17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРябва да ги съдят ВСИЧКИТЕ. И шофьора и нашествениците- башибозуци... Шофьора е Предател, или чужд шионин, който прехвърля башибозуците... Ако осъдят шофьора на 1 година затвор, то тия мигранти- башибозуци, трябва да им КОНФИСКУВАТ дрехите и Парите и да стоят в затвора поне 3 години, преди да ги ИЗХВЪРЛЯТ оббрано към Турция... А, ако това беше станало от 681 г. до 1990 г, щяха направо да разстрелят предателя шфоьор и башибозуците - мигранти- нашественици.

Шофьорът и непълнолетното чаве са чисти цигани.

Шофьорът до живот в пандиза.Няма ли закони орките ще нахлуват в Европа.А тия специално ,щом са си хвърлили паспортите значи не са сирийци.

Аман от наште алчни трафикански гъзове. Хич не мислят за децата и внуците си в каква Европа ще живеят.. Все пълнят гушите.

а само преди два дни банкянският селтак се тупаше в гърдите във фейсбук, че е спрял миграционната вълна в България. Пак излъга! Оказа се, че нищо не е спрял, а просто я е прикрил!

Че си тъп ,пак ли банкянския селтак е виновен?

:)))) Ся, кво толкова?! Баце е интернационалист! Тези някой ги е издал и затова са ги гепили. Или някой не е получил договорената сума за да си затваяр очите. Или ченгетата започват да се подмазват на новата власт. Иначе - маскировката е идеална! Ченгетата посмъртно няма да спрат кола на оранителната фирма, която (както всички знаем) Борисов изобщо и отдавна не притежава.

Водите ги в Банкя!

Е, нали уж Боци беше се договорил с Ердоган за емигрантите и "патриотите" бяха построили непристъпна ограда на границата? К'ви незаконни емигранти сега? Лъжа е!!!

Провалихте туристическият сезон на Валерко ! Това му бяха работниците !

Аз бих им направил един "хаир" на бежанците преди да си ги пратя в арабския свят. Бих им пуснал трафиканта да го "ощастливят" n на брой пъти, пък после да лежи в затвора докато му изгният костите

PEYTSCH

Докога? Докато почнат да дават безусловни присъди от 20 години. И ВЕДНАГА ДА ВРЪЩАТ СИРИЙЦИТЕ В СИРИЯ както правят в Дания !!! В Сирия няма война. Питайте датския Премиер.

Микробусът е с неистински регистрационни табели, копиращи табелите на реален инкасов автомобил. Баш си е истински!