17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че имат служби, които работят, и добре, че на нас никой не е ние вдигнал мерника, че с наща смешници ще ни гърмят като гъски!

Такава хубава фамилия, а такива простотии върши!?

Не искал да нарани никого.... с 90 кила бомба? Това и в нашият съд едва ли ще мине... да видим в щатския.

Журналистите от Bellingcat group още ли не са открили истинската самоличност на Пол Розенфелд? Хм, от кой ли отдел на ГРУ ще се окаже? И обърнете внимание на датата - 6 ноември. Междинните избори? Дрън-дрън, човекът е планирал всъщност да отбележи годишнината от Октомврийската революция. :)

хаха чифутски номера "Пол Розенфелд / евреин/ бе задържан във вторник край дома си в щата Ню Йорк, заяви вчера прокурор Джефри Берман /пак евреин/ имал 90кг бомба и искал да привлече ощественото внимание, пък и не искал да нарани друг, ето сега и вълкът сит и агнето цяло типично по чифутски, привлече вниманието но си остава жив и сега ще почнат коментарите и анализите на соросоидните телевизии видите ли колко лошо е управлението на Тръмп и как другият път гласувайте за килъри или вси тая важно е да е от наще, скалъпени провокации за шарани

Ето това са закони 20 години затвор. А тука ги хващат с еспклозиви пък те риби ловяли с тях и ги пускат.

Жалко...

Типичен поддръжник на Килъри

Типичен трол. :)) Сега дали е руски, дали е американски или просто жените не му пускат и той разпуска из нета както си може е отделна тема. :)

На световните терористи - само терор!

Винаги такива хора управляват Америка....луди!

Ленин,Сталин сега Путин

Че Тръмп е луд съм съгласен, ама тоя от новината няма нищо общо с управлението на САЩ. :) Нищо де, нормата си е норма. Той и по соца беше така, важното е да си там пък какво и как правиш... Майната му. Пиши си. :)