на кучета с неизвестен собственик, които се отглеждат навън и по документи се водят бездомни.

Поредния говнян скот с незаконно оръжие, който се прави на тексаски Рейнджър.

Задържат Човека за един смръдлив пес , малоумна джендария.

Човека си защитава имота

Не че съм кой-знае кво ... Па и съм дърт, над 75 ... Нема ник`ъв смисъл да се придървям като сиганин-младоженик ... Но ако, пази Боже, тва беше мойто куче ... Ще поизчакам така малко ... Да мине време, да се поуспокоят нещата, да падне тинята ... И на тоя му е ийбана мамата у г@за ... Или ще си платя да му смелят коленете и лактите ... Или ще си платя да му палнат кимизарника ... Или ще си платя да се положет по-особени грижи за кYрвата, копилдаците и внуците ...

За тия заплахи за убийство на невинни хора, вкл. деца, няма ли да бъдат повдигнати обвинения? Или пак кучетата са важни, а хората никак?? За какво взимат заплати следователи и прокурори? Да тормозят хората, които се опитват да се защитят от агресивни малоумни зверове и "питомците" им?

ще се заемат съответните органи

Разпененият и заплашващ изрод няма ли да бъде също арестуван ? Или заплахата за убийство и саморазправа вече не е престъпление в либерастки Булгаристан ? Явно животът на мастиите, агресивни и кръвожадни, е далеч по ценен от този на хората... Кучешка държава, пълна със социопати, все луди кучкари !

Преди няколко дни домашно куче пред очите ми и без никаква причина нападна жена ми и детето ми. Трудно, но успях да го прогоня. И Бога ми, ако имах оръжие в мен, със сигурност щях да го убия!!! Веднъж за винаги трябва да е ясно, тая шибана държава е създадено от хората и за хората, и ако някой помияр посегне на мен или близките ми ще умре!!!!

Говорим за лабрадор. Не случайно водят слепи хора. Това е най-дружелюбното и мило куче.

Изобщо не ме интересува колко било дружелюбно. Не съм длъжен да познавам кучешките породи. Нито знам как е възпитавано и от какъв идиот. Насреща ми застава огромно куче и ме стресира. Лае зловещо, скача ми. Още повече пък да нахлува в двора ми и да шокира и плаши децата ми, мен, животните, които отглеждам. Имотът е частен и всеки наглец ще получи сачми в задника.

И за какво са го задържали? Свършил едно добро дело. Но за незаконната пушка ще има греда.

Много добре е направил човека, пускат си скапаните помояри да серат по къщите на хората, лаят денонощно.Трабвало е да го отрови обаче тихо и кротко.

Мхм - трябвало да го отрови - после внучето му се напива с течен прах за пране, докато го гледа и няма и да разбере защо съдбата му го е причинила ... По принцип куче в чужд двор не трябва да ходи, но то е като децата. Колко от нас сме влизали в чужди дворове, я да си вземем топката, я да ядем череши :D :D :D То и ако и тях ги гърмяха с пушка ... Не знаем каква е историята - колко пъти е влизал лабрадора в чуждия двор и защо. Не знаем дали дядото не е правил забележка на собственика на кучето да вземе някакви мерки, а посления да си е правил оглушки. По принцип кучетата обичат да копаят дупки, особено когато им е скучно. Може на дядото просто да му е писнало или просто да си е такъв селянин - мразещ всичко наоколо :) Жалко за кучето.

Мисля ти да пийнеш нещо по-така или да цункаш бетона, а пендер:)Пиши си, чакам те....

"Изпратените на адреса полицаи са установили, че животното е простреляно в дворното място на 69-годишен жител на същото село" - кучето е било влязло в неговия имот. Няма ли праов да го гръмне?

Хулиганска постъпка. Стрелба, има опасност да застреля и човек. Изобщо намеса в чужд частен имот. Все пак искам да знам каква е била причината: С какво кучето е пречело на съседа? Вероятно е имало нещо, с което собственикът на кучето не е бил реден.

Било е в неговия имот.

Било е в неговия имот. Това е напълно достатъчна причина. Кое още не разбираш с кучкарския си мозък ? Аз може ли да дойда у вас и да се изпикая в хола ти ? Или да почна да ровя из вас ? Да крещя из вас ? Каква причина ми търсиш в случая. Просто кучето се стопанисва, а не обикаля по чуждите дворове. Никой не е длъжен да търпи в двора си ваште помияри.

Ще го съдят за убийство на животно и за незаконно притежаване. Лабрадорът е сговорчиво куче. Можеше да се сприятели с него.

Хахаха да се с приятели викаш. Лабрадор ите са едни от най злите и агресивни кучета които заради своя мило виден вид са много опасни щотоо не знаеш кога ще те зсхапе. Аз имам случка с лабрадор.

Време е или да спреш дрогата и ли да смениш дилъра.

Много си прост!!! Лабрадорите се използват за водачи на слепи и за работа с деца с аутизъм и т.н ... Щото са злобни, като теб :)