17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и пред нашия блок се събират едни тумби копеленца. Та напълно го разбирам човечеца.

То да размахва пистолет на деца, явно наистина му няма нищо. Кво ли да му има като не се вижда. То в главата де.

ще лежи доживот, акумулирайки присъдите от родителите на всяко дете. И няма прокурор, съдия и адвокат да го спаси от въоръжено нападение срещу деца.

Еее така е , тук е държавата на правистите а не е правова държава . Трябваше децата да носят наказателна отговорност от седем годишна възраст както е в някои бели държави така както е и с носенето на наказателна отговорност от много видове и разновидности невменяеми с параноидна шизофрения . Тогава децата са мирни и спокойни и не предизвикват никого да ги бие или убива . Идиотските им глави омекват и увират . Така както и на невменяемите - знаещи че няма да им се размине наказание и възмездие заради заболяването . Ето така чрез закона се усмиряват деца и невменяеми - без нужда народа да поема правосъдието в свои ръце .

Във Враца, Монтана и Видин живеят най-дивите ора в Булгаристан. Виж в това Пловдив, Хасково, Стара Загора и най-паче София - най-питоВните

А най-проздтите къде? За да знам от къде си, де.

много малко информация е дадна... никой ли не се сети да попита, защо аджаба извади тоя пищоФ бре! надали да е било за да се хвали. по вероятно келеметата са му тровили живота...

Абе аз тъп ли съм или има нещо сбъркано в БГ службите!?Два месеца ме държаха като заложник в Перник и въпреки множеството сигнали до МВР полиция така и не дойде щото мутрите познавали Бойко и Гешев! Егати и Европейският Съюз,това е Йемен бе!

Не тъп, мнооооого си тъп.